Dodaj do ulubionych

Bankowa prowizja

IP: *.plock.msk.pl 25.08.06, 23:05
Za konto w PKOBP płacę 5,40 + PKOBP Inteligo 2 zł + 0,50 gr za każdy przelew,
i niedaj Bóg coś od nich chcieć - za wszystko trzeba płacić i to dość sporo.
Obserwuj wątek
    • Gość: szczyp.. Re: Bankowa prowizja IP: *.c153.petrotel.pl 25.08.06, 23:09
      dlatego ja korzystam z mBanku a tradycyjne banki omijam szerokim lukiem
      • Gość: MK Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:15
        dokładnie, zresztą już nawet samo INTELIGO, które w końcu należy do PKOBP można
        mieć za 0,99 zł miesięcznie
    • skrzydlak Re: Bankowa prowizja 25.08.06, 23:21
      Gość portalu: pchełka napisał(a):

> Za konto w PKOBP płacę 5,40 + PKOBP Inteligo 2 zł + 0,50 gr za każdy przelew,
      > i niedaj Bóg coś od nich chcieć - za wszystko trzeba płacić i to dość sporo.

O Inteligo to pojęcia raczej nie masz. Przelew kosztuje 0,99 gr, a miesięcznie
      płaci się 0,99 gr za korzystanie z karty.
      • Gość: Joc Re: Bankowa prowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 01:08
        Ja tez płacę 5,40 za konto w PKOBP + PKOBP Inteligo 2 zł + 0,50 gr za każdy
        przelew wiec wczesniejszy przedmowca dobrze napisal ... moze sie jakos konta
        roznia miedzy soba i dlatego roznie placimy - nie trzeba odrazu najezdzac na
        przedmowce :)))
      • Gość: pchełka Re: Bankowa prowizja IP: *.plock.msk.pl 26.08.06, 12:24
        Mam pojęcie bo z niego korzystam. To, że ty płacisz inne stawki, to nie znaczy
        że wszyscy tak mają. Ja załapałam się na jakąś tam promocję i płacę inaczej.
        Tak trudno to zrozumieć ??
        • Gość: MK Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 00:46
          pchełka, nie myl PKO INTELIGO z INTELIGO
          to są dwa różne banki, którego właścicielem jest PKO BP
          PKO INTELIGO to dodatkowa płatna usługa umożliwiająca włascicielom rachunków w
          PKOBBP dostęp do nich za pomocą internetu,
          natomiast INTELIGO to bank internetowy, który został przejęty przez PKOBP
          opłaty są w nich różne, chociaż właściciel ten sam
          a i funkcjonalność INTELIGO jest o niebo większa niż PKOINTELIGO
          chociaż i tak wolę mBank ;-))
          pzd
    • Gość: Zygfryd de Loewe Re: Bankowa prowizja IP: *.c240.petrotel.pl 25.08.06, 23:28
      Polecam BPH - tam Cię koncertowo wydoją z pieniędzy wszelkimi możliwymi
      prowizjami - BPH to bank "który myśli o Tobie" - czyli o tym jak szybko
      oczyścić Ci sakiewkę z pieniędzy, bleeee. Przy nich PKO BP to małe misie.
    • Gość: kk Bankowa prowizja IP: *.c240.petrotel.pl 26.08.06, 09:23
      Najśmieszniejsze jest to że w radiu i TV podają że usługi bankowe tanieją a
      ostanio bez żadnego powiadomienia w PEKAO SA wprowadzono opłatę za przelew 50gr
      w koncie Eurokonto Plus, więz zamknąłem konto a otworzyłem w Kredyt banku gdzie
      za miesiąc też podnieśli mi opłate za prowadzenie kona z 8 na 9 zł
      Gdzie tu spadek cen
      To mafia rządzi bankami go jak to inaczej nazwać
      10 zł za obsługę konta, za każdą operację płać dodatkowo, moje pieniądze
      oprocentowane jakby kot napłakał a jak chcę pożyczyć to zdzierają jak mogą

Niech ktoś zrobi z tym porządek…
      • Gość: TROLL Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 09:59
        Zwróć się ze swoim problemem do Toma i Jerry, napewno zrobią z nimi porządek.
    • dlugopisem Re: Bankowa prowizja 26.08.06, 22:12
      temat odgrzewany co roku
      ja mam konto za darmo bo pracuję w banku, ale jak będę musiał płacić to albo się przeniosę do mBanku albo będę brał pieniądze do ręki

Wam też radzę !
      • Gość: luzak Re: Bankowa prowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:43
        ja mam w multibanku i płacę łącznie 7 zł za konto kartę i ubezpieczenie. A
        wszystkie przelewy robię przez internet za darmo... dziwię się ludziom, którzy
        stoją w kolejkach by zrobić przelew... w siedzibie byłem tylko raz jak
        zakłądałem konto...
    • Gość: mmm jak stracić pieniądze??? IP: *.chello.pl 28.08.06, 09:16
      wystarczy kupić bilet polskiego expressu a następnie się rozmyślić. na 23h
      przed odjazdem nie zwrócą ani złotówki. jeżeli jest powyżej 24h to bilet trzeba
      odesłać do siedziby firmy, prześlą po paru tygodniach kwotę po potrąceniu 20% i
      opłaty za przekaz...
      super firma...
      • Gość: MK Re: jak stracić pieniądze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:46
        to jak masz się rozmyślać to wstrzymaj się z zakupem biletu u kierowcy
        wtedy chyba już się namyślisz na 100% czy chcesz jechać czy nie
      • Gość: pj Re: jak stracić pieniądze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:42
        Ja mialem lepszy numer w polskim expresie. Organizowalem wyjazd dla mlodzieży,
        wykupilem kilkanascie biletów w pzredsprzedaży i co się okazało??? Kiedy
        podjechał autobus, okazało się że nie ma wolnych miejsc, a kierowca powiedział,
        że jego to nie interesuje, że ja mam bilety. Dopiero po awanturze weszliśmy do
        autobusu, ale dzieciaki musiały siedzieć na schodkach, a za bilety zapłaciliśmy
        normalnie!!!
    • Gość: płocczanin Zgodne z tzw. Regulaminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:01
      Takie zgodne z "Regulaminem" oszustwa są w wielu firmach, nie tylko w
      bankowości. Sęk w tym, że dajemy się nabierć na ten "Regulamin" i to
      pseudoprawo. Przypominam, że na przyklad egzekucje polskich patriotów podczas
      okupacji hitlerowskiej też były jak najbardziej zgodne z prawem...
    • Gość: Adam Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:24
      A ja mam konto w Lukas Banku e-konto pro i nie płacę ani za przelewy, ani za
      prowadzenie konta, ani za wypłaty w bankomatach Euronetu :)

lukas.pl/oferta_konta_epro.asp
      • Gość: pchełka Re: Bankowa prowizja IP: *.msmplock.pl 30.08.06, 07:21
        Do czasu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka