Gość: pchełka IP: *.plock.msk.pl 25.08.06, 23:05 Za konto w PKOBP płacę 5,40 + PKOBP Inteligo 2 zł + 0,50 gr za każdy przelew, i niedaj Bóg coś od nich chcieć - za wszystko trzeba płacić i to dość sporo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczyp.. Re: Bankowa prowizja IP: *.c153.petrotel.pl 25.08.06, 23:09 dlatego ja korzystam z mBanku a tradycyjne banki omijam szerokim lukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:15 dokładnie, zresztą już nawet samo INTELIGO, które w końcu należy do PKOBP można mieć za 0,99 zł miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: Bankowa prowizja 25.08.06, 23:21 Gość portalu: pchełka napisał(a): > Za konto w PKOBP płacę 5,40 + PKOBP Inteligo 2 zł + 0,50 gr za każdy przelew, > i niedaj Bóg coś od nich chcieć - za wszystko trzeba płacić i to dość sporo. O Inteligo to pojęcia raczej nie masz. Przelew kosztuje 0,99 gr, a miesięcznie płaci się 0,99 gr za korzystanie z karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joc Re: Bankowa prowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 01:08 Ja tez płacę 5,40 za konto w PKOBP + PKOBP Inteligo 2 zł + 0,50 gr za każdy przelew wiec wczesniejszy przedmowca dobrze napisal ... moze sie jakos konta roznia miedzy soba i dlatego roznie placimy - nie trzeba odrazu najezdzac na przedmowce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka Re: Bankowa prowizja IP: *.plock.msk.pl 26.08.06, 12:24 Mam pojęcie bo z niego korzystam. To, że ty płacisz inne stawki, to nie znaczy że wszyscy tak mają. Ja załapałam się na jakąś tam promocję i płacę inaczej. Tak trudno to zrozumieć ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 00:46 pchełka, nie myl PKO INTELIGO z INTELIGO to są dwa różne banki, którego właścicielem jest PKO BP PKO INTELIGO to dodatkowa płatna usługa umożliwiająca włascicielom rachunków w PKOBBP dostęp do nich za pomocą internetu, natomiast INTELIGO to bank internetowy, który został przejęty przez PKOBP opłaty są w nich różne, chociaż właściciel ten sam a i funkcjonalność INTELIGO jest o niebo większa niż PKOINTELIGO chociaż i tak wolę mBank ;-)) pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryd de Loewe Re: Bankowa prowizja IP: *.c240.petrotel.pl 25.08.06, 23:28 Polecam BPH - tam Cię koncertowo wydoją z pieniędzy wszelkimi możliwymi prowizjami - BPH to bank "który myśli o Tobie" - czyli o tym jak szybko oczyścić Ci sakiewkę z pieniędzy, bleeee. Przy nich PKO BP to małe misie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Bankowa prowizja IP: *.c240.petrotel.pl 26.08.06, 09:23 Najśmieszniejsze jest to że w radiu i TV podają że usługi bankowe tanieją a ostanio bez żadnego powiadomienia w PEKAO SA wprowadzono opłatę za przelew 50gr w koncie Eurokonto Plus, więz zamknąłem konto a otworzyłem w Kredyt banku gdzie za miesiąc też podnieśli mi opłate za prowadzenie kona z 8 na 9 zł Gdzie tu spadek cen To mafia rządzi bankami go jak to inaczej nazwać 10 zł za obsługę konta, za każdą operację płać dodatkowo, moje pieniądze oprocentowane jakby kot napłakał a jak chcę pożyczyć to zdzierają jak mogą Niech ktoś zrobi z tym porządek… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROLL Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 09:59 Zwróć się ze swoim problemem do Toma i Jerry, napewno zrobią z nimi porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopisem Re: Bankowa prowizja 26.08.06, 22:12 temat odgrzewany co roku ja mam konto za darmo bo pracuję w banku, ale jak będę musiał płacić to albo się przeniosę do mBanku albo będę brał pieniądze do ręki Wam też radzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luzak Re: Bankowa prowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 22:43 ja mam w multibanku i płacę łącznie 7 zł za konto kartę i ubezpieczenie. A wszystkie przelewy robię przez internet za darmo... dziwię się ludziom, którzy stoją w kolejkach by zrobić przelew... w siedzibie byłem tylko raz jak zakłądałem konto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm jak stracić pieniądze??? IP: *.chello.pl 28.08.06, 09:16 wystarczy kupić bilet polskiego expressu a następnie się rozmyślić. na 23h przed odjazdem nie zwrócą ani złotówki. jeżeli jest powyżej 24h to bilet trzeba odesłać do siedziby firmy, prześlą po paru tygodniach kwotę po potrąceniu 20% i opłaty za przekaz... super firma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: jak stracić pieniądze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:46 to jak masz się rozmyślać to wstrzymaj się z zakupem biletu u kierowcy wtedy chyba już się namyślisz na 100% czy chcesz jechać czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pj Re: jak stracić pieniądze??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:42 Ja mialem lepszy numer w polskim expresie. Organizowalem wyjazd dla mlodzieży, wykupilem kilkanascie biletów w pzredsprzedaży i co się okazało??? Kiedy podjechał autobus, okazało się że nie ma wolnych miejsc, a kierowca powiedział, że jego to nie interesuje, że ja mam bilety. Dopiero po awanturze weszliśmy do autobusu, ale dzieciaki musiały siedzieć na schodkach, a za bilety zapłaciliśmy normalnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Zgodne z tzw. Regulaminem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:01 Takie zgodne z "Regulaminem" oszustwa są w wielu firmach, nie tylko w bankowości. Sęk w tym, że dajemy się nabierć na ten "Regulamin" i to pseudoprawo. Przypominam, że na przyklad egzekucje polskich patriotów podczas okupacji hitlerowskiej też były jak najbardziej zgodne z prawem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Bankowa prowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:24 A ja mam konto w Lukas Banku e-konto pro i nie płacę ani za przelewy, ani za prowadzenie konta, ani za wypłaty w bankomatach Euronetu :) lukas.pl/oferta_konta_epro.asp Odpowiedz Link Zgłoś