Dodaj do ulubionych

Wisła dostała lanie od Legii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:13
Ale obciach!
Obserwuj wątek
    • ciach_spaw_benz Re: Wisła dostała lanie od Legii 17.09.06, 21:16
      jestem dumny z Legii! pokazała miejsce w szeregu, buehehe
      • Gość: ale ćwok buehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 07:05
        ciach_spaw_benz!
        Ale z ciebie kawał ćwoka. To w stolicy też tacy są?
        buehehe
        • ciach_spaw_benz Re: buehehe 18.09.06, 07:16
          Gość portalu: ale ćwok napisał(a):

> To w stolicy też tacy są?

To jeszcze nie byłeś w stolicy?
          Może będzie wycieczka ze szkoły, buehehehehehehehe
          • Gość: ale ćwok Re: buehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:55
            > To jeszcze nie byłeś w stolicy?
            > Może będzie wycieczka ze szkoły, buehehehehehehehe

Urodziłem się w W-wie flancowany ćwoku.
      • Gość: kibicak Re: Wisła dostała lanie od Legii IP: *.plock.msk.pl 18.09.06, 12:04
        Nie tak dawno Legia dostała w du.pę! heheheh
    • Gość: marek Re: Wisła dostała lanie od Legii IP: *.c242.petrotel.pl 18.09.06, 10:22
      brawo prezes Dmo!!
      Ten pan kompromituje Płock - sprowadza za olbrzymie pięniądze emerytów ,
      kontuzjowanych i wszystkich takich co odpalają dole!!
      Trzeba znależć taczki i wywiezc go z Płocka - bo sam się napewno nie ruszy !!!
      • Gość: kibol Re: Wisła dostała lanie od Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 12:48
        Czy wiesz baranie jak wyglada budzet wiselki na tle innych firm Absolutny dol
        tabeli stad tez brak srodkow na normalne ,nieodzowne wzmocnienia A mimo to
        puchar polski i super puchar Mam nadzieje ze chlopaki sie otrzasna i wszystko
        wroci do dobrego standardu Swoja droga kiedy te barany z orlenu sie ockna i cos
        zrobia dla radosci plocczan i swojej dobrej promocji ?
        • Gość: Igal Re: Wisła dostała lanie od Legii IP: *.class147.petrotel.pl 18.09.06, 15:39
          Do kibol. W pełni się z Tobą zgodzę. Drużyna jest taka, na jaką pozwala budżet.
          Porażka w Warszawie jest trochę kompromitująca z powodu wyniku. Mam nadzieję, że
          w kolejnej kolejce zainkasujemy komplet punktów. W odpowiedzi na Twoje pytanie,
          chyba nigdy, bo oni mają płocki sport głęboko w d... .
        • Gość: wnerwiony kibic Re: Wisła dostała lanie od Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 15:43
          Te barany z orlenu jak ich nazwał .....kibol... się nie ockną bo im nie zależy
          na graniu w piłkę . Popatrz na nich jak oni wyglądają ------teczuszka ,okularki
          z minusami i skoljoza na plechach a ty im o sporcie mówisz.
          • Gość: obs Re: Wisła dostała lanie od Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 16:16
            To niech zrobia cos innego dla plocka a nie tylko nas truja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka