IP: *.c154.petrotel.pl 30.09.06, 10:11
Kto mi wreszcie poda termin otwarcia pływalni Podolanka. Próbowałem już w
wielu miejscach tzw. dobrych źródłach ale nadal nic nie wiem, a pływać się
chce, że nie wspomnę o saunie. Bardzo proszę odpowiedzcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: pływak Re: pływanie IP: *.c241.petrotel.pl 02.10.06, 17:49
      a ja wiem zrobią to z dniem 02.11.2009 r o godz. 6,30
    • Gość: Glon Re: pływanie IP: *.plock.mm.pl 02.10.06, 22:29
      Do wyborów mają ponoć otworzyć choćby na miesiąc (jak ktos sie pod tym podpisze)
      potem długo długo nic bo prysznice są żle uszczelnione i powinny być zrobione
      od nowa.
      • Gość: pływak Re: pływanie IP: *.c158.petrotel.pl 03.10.06, 14:33
        a co komu przeszkadzaja przecieki, można je eliminować stopniowo a pływalnia
        niech działa będzie trochę ciaśniej w szatniach. Dajcie żyć i otwierajcie.
        Pozdrowienia.
        • Gość: odAdoZ Re: pływanie IP: *.c240.petrotel.pl 03.10.06, 15:41
          JESTEM ZA! Wielka sprawa - przecieki.
          Dziurki mchem zarosną i po przecikach.
          • Gość: ronin Re: pływanie IP: *.c244.petrotel.pl 04.10.06, 11:34
            tak trzymać otwierajcie ludzie tęsknia za Podolanką. A przecieki to jak ktoś
            wcześniej wspominał można stopniowo łatać i zbierać pieniążki na następna łaty.
            Otwierajcie czekamy.
    • Gość: tedi Re: pływanie IP: *.c154.petrotel.pl 05.10.06, 09:49
      A może ta "pani kierownik "licho się stara i sama sabotuje otwarcie
      • Gość: hero Re: pływanie IP: *.c158.petrotel.pl 07.10.06, 13:20
        też co nieco słyszałem na ten temat ale zastanawiam się czy jest na tyle bystra
        by sama wpaść na coś takiego, myślę, że to sprawka bardzo ważnego głównego
        energetyka on ponoć tam tak miesza, a notabene niewiedzieć czemu taka fucha w
        tejże firmie (mzos) służy gdyby nie kolega dyrektorek ekonomiczny to energetyk
        długo by miejsca nie grzał śpiąc na krzesełku w zaciszu pokoiku.
        • Gość: kerownica Re: pływanie IP: *.c155.petrotel.pl 23.10.06, 14:23
          Co do pani kerownik to lepiej dla pracowników podolanki byłoby nie otwierano
          obiektu conajmniej do wyborów. niestety pani ta dość skutecznie zniechęciała do
          siebie ludzi i nie chcą wracać na podole. lepiej im tam gdzie zostali
          porozsyłani. oby tylko do wyborów, a wtedy miejmy nadzieję, ze się jej pozbędą
          bo w przeciwnym razie nikt z załogi nie zostanie do pracy. a zresztą czego
          wymagać kiedy by sie do ww. pani nie weszło to chmura dymu nad głową, nogi na
          biurku, bluzgi przez telefon, niezadowolenie z samego faktu życia. Z kulturą i
          obyciem to się pani ostro rozminęła.
          • teufel7 Re: pływanie 23.10.06, 14:27
            Ech...sam bym chętnie ogon zamoczył...:)))
            • Gość: polonista-amator. Podobno... IP: *.c240.petrotel.pl 23.10.06, 15:48
              ...Podolanka ma być otwarta w pierwszej połowie listopada, ale tylko na kilka
              miesięcy, czyli do czasu koniecznego generalnego remontu. Teraz PODOBNO jedynie
              "pozatykano dziury", bo na więcej nie było kasy, właśnie trwa sprzątanie i do
              czasu uzykania pieniędzy pływalnia ma funkcjonować. Piszę na podstawie tego, co
              mi powiedział zatrudniony w Podolance mój osobisty znajomy, więc chyba to prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka