Gość: Miller IP: 217.116.110.* 17.09.06, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igal Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.class147.petrotel.pl 17.09.06, 22:13 Mileś bądź człowiekiem honoru i sam zrezygnuj !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tumski Re: Kto będzie prezydentem Płocka 17.09.06, 22:17 Mileś bądź człowiekiem honoru i sam zrezygnuj !!! Rzuć się z mostu, moze wpadniesz do dołu na Tumskiej, albo spadnie ci na głowę filar amfiteatru Czy ten człowiek raz w życiu coś skończył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czuwaj! Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 17:34 Tak most, ścieżki rowerowe nad sobótką, drogi się budują, amfiteatr niedługo będzie, miejsce na kino czeka, koniec budowy Tumskiej tuż tuż. Jeszcze tylko powinien skończyć z komuchami i płocczanie będą mu za to wdzięczni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noro Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 19:56 Gość portalu: czuwaj! napisał(a): > Tak most, ścieżki rowerowe nad sobótką, drogi się budują, amfiteatr niedługo bę > dzie, miejsce na kino czeka, koniec budowy Tumskiej tuż tuż. Jeszcze tylko powi > nien skończyć z komuchami i płocczanie będą mu za to wdzięczni ;) Jak na razie to g***o widze. Nadal jestes taki madry? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromba Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.246-7-195.ippool.ndo.com 12.10.06, 09:44 SLD zaproponowala swietnego kandydata. Ale zrobi sie ciekawie. Moze wreszcie ktos wlozy kij w to mrowisko wzajemnych ukladow i ukladzikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_klaudiusz Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:15 w gwiazdach dzisiaj widziałem Milewski konta Struzik - druga tura, ale niestety nie ujrzałem, kto wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:20 no to jeśli milewski ma teraz 33 procent, to oznacza to górną granicę jego możliwośći, bo pojawiający się kandydaci będą mu wygarniać procenty. no to koniec milewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.plock.mm.pl 17.09.06, 22:25 Bogu Dzięki.Koniec Milewskiego i zaczną się jego procesy.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.c244.petrotel.pl 17.09.06, 22:28 > Bogu Dzięki.Koniec Milewskiego i zaczną się jego procesy.Amen A co mu po procesach - biedny jak mysz koscielna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipa Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:30 komuna tez robiła sondaże cztery lata temu, z których wynikało że hetkowski wygra w pierwszej turze. jak można publikować procenty dla radnych, skoro jeszcze nie ma list? Ale bzdura. wybory samorządowe to nie parlamentarne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agt Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:48 zapewne z radości, ja tez sie ciesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocnik od zawsze Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 22:50 Możę szanowni krasomówcy podaliby jakiś konkretny powód ultraznielubienia Milewskiego? Jeden maleńki konkrecik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariano Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.c243.petrotel.pl 18.09.06, 13:19 Bardzo proszę trzy: arogancja, nieudolność podparta pychą, nienawiśc do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silnia Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.plock.msk.pl 01.10.06, 13:59 Tak! Arogancja jest najgorsza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryterium0 Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:05 Gość portalu: Płocnik od zawsze napisał(a): > Możę szanowni krasomówcy podaliby jakiś konkretny powód ultraznielubienia > Milewskiego? Jeden maleńki konkrecik! Masz tu kilka madralo: Przez 3 lta nie potrafil rozstrzygnac przetargu na budowe drog i jak przyznal sie przeszkadzala w tym nieujawniona przez niego z imienia i nazwiska trzeciorzedowa urzedniczka z Ratusza nad ktora pan Prezydent nie mogl zapanowac Na budowe drog po obu stronach mostu potrzeba max 1,5 roku panu prezydentowi nie wystarczylom 4 lat bo ta namistka ktora moze uda sie skonczyc to nawet nie jedna czwarta calego zadania W miedzyczasie dzieki wielkiem talentowi naszego geniusza miasto stracilo 90 mln zlotych uzyskanych na te inwestycje ze srodkow unijnych ,ale dlug miasta zblizyl sie do 200milionow zlotych Rzeczywiscie jest za co dziekowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pentor Kto będzie prezydentem Płocka IP: 217.116.110.* 17.09.06, 22:51 Kazdy dzień to punkt mniej dla Milewskiego. Kazdy kandydat urwie mu kolejne punkty. Każda niedokończona inwestycja to kolejne rozczarowania mieszkańców Płocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:01 Dobrza świnie start do koryta... 1,2,3... poszli...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 23:04 i tak nic dobrego nikt nie zrobi dla miasta... Teraz kradną... przyjdą następni złodzieje... Pozdrawiam wszystkich(co nie kradną) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: 88.220.32.* 17.09.06, 23:29 A sondaż przeprowadzono na Wożniakach i Śmietanowskim reprezentatywnej grupie mieszkańców miasta Płocka na zlecenie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
o_biektywny1 Re: Kto będzie prezydentem Płocka 18.09.06, 07:30 milesky to wydmuszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:02 Dobrze, że miał kto je wogóle zacząć. Jakoś poprzednicy Milewskiego nawet się nie kwapili do poprawy stanu miasta :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.06, 08:00 Ludzie, opamietajcie się w końcu i nie róbcie wstydu na całą Polskę, wszyscy się z nas śmieją, co wy robicie? Niech to miasto w końcu odbije się od dna, ale czego tu wymagać jak w tej mieścinie żyją sami emeryci i renciści, bo normalni wyjechali, cóż takiego uczynił dla Płocka Milewski, że chcecie znowu na niego głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:09 Te telefoniczne sondaże można o kant dupy walnąć. Zawsze więcej dostaj e wnich głosów PiS i PO, a mniej samoobrona i inne komitety i partie. Później okazuje się, że takie SLD ma nie 6 a 20 procent poparcia, Samoobrona nie 4 a 10 procent, itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 14:52 nie przesadzaj SLD 20%? To niemożliwe.Lewica zniknie po wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kryterium0 Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 19:08 Niejeden idiota zaglosuje na MM. A wy zamiast biadolic pojdzcie i zaglosujcie, bo jego zwolennicy na pewno to zrobia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.chello.pl 19.09.06, 00:09 jestem przeciwnikiem pana Mirka, ale nie ma co się oszukiwać, tyle co on dla płocka to nie zrobił hetkowski z jakubowskim razem wzięci. obwodnicę (most) przez środek miasta też zawdzięczamy sld... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bukoszczak Re:Kto prezydentem Płocka -Zdecyduje II runda wyb IP: *.c243.petrotel.pl 19.09.06, 09:57 II runda wyborów bezpośrednich jest "zabójcza" dla liderów rankingów i I rundy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:01 A ten beret Januszczyk co tu robi? Za mało się nachapał kasy i wódki w straży? Jeszcze mu mało. Widać chce stare nawyki przenieść do ratusza (libacja codziennie). Wywalili go za przekręty i nie tylko a on się jeszcze nie wtydzi w wyborach startować. Poszukajcie na forum o nim, ciekawa lektura objętością podchodząca pod Milewskiego A propo Milewskiego. Chłopak skromny itd, w końcu coś się w Płocku ruszyło, i byłoby jeszcze więcej gdyby nie głupota i idiotyzm pozostałych "pseudoradnych". Fakt jest jeden: niepotrzebnie zaczęto wszystko robić na raz, ale jak remont to remont. Na pewno to Płocku nie zaszkodzi. I zgodzę się z kolegą mmm. Milewski zrobił najwięcej dla Płocka niż wszyscy poprzedni razem wzięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.06, 13:22 ty czlowieku to pojecia nie masz a poszesz jakies bzdury...siedziales tam z nim i piles czy co??opamietaj sie berecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 18:41 Odpowiadasz na : Gość portalu: życzliwy napisał(a): A propo Milewskiego. Chłopak skromny itd, w końcu coś się w Płocku ruszyło, i > byłoby jeszcze więcej gdyby nie głupota i idiotyzm pozostałych "pseudoradnych Lepiej sobie wyszczotkój berecik i nałóż na chorą głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 10:11 prezydentem Płocka będzie Nowakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.c151.petrotel.pl 19.09.06, 10:13 Nowakowski zastąpi Kuberę.Prezydentem będzie ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.c156.petrotel.pl 19.09.06, 10:32 będzie niespodzianka : Krakowski ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.c151.petrotel.pl 19.09.06, 11:12 Będzie jeszcze większa niespodzianka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płocczanin Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:45 Prezydentem zostanie Mirosław Milewski, choćby ze względu na to, że nie ma godnego siebie rywala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 14:57 Mirosław Milewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Kto będzie prezydentem Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:59 Nie mam wyboru, będę głosować na Prezydenta Milewskiego, gdyż jest on gwarantem rozwoju Płocka i czystego zarządzania, bez korupcji i afer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Nowakowski?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:25 A mnie sie wydje że pan Nowakowski ma duże szanse. Pokazał to właśnie ten sondaż. Milewski baaardzo znany - pierwsze miejsce. Struzik bardzo znany - drugie miejsce. Nowakowski nieznany - trzecie miejsce. Dobrze mu to wróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Prezydent Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 19:05 Prezydentem Miasta Płocka pozostanie Pan Mirosław Milewski, ponieważ za jego kadencji miasto ożyło jest czysto, budowane są chodniki , inni Panu zazdroszczą sukcesu - będziemy na Pana głosować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Prezydent Płocka IP: *.c244.petrotel.pl 01.10.06, 19:12 Gość portalu: Ja napisał(a): > miasto ożyło jest czysto, budowane są chodniki Faktycznie, to bardzo dużo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michas Re: Prezydent Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:07 Lepiej tyle niż nic..... Poprzednicy Milewskiego niby więcej zrobili dla miasta????? hihihihihihi Domy postawili, a raczej pałace :P a reszte do kieszeni zawineli. Nie bede chwalil Milewskiego, ale luzie byliby slepi gdyby nie widzieli, ze duzo za jego kadencji ruszylo: most, amfiteatr, kino, teatr, Tumska, kamery w miescie. Ja tam bede glosowal na Milewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Noro Re: Prezydent Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:40 Zal mi cie Michas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol Re: Prezydent Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:39 "miasto ożyło jest czysto, budowane są chodniki..." I na tych chodnikach, odnowionych, będą spać bezrobotni. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: Prezydent Płocka IP: *.c153.petrotel.pl 18.10.06, 19:57 ciekawe gdzie ,może w Borowiczkach.Ja będę głosował na BURACZYŃSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek_Dz Prezydent Płocka IP: *.zep.com.pl 27.10.06, 10:30 Może juz wystarczy panu Struzikowi zajmowania stanowisk! Może już pora na emeryturę! Myślę że Milewski i Nowakowski dostana się do drugiej tury wyborów, a wtedy wszystko się może zdarzyć! Bo Nowakowski to niegłupi gość jest, mimo że nie ma tylu możliwości prowadzenia kampani co obecny prezydent, dotarł już bardzo wysoko, myślę ze ma szansę przekonać do siebie płocczan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czterdziestolatek Ty zaszedł z uma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 15:30 Michas napisał: "Nie bede chwalil Milewskiego, ale luzie byliby slepi gdyby nie widzieli, ze duzo za jego kadencji ruszylo: most, amfiteatr, kino, teatr, Tumska, kamery w miescie". Drogi Micha siu, most powstał dzięki poprzednim włodarzom naszego miasta, a Milewski odpowiada za drogi dojazdowe - to jest fakt! - jak się z tego zadania wywiązał - szkoda gadać. Amfiteatr - pomnik realizowany z błędami i rozmachem godnym stolicy, ciekawe kto utrzyma ten obiekt w naszym 100 000 Płocku - oczywiście podatnicy czyli my wszyscy!, ale pomnik będzie, choć z błędami i opóźnieniem. Kino? - bez komentarza. Teatr - jest remontowany dzięki staraniom pana Struzika, Milewski mu tylko w tym trochę przeszkadzał. Pozostają kamery - brawo Panie Prezydencie Milewski, dziękujemy za kamery w mieście:-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami80 Re: Ty zaszedł z uma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:19 Nie bede nikogo do niczego przekonywal. Kazdy zrobi jak zechce, jedni pojda na wybory, inni - nie. szczerze to zastanawiam sie czy wogole isc, bo co "ja - szary obywatel tego miasta" bede mial z tego czy zaglosuje na Milewskiego, Nowakowskiego czy Struzika czy jeszcze na kogos innego. Czy jest sens ?? Kto idzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami80 Re: Ty zaszedł z uma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:22 Czterdziestolatku, w sumie masz rację :P Ale Michas - też. Było komu zacząć, ale i było komu skończyć. Jak, jak długo i z jakim efektem myślę, że przekonamy się w przyszłym roku... Oby było OK - dla dobra miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpieczny Re: Ty zaszedł z uma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:30 Niestety kamery powstaly za niestety hetkowskiego Milewski jedynie dolozyl kolejne korzystajac z dobrych doswiadczen i koncepcji poprzednika Brawo ze chociaz tego nie zmarnowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micl prezydent plocka IP: *.plock.msk.pl 10.10.06, 14:13 glosuje na adama struzika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark dokonania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 12:17 Po prostu padam ze smiechu czytajac komentarze ze most zawdzieczamy poprzedniej wladzy. Poprzednia wladza nie umiala wykorzystac do zdobycia funduszy dla Plocka nawet tego ze SLD mialo samodzielnie wiekszosc w sejmie a zeby utrzymac sie u wladzy falszowala wybory samorzadowe poprzednie. I zycze wszystkim mieszkancom zeby Plock jeszcze przez dlugie lata byl jednym wielkim placem budowy jak teraz bo to oznacza tylko ze caly czas sie rozwija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: dokonania IP: *.c246.petrotel.pl 18.10.06, 18:14 Myślę że nie wiesz co piszesz. Ten wielki w/g ciebie plac budowy to drwina z Płocczan. Gdyby nie budowa dróg do mostu to na inwestycje a wiec na rozwój wydano by z budżetu znacznie mniej niż to było za komuchów. Z tych marnych pieniędzy na inwestycje jeszcze corocznie twożono t.zwane niewygasające, w 2005 r. kwota ta wynosiła ponad 60 mln. zł. To oznacza że za taką właśnie kwotę nie zrobiono zaplanowanych inwestycji, sam zabieg zaś był potrzebny tylko po to aby wykonać budżet i dostać absolutorium. Inną sprawą jest również to że niektóre inwestycje wykonano za znacznie większe pieniądze niż planowano: amfiteatr 3 krotnie więcej/plan był ok.7 mln, a zamknie się 20 mnl./ Tumska, która znacznie przekracza plan tej inwestycji itd, Reasumując faktem jest że Płock jest rozkopany, ale mógłby być bardzie gdyby dobrze planowano i gdyby inwestycjami rządził fachowiec a nie człowiek z klucza partyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: dokonania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 08:34 Wydaje mi sie ze jednak wiem co pisze. Kto byl wedlug Ciebie tym fachowcem? Hetkowski czy Jakubowski? A może tym fachowcem będzie Nowakowski, polonista z Jagielonki? Zresztą takich ludzi jak np Hetkowski i ludzie z nim powiazani dyskwalifikuje juz sam fakt ze uciekli sie do falszowania wyborow zeby pozostac za wszelka cene przy stolkach. A jesli chodzi o konkretne dokonania i inwestycje to wymien chociaz tyle duzych rzeczy ktore ma Milewski na koncie (amfiteatr, tumska, most) za poprzedniej wladzy u nas. Do tej pory nic sie w Plocku nie robilo i kazdy to widzial. Oczywiscie mozna narzekac ze most jest ale sa opoznienia z dojazdami. Ale najwazniejsze ze jest wiec predzej czy pozniej dojazdy tez beda. Do tej pory tylko sie mowilo przez X lat o moscie a nawet jednego przesla nie postawiono. Tumska - oczywiscie ilu ludzi tyle opinii. Mi tez niezbyt odpowiada styl nowy (pomieszanie tradycji z nowoczesnoscia) gdyz wolalbym zeby calosc byla albo tak albo tak. Ale najwazniejsze jest ze ktos sie w koncu wzial za ten syf co panowal na Tumskiej od wielu lat. Podsumowujac tak zle piszesz o inwestycjach za milewskiego a tu proszę: "Płock zajął pierwsze miejsce w rankingu inwestycyjnym samorządów za lata 2003-2005 w kategorii miast na prawach powiatu." Owszem zostaly popelnione bledy, ale po pierwsze czlowiek sie uczy na bledach, a po drugie bledow nie popelnia ten kto nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Stracona kadencja i tylko ludzi żal! IP: *.c244.petrotel.pl 19.10.06, 10:08 Wystarczy w Płocku jedna stracona kadencja PiSdokracji,za jakie grzechy ma byćII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obser Re: Stracona kadencja i tylko ludzi żal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 10:35 Dla mnie moze byc obejetnie kto byle nie mial konfliktu z prawem jak buraczynski i milewski To bylby niezly skandal gdyby tuz po wyborach prezydent - elekt rzadzil zza krat lub trzeba by bylo robic nowe wybory czy ci panowie startuja poto zeby uciec odpowiedzialnosci ? Kto wie czy prezydenta chroni immunitet ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Kruszyńska-popieram IP: 193.201.167.* 25.10.06, 15:22 Kruszyńska Marzena-inteligentna i dzielna kobieta-nie zawiedzie, dzieki niej mam prace, a moje dzieci maja co jesc, nie rzuca slow na wiatr.dziekuje i popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kruszyńska-popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:30 Nie powiedziałabym żes taka obiaktywna jak nie potrafisz sobie podziękować za prace tylko komuś dziękujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Mirosław Milewski - odpowiedź krótka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 08:55 dlatego ze głosuja same komuchy ale całe społeczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Mirosław Milewski - odpowiedź krótka IP: *.c154.petrotel.pl 26.10.06, 21:39 Ale ty nie znasz historii samorządowych wyborów,bo na prezydenta Płocka głoso- wało niecałe 25 % uprawnionych do głosowania ,a to nie jest całe społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oslo brawo Panie Prezydencie Milewski,pracuj, oni plują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 12:53 czerwona zaraza i wszyscy złodzieje Pana nienawidzą, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: brawo Panie Prezydencie Milewski,pracuj, oni IP: *.c157.petrotel.pl 03.11.06, 18:38 Ale Sensacja! Czerwoną zarazą okazał się być dzis obecnie nam panujacy, który potajemnie wytoczył niesłusznie proces w trybie wyborczym swojemu kontrkandydatowi Andrzejowi Nowakowskiemu. Przegrał sprawę w Sądzie i siedzi cicho, jak mysz pod miotłą. Ale wstyd, znów na cała Polskę. Panie Milewski - precz z tego miasta.Rozkopałeś pan Płock i teraz nie wiadomo, czy po pańskich rządach nie zostaniemy WIOCHĄ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Panie Prezydencie Milewski,wynocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:32 MM i jego 4-letnie rządy to jedna wielka kompromitacja i dramat dla Płocka. Najbardziej denerwujące jest to, że bezkrytycznie, ba bezczelnie pcha się znowu do władzy o której nie ma pojęcia. Wstydu i honoru za grosz.Że Płocczanie na coś takiego pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Płock: prowadzi Mirosław Milewski IP: *.c152.petrotel.pl 05.11.06, 12:53 nie głosujcie na milewskiego bo to oszust i kłamca wszystkich nas sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Płock: prowadzi Mirosław Milewski IP: *.c241.petrotel.pl 05.11.06, 20:47 To prawda, nawet gotowy do przywłaszczanie cudzych własności/rysunki Mleczki/ Odpowiedz Link Zgłoś