Dodaj do ulubionych

Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:38
To wstrząsające. Kupczenie stanowiskami. wszyscy, nawet diabły i przestępcy sa
dobrzy, jesli są z nami, tak myśli kaczyński. Co to za państwo? IV
rzeczypospolita czy sodoma i gomora? Wypisuję się z pisu , dłuzej nie
wytrzymam tej obłudy i zakłamania!
Obserwuj wątek
    • Gość: daj spokoj Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! IP: *.class147.petrotel.pl 21.09.06, 21:41
      Daj spokój. To miała być V kolumna!!!! A swoją drogą ciekawe rzeczy się dzieją.
      Tylko komu to służy......
      • Gość: pis Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 21:44
        jaki edaj spokój. przed chwilą usłyszłem to w tvn 24. pis wyciąga nawet posłów
        sld, żeby przeciągnąć ich na swoją stronę. a dlaczego tak ni emiało być? pis
        jest za izolowaniem przestępców z życia publicznego, a jednocześnie robi leppera
        wicepremierem. to to co napisałem, nie może być prawdą? odpowiedz sobie na to
        pytanie!
    • Gość: http Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 00:00
      taaa, adam i rec zaraz was pocieszą, jutro już wrócicie do równowagi, a
      pojutrze PKB znowu będzie rosło, a bezrobocie spadało
      • rromero Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! 22.09.06, 10:05
        Obrona Wiejskij rozpoczeta. Wszystkie chwyty dozwolone. A główne chasło "męty
        wszystkich partii łóczncie się". Gdzie? W P.....e.
        • Gość: Stefan Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:04
          PiS do swojej organizacji przestępczej łapie każdego kto ma tylko mandat
          poselski. Brawo dla ich wyborców.
          • Gość: r. Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! IP: *.c151.petrotel.pl 22.09.06, 11:09
            Wszyscy tylko polityka i polityka...A tak trochę pokojarzyć fakty - pan premier
            stanu wolnego, a pani Beger - wulkan erotyzmu z ku..kami w oczach...Nic Wam to
            nie mówi? :)Polityk też człowiek...
            • Gość: Stefan Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:16
              Polityk też człowiek- jakoś tego nie zauważyłem.
              • Gość: r. Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! IP: *.c151.petrotel.pl 22.09.06, 11:36
                A kto? Marsjanin? Każdy naród ma takich polityków, na jakich sobie zasłużył. To
                nie żaden desant z kosmosu. To bracia i siostry nasze, ojcowie, matki i wujowie
                oraz ciotki! Krew nasza z krwi i kość nasza z kości! Ta polityczna kasta to
                przecież REPREZENTATYWNA grupa Narodu.Nie ma co się obrażać na fakty.Polityk
                lubi wypić i zakąsić, a jak mu jeszcze współobywatele postawią i na bibę
                dowiozą ( i - co ważniejsze - odwiozą do hotelu z powrotem!)to co ma
                wybrzydzać? Pokażcie mi takiego, co by odmówił!
                • teufel7 Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! 22.09.06, 11:39
                  Hłe, hłe,hłe...zaśmiałem się po hiszpańsku, złośliwie...
    • p.kilinski Re: Kaczyński chciał do PiSu Renatę Beger! 22.09.06, 12:56
      Ja teżbym ją chciał, SLD ją przyjmie z otwrtymi nogami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka