Dodaj do ulubionych

Czesław Krakowski

20.10.06, 07:30
Jeden z wielu, którzy się do tego nie nadają. Cuchnie prywatą. Zamyka
szlabanem publiczną drogę, żeby konie miały łąkę.
Tylko kretyn albo kuzyn zagłosuje na to arcypolskie nazwisko.

==========================================================================
... bądź skonsultuj się z psychiatrą lub farmaceutą!Jeden
Obserwuj wątek
    • Gość: do ufo Re: Czesław Krakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 08:21
      Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packunseinlage und fragen Sie Ihren
      Arzt oder Apoteheker. Ale Tobie i ten Arzt i Apotheker nie pomoże, ani Psychiater
      • Gość: wicek Re: Czesław Krakowski IP: *.c156.petrotel.pl 20.10.06, 10:18
        a ja będę i tak zdecydowanie na niego głosował !
    • Gość: Afrodyta Re: Czesław Krakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 14:28
      Zapytajcie go w jakich okolicznościach i za ile kupił hotel, który był
      własnością Skarbu Państwa.
      • henrykkreuz Re: Czesław Krakowski 20.10.06, 14:40
        Z tego co wiem to za cenę średniej jakości auta. Szkoda, że nie była to publiczna sprzedaż tj. licytacja, gdyby kwota za jaką nabył była ceną wywoławczą to wielu Płocczan brałoby w niej udział.
        W zaciszu gabinetów zawsze jest przekręt. Dzwinym jest tylko to, że następcy wojewody z PSL nie próbowali nawet unieważnic tej sprzedaży.
        • Gość: prawda Re: Czesław Krakowski IP: *.c149.petrotel.pl 20.10.06, 14:50
          średniej jakości auto + kilkanaście mln długów, które miał hotel... ech wy znawcy, wiecie, że gdzieś dzwoni tylko nie wiecie dokładnie gdzie
          • henrykkreuz Re: Czesław Krakowski 20.10.06, 14:53
            Długów które zostały umorzone i nie kilkanaście mln.
            Należało podać do publicznej wiadomości przed licytacją (licytacji oczywiście nie było), że zostaną umorzone po sprzedaży.
            • Gość: prawda Re: Czesław Krakowski IP: *.c149.petrotel.pl 20.10.06, 14:57
              licytacji nie było, bo nikt nie chciał tego kupić. dług hotelu wynosił ponad 10 baniek
              • henrykkreuz Re: Czesław Krakowski 20.10.06, 15:07
                Ponoć złośliwi twierdzą, że informacja o przetragu była wywieszona w urzędzie wojewódzkim - w zamkniętym pokoju.

Przetrag to nie licytacja. Przetrag to wymysł wschodni, a licytacja to sprzedaż na oczach wszystkich kto da więcej.

Nie zgłaszali się ponieważ nie poinformowano, że dług zostanie umorzony po sprzedaży.
                • Gość: prawda Re: Czesław Krakowski IP: *.c149.petrotel.pl 20.10.06, 15:13
                  ja wiem swoje, Ty wiesz swoje... i niech już tak zostanie, bo nie przekonamy się wzajemnie:)
                  pozdr. i życzę miłego dnia.
                  • henrykkreuz Re: Czesław Krakowski 20.10.06, 15:20
                    Możesz mnie bardzo łatwo przekonać, stwierdź że Pan Krakowski zapłacił za Hotel Miejski długi (ja wiem że nie) lub pokaż treść Ogłoszenia o przetargu w którym mowa jest o tym , że długi te zostaną po sprzedaży umorzone (wiem, że nie było tam o tym słowa).

pozdrawiam również i życzę miłego dnia
    • Gość: Kasia Re: Czesław Krakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:31
      Podobno kupił za 760 000 zł, wystarczy odjąć cztery zera spowodowne denominacją
      i już wiemy wszystko.
      • Gość: znajomy Re: Czesław Krakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 19:14
        To największy cham , prostak i oszust w Płocku. Kto go zna ten wie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka