Dodaj do ulubionych

multimedia - internet

13.12.06, 11:32
kto ma umowę z multimediami na internet? Czy warto się do nich przyłączyć?
Proszę o wasze opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: 128 Re: multimedia - internet IP: *.plock.mm.pl 13.12.06, 14:04
      Na Petro straciłe duze piniadze. Na muli , zadnych kłopotów, nigdy. Jedynie
      obsługa niemiła. Jest pułapka. Mam 128 kb i Umowe. oszukuja na 2miesiacach ajak
      zapłacisz 1 dzien później, zrywaja ulgę? .Za duże pieniadze płacisz 2 lata a
      nowi abonenci za małe pieniądze maja 512 kb. Jak umowa to na 1 rok. Ale innych
      kłopotów nie ma.
      • Gość: koko Re: multimedia - internet IP: *.plock.msk.pl 13.12.06, 19:04
        Korzystam z ich usługi internetowej już od roku. Podpisałam umowę (promocyjną)
        na 24 miesiące. Bardzo tego teraz żałuje. Coż- musze męczyć się z nimi jeszcze
        rok. Zerwana umowa to ogromne koszty. Początki były koszmarne. Dostawałam po 5
        faktur w miesiącu za usługe na Internet. Każda faktura opiewała na inną kwotę.
        W pewnym momencie pogubiłam się w tym ich bałaganie dlatego w którymś miesiącu
        nie dopłaciłam kilku złotych.Faktury bowiem były tak wystawiane, że żadna z
        nich nie zawierała takiej kwoty jaką powinnam płacić. Wyłaczyli mi więc sygnał.
        Po uiszczeniu niedopłaty -Włączyli bez powiadomienia, że teraz za Internet będę
        płaciła nie 59 zł, a prawie 160. Za zerwanie zaś umowy miałam płacić słono. Nie
        polecam tego usługodawcy.Szkoda zdrowia i pieniędzy.
        • Gość: 5 Re: multimedia - internet IP: *.plock.mm.pl 13.12.06, 19:29
          to jak umnie to samo. po 5 faktur ijw. ale internet chodzi dobrze, tylko oszusci.
          • Gość: mad Re: multimedia - internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 19:40
            trzeba miec oleju troche w glowie i przeczytac cala umowe zanim sie ja podpisze
            • Gość: beatas20 Re: multimedia - internet IP: *.c157.petrotel.pl 15.12.06, 08:26
              dzięki za odpowiedzi
            • Gość: do mada... Re: multimedia - internet IP: *.plock.msk.pl 19.12.06, 16:47
              O jakim oleju w głowie piszesz człowieku???? W umowie nikt nie napisał, że
              usługodawca wysyła po pięć faktur za tę samą usługę i to za ten sam miesiąc.
              Aby było jeszcze ciekawiej- każda z tych faktur opiewała na inną kwotę. Często
              było tak, że żadna z tych różnorodnych kwot nie pasowała do tej, którą
              faktycznie trzeba uiścić. Ktos tam w biurze chyba oszalał. Faktury sypały się
              bowiem "drzwiami i oknami". przysyłał je oddział w Płocku, przysyłali z Gdyni.
              Istny "diabelski młyn", albo "rosyjska ruletka"- jak kto woli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka