Dodaj do ulubionych

Spowiedż w Płocku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 21:56
Nie byłem u spowiedzi od prawie 10 lat. Chciałbym porozmawiać z jakimś
sensownym i mądrym życiowo księdzem, do kogo w Płocku warto pójść? Osoby
lubujące się w głupich i złośliwych komentarzach oraz dopatrujące się
wszędzie prowokacji prosiłbym o powstrzymanie się o wyrażanie zdania, które i
tak nie będzie dotyczyło tematu.
Obserwuj wątek
    • Gość: michał Re: Spowiedż w Płocku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:05
      Ja przez lata spowiadałem się u ks. Łebkowskiego z "Górek"- wyrozumiały i
      naprawdę indywidualnie podchodzi do każdego człowieka. Jeśli masz jakiś
      problem, to moim zdaniem to najlepszy wybór. Spowiada (tak było przez lata) w
      poniedziałki i wtorki przed mszami o 18.00.
      • Gość: irek to nick mówi że to prowokacja wymierzona w Kościół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:11
        na forum szukać księdza
        czy to forum religijne czy ubeckie
        • Gość: Ajrisz Re: to nick mówi że to prowokacja wymierzona w Ko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:17
          Ten nick to tytuł piosenki T. Love... Żal mi ciebie...
          • Gość: priest Re: to nick mówi że to prowokacja wymierzona w Ko IP: *.c151.petrotel.pl 14.09.06, 12:57
            Szlachetny zamiar...Zdecyduj tylko najpierw, czego potrzebujesz.Rozgrzeszenia,
            czy psychoanalizy i realnej pomocy. Po to pierwsze idź do pierwszego klechy z
            brzegu. Jeśli potrzebujesz realnej pomocy a nie masz ani matki ani ojca ani
            brata, z którym mógłbyś zupełnie szczerze porozmawiać - zapytaj tego klechę, on
            ci poleci kogoś mądrego. Ale pamiętaj,że ksiądz też człowiek i tak od razu się
            na ciebie nie otworzy. Może zaprzyjaźnij sie najpierw z jakimś księdzem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka