Gość: anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 15:05 W SP 16 klaoryfery nadal zimne. Ciekawy sposób oszczędzania kosztem dzieci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dlugopisem no i bardzo dobrze 17.10.06, 15:17 nie widzę prolbemu, przecież jeszcze jest wystarczająco, żeby nie grzać! po co niszczyć nasze środowisko niepotrzebnie marnowanym ciepłem?? ja u siebie nie grzeje i nie zamierzam w ciągu najbliższego tygodnia szkoła to nie piekarnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brabant Re: w SP 16 zimne kaloryfery IP: *.c154.petrotel.pl 17.10.06, 16:08 I bardzo słusznie, nie widzę powodu dla którego z podatków ma iśc kasa na wcześniejsze grzanie. A jak Ci zimno, to zasponsoruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: w SP 16 zimne kaloryfery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 21:26 co wy gadacie rano w szkołach jest zimno , zanim kaloryfery sie nagrzeja mija poł dnia w mojej szkole uczniowie siedzą na lekcjach w kurtkach . a pani dyrektor rozkłada rencce. włączcie ogrzewanie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pewniak Re: w SP 16 zimne kaloryfery IP: 89.229.145.* 18.10.06, 19:55 Gość portalu: uczeń napisał(a): > co wy gadacie rano w szkołach jest zimno , zanim kaloryfery sie nagrzeja mija > poł dnia w mojej szkole uczniowie siedzą na lekcjach w kurtkach . a pani > dyrektor rozkłada rencce. włączcie ogrzewanie!!!!!!! problem nie jest w grzaniu, problem jest w tym, że szkoła nie jest ocieplona!! gedyby była właściwie ocieplona byłoby Ciepło nawet bez ogrzewania a jak nie jest ocieplona to będzie zimno! nawet jeśli włączą ogrzewanie Odpowiedz Link Zgłoś