ainipoajom 20.12.06, 10:54 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3804328.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teufel7 Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 20.12.06, 10:56 Mogą kierować na przymusową spowiedź na przykład...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 20.12.06, 11:12 PS. Trochę poważniej. "Królestwo moje nie jest z tego świata." Kto to powiedział?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 20.12.06, 11:30 Słuchajcie niewierni, mniejszości. Czy sie wam podoba, czy nie JESTESMY POLAKAMI i będzie tak, jak sobie życzy Naród. Jeżeli nie jesteście jego częścią , to przynajmniej troche ciszej. to niegrzeczne. pewnie miałeś tate i mame, jak ciebie wychodowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio wyhodowali nie "wychodowali" panie ZD :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:36 jak już wypisujesz kazania do narodu, przepraszam, Narodu, to z przywoitości byś sprawdził w słowniku, czy błędów nie narobiłeś a co oznacza w ogóle: > pewnie miałeś tate i mame, jak > ciebie wychodowali? było coś dzisiaj w szyję? tak z samego rana? Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 20.12.06, 12:08 Gość portalu: Zenon Dylewski napisał(a: > Słuchajcie niewierni, mniejszości. Qrde! Jakaś mania prześladowcza! :) Ja tylko zacytowałem Pismo. To ze mnie automatycznie czyni niewiernego albo mniejszość ? Miej Pan Boga w sercu, Panie ZD. W SERCU, mówię !!! Naród, to brzmi dumnie, ale 460 osobników płci wszelakiej i proweniencji różnistej,oraz konduity ( w dużej części) nagannej, to nie Naród! Już Pan widzi konika? Płonie święty ogień? Można wsiadać! Hej, szable w dłoń i bronić Wiary!!! Bigosować Żydów, niewiernych i innych popaprańców, co jako wrzód na zdrowym ciele Narodu się usadowili! Jezusa królem Polski obwoływać nie chcą!! Gorze im!!! Hłe, hłe, hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel10 chodzi im o pełnię władzy, a to tylko metoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 12:53 E tam, im chodzi o władzę, całą władzę w ręce Rad. Jak zmarłego obwołają królem no to komu przypadnie sprawowanie ziemskiej władzy? No komu? Przecież to aż nadto oczywiste, że zastępcom Jezusa na ziemi, co to w jego imieniu działają. A ja powiem, przed Sąd z nimi za oszustwa i molestowania, a nie do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 20.12.06, 12:56 nie speawdziliscie sie w jazgocie o ocenach z religii, wszak nie była to dyskusja tylko brak wiedzy plus niski czakram a wtedy juz koniec... Poczytajcie ponownie, chyba, ze za dużo liter, poszukiwanie Przyjaxni, Poszukiwaniem Boga, tam pisze co trzeba. Nasi delegaci, to pochodna średniej wartości duchowej narodu. I tak juz pozostanie. Trzeba było nie wybija byłoby inaczej. Do Warszawy przyjechało po wojnie 70^ mieszkańców wiosek. Za krótki jest czas do przemiany. Natomiast to co piszecie swoim żargonem, mogłoby sugerowac,że nasz kraj, to tylko posiadacze portek z Lewisa, najepiej jak krocze jest przy kolanach, inne łyse albo zakryte workami z kurtek . Tak nie jest. Są i normalni ludzie. Ci najczęściej siedzą cicho na kanapie i sie nie odzywają. Zastapili tych sprawiedliwych z lat komunizmu, co to nigdzie nie należał, nie działał ale nie dlatego, ze taki porządny, tylko bardziej swojskoi. Miał to w dupie. 1 albo 2 czakram. To byli ludzie tak porzadni, że cudzego nie brał, chyba, że państwowe alei nikomu NIC nie dał. Bo był chytry i obsługiwał własne ciało . Żaden powód do chwały. Dzisiaj powiedział pewien znany reżyser, że populacja bezkindersztubowców, dorwała sie władzy i zaczęli konsumowac swoje pochodzenie , tak to sobie wyobrażali, ze jest DOBRZE. I rzeczywiście z punktu widzenia prawa Karmy, grzechu nie mają, bo nie mają świadomości, ze źle czynią. Żyją przecież zgodnie ze swoim gatunkiem, jak Szela, który po zabiciu wszystkich dziedziców, obsadził by jajami swojego potomstwa wszystkie dziedziczki pozostałe po mężach piłowanych drewniana piła. niestety istnieje Prawo, które dziala na te niedoszłe jeszcze istoty i zamyka. Zapewniam, że sa jeszcz niedobitki, które wiedzą, że nikogo sie nie zabija, Żyda nie tarmosi le patrza przerażeni wiarą ludyczną, która niewiele ma z istota Wiary a napędza własnie was i daje niesłuszne argumenty do kalania Sacrum. Tu tez grzechu nie macie, poniewaz niska świadomośc duchowa wyzwala rózne przekleństwa, docinki, wedłu czakramu oczywiście. Ale tu znowu wkracza Prawo danego narodu, które jest średnia wartością duchowa populacji. A poza prawem to System działa tak. Negujesz i bluźnisz na Sacrum, , - nie jestes w stanie obrazi est to niemozliwe z uwagi na inne poziomy świadomosci. Masz blokade do Umysłu i nic nie wymyślisz. Nie da sie. Natomiast grzech czynisz U SłUCHAJąCEGo lub CZYTAJACEGO ciebie. Możesz obrażac uczucia duchowe , religijne drugiego człowieka. I to właśnie czynicie. Naśmiewając sie z czegokolwiek co przynosi ukojenie drugiemu człowiekowi. Potem przychodzi choroba , zaczyna sie od nóg jak miłosnikowi zetemesu. I zacznie sie refleksja lub nie. Przyjdzie cierpienie. i fizyczne i psychiczne. Ale możesz zawsze wrócic i zacząc od nowa, zostac przyjacielem Człowieka. Dalej nie pisze , to jeszcze nie twój czas. Jeszcze musisz skrzywdzic wielu ludzi. Ach te darmowe programy... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: jak daleko jeszcze zd się posunie?.. 20.12.06, 13:28 Gość portalu: Zenon Dylewski napisał(a): >Miał to w dupie. 1 albo 2 czakram i jeszcze : > Nasi delegaci, to pochodna średniej > wartości duchowej narodu. I tak juz pozostanie. i jeszcze : > Szela, który po zabiciu wszystkich dziedziców, obsadził > by jajami swojego potomstwa wszystkie dziedziczki pozostałe po mężach i jeszcze : > Tu tez grzechu nie macie, poniewaz niska świadomośc duchowa wyzwala rózne > przekleństwa, docinki, wedłu czakramu oczywiście. Ale tu znowu wkracza Prawo > danego narodu, które jest średnia wartością duchowa populacji i jeszcze : > Potem przychodzi choroba , zaczyna sie od nóg jak > miłosnikowi zetemesu. :))))))))) Doceńcie mój trud, kochani! Z mozołem, w pocie piekielnym i znoju dokonałem tych wypisów na użytek leniwych, co to nie podejmą się trudu przebrnięcia przez panazenkowy tekst i nie mogliby doznać iluminacji. Na marginesie - w Firmie już pracują tęgie głowy - magistrzy nasi od teologii i herezji, żeby dokonać egzegezy nauki panazenkowej. Ciężko im idzie na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: ale do czego? IP: *.plock.mm.pl 20.12.06, 14:14 Zamiast sie męczyc przyjmij zasadę. wiedza z czakramu X, jezeli jest wyższa od czakramu Y, jest niedostępna dla Y i mniejszych. Niemozliwe.................. polecam DROGI DOJśCIA JOGóW INDYJSKICH, wyd. Z 1914r. jak juz wszystko przeczytasz, to.... jeszcze trzeba szukac. Jak juz zrozumiesz , to będzisz miał szansę docenic Wiarę w Boga z naszej cywilizacji. Jestem katolikiem i wiem co znalazłem . Ja juz nie szukam. A cóz to za Firma tak mówia na amerykńskich filmach o Agencji ochrony rządu. Ja ci powiem tak. Najlepszy docent nic nie zrobi , jeżeli będzie rozumem szukał Boga. Juz taka jedna zła kobieta, szukał , przecinków, kropek nic nie rozumijąc nie swojego czakramu. A koniec jest taki. Wraz ze świadomością duchową przychodzi potrzeba pomocy ludziom wogóle. Nie szydzi się z Boga, bo po co. Ale do czego mam sie posunąc, nie wiem. Ja nic nie chce dla siebie. Ale zawsze wzywam was do pomocy w trwaniu tradycji polskiej. Czy myslicie o jadrach synów Szeli? Czy o ludyczna religijnośc? Ja nic nie wymyśliłem. W czasie preparowanych przez Austriaków rozruchów chłopskich, chłopi dusili swojego proboszcza. Ten sie wyrwał , na kolan i sie modli. Chłopi widząc pobozna pozycje tez na kolana i sie modla a po zdrowsce, znowu ksiedzu do gardła.. Czy wam to czego nie przypomina, po co firma? Trzeba chociaż się starac byź spolegliwym dla ludzi. może sie nie udac ale trzeba zawsze próbowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel10 Re: ale do czego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:21 Z jednym zgadzam się, że analfabeta i na dodatek ograniczony na umyśle nie jest w stanie zrozumieć tego co do niego mówią mądrzejsi od niego. Tylko na Twoim miejscu, to nie byłbym taki pewny, że to Ty jesteś ten mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: ale do czego? 20.12.06, 14:29 Gość portalu: Zenon Dylewski napisał(a): Czy myslicie o jadrach synów > Szeli? Czy o ludyczna religijnośc? OK Panie Zenonie. Wymiękam, bo mój łeb widocznie nie jest w stanie pojąć specyficznej mieszanki katolicyzmu z naukami hinduskich joginów. Jedna uwaga - posługuje sie Pan niewłaściwie terminem "ludyczny" w znaczeniu - jak się domyślam - "ludowy, prostacki,chłopski,chamski". Otóż, termin ten oznacza "rozrywkowy, zabawowy". "Homo ludens" to "człowiek bawiący się" (a także tytuł książki J.Huizinga, co łatwo sprawdzić). Proszę przyjąć tę uwagę w duchu chrześcijańskiej pokory lub w zgodzie z któryms tam numerem czakramu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re:tylko do Teufla7 IP: *.plock.mm.pl 20.12.06, 15:14 Ciągle trzeba sie uczy nie przeczy drugiemu . Z Pana wypowiedzi wynika, że prowadzi Pan dyskusję a inni nic oprócz krzyków. nie nalezy X terminu przeznaczac do jedynego określenia . Forma jest zmienna. Śmieszy mnie czasem powtarzanie cytatów z małrgo ksiecia. No ale nie wszyscy, musza sięgac do istoty rozpatrywanego tematu . A co pan powie na taką zabawe ludyczną . Jeden z tatusiów, pytany o syna, który dręczył seksualnie koleżanke i doprowadził ja do samobójstwa, beztrosko powiedział. przeciez mój syn, tylko sie bawił.... Jezeli ma Pan ochotę analizowaanc, przekażę Panu taki koan. Inni niech nie czytaja i nie maja do mnie pretensji. pijany gospodarz usnął w chlewie. rano znaleziono go troche napoczetego. nie miał głowy itp. Ale trzeba było zrobic pogrzeb. Zabito świnie, która zjadła troche gospodarza i zapewne wyrzucono? Ale pochówek nie cały. Co należało zrobi.była w Świni a gospodarz bez głowy. A może pochowac gospodarza ze świnia pod trumną. Co tu jest godne a co nie? Czy świnia zakopana na polu, ale z głową gospodarza, to profanacja? temat rzeka a na koncu mozna sie jeszcze zapytac , czy gospodarz zasłużył na taki finał? Czy to tylko przypadek? A jeżeli nie ma przypadków? Prosze przemyslec a książke moge pozyczy Drogi Dojścia Jogów Indyjskich. Dgyby świat sie skończył i zabrakło by wzorca, TU JEST. A religia? Baardzo potrzebna. hierarchowie zjedza i jedno i drugie. .Sa niewątpliwie biegli w Wierze. Ale jeszcze trzeba wierzyc w Boga i nie krzywdzic człowieka. Ja jestem wegetarianinem 26 lat. Nie jem, co trzeba zabic. wg biegłych z Częśtochowy, jestem diabłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and1and Re: ale do czego? IP: *.c158.petrotel.pl 20.12.06, 22:27 Gość portalu: Zenon Dylewski napisał(a): >Czy myslicie o jadrach synów > Szeli? Taaak.. 3 razy dziennie. A jak jest więcej czasu to nawet 4. Szczerze gratuluje wywodu, dawno już nie smiałem się tak zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom [...] 20.12.06, 14:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko ci do człowieka? IP: *.plock.mm.pl 20.12.06, 14:25 www.greenangels.org/szynka.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel10 spoko, spoko panie Zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:32 Panie Zenek, czy chcesz powiedzieć, że na stołach biskupów katolickich nie będzie od teraz szyneczki? Jako teufel jestem o to spokojny, jest to niemożliwe, za bardzo kochają swoje ziemskie brzuchy i inne ziemskie przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http Re: spoko, spoko panie Zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 20:05 ja Was panowie teufel podziwiam, że chce się Wam czytać tego pojeba, ja go poprostu przewijam. Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom jestem ogrodnikiem i wyrywam chwasty jak ty 20.12.06, 19:10 www.goatse.cz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ZEnka Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.class147.petrotel.pl 21.12.06, 08:59 bujaj się !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.4.48.80.plock.msk.pl 21.12.06, 21:33 Jezus na króla, Święty Piotr na marszałka sejmu, Święty Paweł na marszałka senatu, Święty Jan na ....., Święci aniołowie na posłów! Po czwartej RP zbudujemy Królestwo Niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigro Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.static.dsl.as9105.com 21.12.06, 16:37 Slyszalem, ze na ocene celujaca trzeba bedzie na maturze dokonac samoukrzyzowania po wczesniejszym biczowaniu przez rozwcieczone siostry zakonne. Oj dzie byl Giertych, gdy ja zdawalem egzamin dojrzalosci? Wszyscy mado-maso zyja w smutku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio gdzie my żyjemy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:37 ...skansen Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
teufel7 Re: gdzie my żyjemy... 20.12.06, 12:21 Właściwie, skansen to nic złego...Byle duchy różne się tam nie pętały i nie straszyły zwiedzających.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:20 Jak nazwiesz ateistów - atole?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 15:44 Skansen mówicie ? Pewnie lepiej żyć w oświeconym kraju prawda ? Pedały razem, pedofile z dziećmi, krzyża w klasie nie powiesisz bo obrazi uczucia - tak lepiej ? A jak się nie podoba to wypad - i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euro Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:24 Typowa odpowiedz populisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abp Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: 80.50.239.* 20.12.06, 15:59 Bp Pieronek zwrócił uwagę, że posłowie mogą działać tylko w ramach konstytucyjnych. - Posłowie niech się zajmą tym, co z konstytucji wynika, a niech zostawią pole działania dla instytucji religijnych, dla Kościoła, który w tej sprawie ma stanowisko jednoznaczne. Określił je Chrystus: "Ja jestem królem i po to przyszedłem na świat, aby dać świadectwo prawdzie. Każdy, kto jest z prawdy, słucha mojego głosu". I to stwierdzenie jest zupełnie wystarczające dla człowieka, który wierzy - podkreślił bp Pieronek. dziękuję za uwagę. wszystko w temacie. A posłowie sprawozdawcy do Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksenon Jesus - King of Poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 16:57 Kto to wymyslil? Nie rozumiem, czemu Jezus ma być Królem Polski.To światowa postać, a rzad wymyśla sobie takie bzdury. Za chwile wymyślą, ze Albert Einstein był najwiekszy, polskim wynalazcą. DNO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo nie odpowiada wam to won do Izraela, won z forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:19 na leczenie z nienawiści i tępoty won Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: nie odpowiada wam to won do Izraela, won z fo IP: *.plock.mm.pl 20.12.06, 19:36 Co roku powtarza sie to samo. kilka dni spokoju bo maja hanuka i wybuch obłędnej nienawisci. ja pisałem, żeby chory doktor chwali sie kibucu. Zemsta to czym zyja i z czego słyna , zabanowali mnie. teraz ci sami kumple puszczaja w okresie Świat Bożego Narodzenia ochydne potwarze na na kościół katolicki, na ludzi. kryja sie za blokada elektroniczną i sa bezkarni . unoszący sie z dna człowieczego posłowie nie reaguja zajeci cyckami a Żydzi panoszą sie tu na Forum, czatując na słowa , które teraz pisze. Dla odmiany , teraz reakcja bedzie szybka. Wszak osiągneli sukces podwójnie. pokazali swoja kloake nam POLAKOM na Świeta Bozego Narodzenia. Agora podaje jakieś fałszywki z jakąs tam czarnecka i NIC. taka podpucha na gojów. A polscy władcy milcza. Służby polskie? sledzace i te fora milczą. Wsystkie Szymchy stawiły sie na zew. polske pocięły . POLACY DALEJ MILCZA. Bo zbliża sie BOZE NARODZENIE. Czas zamkną wszystkie FORA w Polsce. Czas zostawic nas Polaków w spokoju. Pozwólcie nam życ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tol [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka Co za dziwny żydożerca! 20.12.06, 22:58 Czego się człowieku pchasz tu, na to forum? Sam piszesz, że wymyślili go Żydzi i do Żydów z Agory należy Dowodzisz, że tylu Żydów tu pisze i się nabija z ciebie i Polski - po co tu włazisz? Jesteś jakimś apostołem? Misjonarzem? Głosisz pochwałę jakiejś swojej własnej polskości i obłakanej tradycji, domagając się szacunku i tego, by ci pozwolono po twojemu być Polakiem, nie obrażać cię. Ale głosisz to swoje nawiedzone słowo na żydowskim forum - sam to powiedziałeś nieraz. Internet nie ma granic ani parlamentu, ani narodowości. Jeśli chcesz być z dala od Żydów, nie masz wyjścia - musisz to miejsce opuścić. Poszukaj swojego własnego forum, załóż takie i wtedy możesz się pieklić, że cię tam obrażają. A, prawda, zapomniałam, że ty nie jesteś antysemitą. Ty tylko nie lubisz Żydów ani ich złej religii, ani ich Boga. To przecież takie typowe dla DOBREGO POLSKIEGO KATOLIKA spod znaku moherowego Rydzyka! Polski papież Jan Paweł II to musiał zły polski katolik być, bo on zupełnie czegoś innego uczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo-srolo won pie...rzeni katole !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:55 leczyc sie po...eby widzace wszedzie zydow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reb Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 19:58 a ciemu wy polaki chcieć umarły żyd za wasz Król, wy zrobić wasz Król z żyjący żyd, mozie ADAM być, może Balcerowić być albo Gronkowić za wasie Królowe robić mozie, a jak wy miec za mało żyd w Polsce to my wam dać ile wy chcieć, a co tam jeden Król Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zd Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 20.12.06, 20:02 To jest obłed i nie mówcie, że nie jest to winą Agory, która to ... wymysliła, i pusciła w ruch na zgube naszego narodu. A sami w kacie beda słac jak tak mozna siac nienawiśc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.c245.petrotel.pl 20.12.06, 20:41 jakby nie patrzeć na króla chcą Żyda, trochę to dziwne ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
qtasek a poczet królów Polski? zmienią podręczniki? 21.12.06, 01:37 najpierw Jezus, potem długo długo nic, i następny Mieszko I i cała reszta ;) A datę przyjęcia chrztu przez Polskę też będą musieli ludzie Romana lekko zweryfikować, i pewnie wymyślą coś na kształt tej niedawnej historii z dinozaurami i pochodzeniem człowieka :) ech, znowu się z nas śmieją "w świecie", słyszycie? smutne to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 21.12.06, 08:51 Byłoby Panie Zenonie jednak lepiej, żeby się Pan zalogował na stałe, bowiem nie wierzę, że te faszystowskie posty są Pana dziełem. Jeśli jednak tak jest, tym bardziej proszę o potwierdzenie, ponieważ treści tam zawarte kwalifikują się do oceny prokuratora. Ja sobobiście wypisuję się z rasy/narodu/wyznania, w której funkcjonuje osoba pisząca te obrzydliwości - podkreślając ponownie, że mam nadzieję iż to nie Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 21.12.06, 09:31 Sam fakt, ze zwraca sie Pan do mnie po imieniu, świadczy,że mnie Pan rozpoznaje. A dzieje sie to dlatego, ze sie podpisuje. Namawia mnie Pan do logowania... Dlaczego? ja juz byłem taki legalista i w dniu wyborów, kiedy na forum płockim trwała kampania wyborcza, zabanowano mnie. Z zemsty. CZy łamanie ciszy wyborczej nie kwalifikowało sie do prokuratora.? Czy bedę faszystą jak powiem, że własnie ta nacja jest wyjątkowa msciwa? teraz bedzie mnie pan łapał za każde słowo? Czy mam ponownie napisa, co śpiewał Jakob Malowany w czasie ekspiacji naszego prezydenta w jedwabnem? mam to nagrane na wideo. Chce mi pan zabrac wszelkie prawa obywatelskie? Jakoś nie widze pana nazwiska, a jest jeszcze gorzej, bo korzystacie z techniki i ukrywacie swoje IP. A wtedy leci.... Jeżeli Pan , to ten sam? dzielny najemnik, który tak ochydnie pisał o Arabach jako narodzie.? Czy tyle sie Pan nauczyłw POLSKIM WOJSKU? Nienawisci do Arabów? To tez ludzie. Czy pan uważa, ze to Forum ,które dzieli Polaków,k nie jest kontrolowane przez służby specjalne RP? Czy Panu nie przeszkadzało , i tzw Organom , co pisał Szymche? To nie kwalifikowało sie jako faszyzm? Czy tylko dlatego, że kazał pozabijac wsystkich Arabów? Jakos Pana interwencji nie było . Kiedy pisałe ,ze jeden doktor, chory z nienawiści , niech sie wygada w kibucu, NATYCHMIAST , było zdjęte! Kiedy opluwa sie Polaków, nasza religie, nazywało premiera RP - Hitlrem, Pana jakos nie było... Czy moze sie Pan identyfikował? Może Panu jakos z natury jest łatwiej zmieniac narodowości dalej nie pisze , bo sie juz boje..... Ale u mnie jest to NIEMOZLIWE ! jestem POLAKIEM, co najmniej od roku 1400. Nawet do głowy by mi to nie przyszło. Tu moja ziemia, tu mój kraj ! A to wyznanie to chyba juz nie faszystowskie? Prosi Pan o potwierdzenie. Prosze pana. Czy nie lepiej wparowac do mnie o 4 rano, zakuc w łancuchy, głowe miedzy nogi i do pudła? Byłoby szybciej? Chce sie mnie pozbyc poprzez wyznanie wydumanych win na forum stworzonym do siania zametu społecznego? To juz było. Nie na prózno pisze o róznym stopniu rozwoju duchowgo i od tego uzależnionych poczynań. Zajmuje sie tym również 26 lat. Przecież wiem, że jeżeli Pan nie reaguje na pisania kawki, dudusia w wielu odmianach, Szymchy, to Pan nie moz ebyc SPRAWIEDLIWY. Albo jest to sprawiedliwśc zwyczajna jak Pawlaka z Kargulem albo jest i Pan jeden z czynników systemu nekajacego Polaków. A to , to juz inna organizacja. nie bede sie logował, bo wam nie wierze. Podpisuje sie, czego wy nie czynicie. Uzywam legalnych programów, nie ma potrzeby robic nalotu . Starym zwyczajem wszystko rozdaje. Nawet jak mi cos zabierzecie, bedzie u innych. Ja po prostu wan nie wierze. Konstytucja jest tak zrobiona, zebym zamknął morde. Z Opiekuna Pamięci Narodu, zrobiliście ze mnie przestępce A to już było zamierzone. Ale prosze o wykaz moich faszystowskich wypowiedzi; mój meil zenondylewski @ O2. pl. Tylko juz nie piszcie kto pie.. moja zone, bo to juz pisaliscie. to nie było pewnie faszystowskie? Bo Admin jakos nie reagował. Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 21.12.06, 09:36 krzysiek_33: niestety będziesz musiał uwierzyć. Wpisy są tak charakterystyczne, że trudno je pomylić z wpisami kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 21.12.06, 09:58 Panie beerek . Juz raz pan namacił. I straciła na tym galeria. i tak w kółko .Wpisy sa charakerystyczne. Wiem. Składaja sie wyłacznie z wyrazów anty a sensu i logiki w nich nie ma. Taki głupol z Płocka. A zwracanie sie do ...krzysiek, swiadczy, ze tworzycie to samo środowisko. poszukajcie sobie antysemity w innym miescjcu. To co stwarzacie, ferment jest RZECZYWIśCIE charakerystyczne. Ale słowoi sie rzekło . Kolega przyśle meile z faszyzmem, ja je podpisze i macie spokój. Do roboty. A ja tak jeszcze powiem, kiedy wy oczerniacie mnie na okrągło , ja w tym czasie albo szukam i przerabiam filmy a lbo pisze nowe paszkwile ale pracuje po 12 godzin, ttttakie to charakerystyczne. Jak to u starca. Odpowiedz Link Zgłoś
beerek Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 21.12.06, 10:11 Gość portalu: Zenon Dylewski napisał(a): > Panie beerek . Juz raz pan namacił. I straciła na tym galeria. Nie ja namąciłem, tylko Pan, to Pan szkalował moją skromną osobę na forum bez zdania racji. Pisał Pan na mój temat niestworzone historie, a nie potrafił Pan odpowiedzieć na zadane przeze mnie, jakże proste 3 pytania. Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi > A zwracanie sie do ...krzysiek,swiadczy, ze tworzycie to samo środowisko. Jest pan w błędzie. Nie znam krzyska_33 osobiście, nie znam jego poglądów, jego środowiska. Idąc tokiem Pańskiego rozumowania, czy zwracając się teraz do Pana też tworzymy to samo środowisko? śmiem wątpić. najpierw niech Pan pomyśli dwa razy zanim raz napisze. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 21.12.06, 10:23 Tak długo myśle żeby cos uczyni złego, faszyzującego starszym, ze juz nie mysle. Ale prosze zrobic tak Google video -zenondylewski. To tam teraz przesyłam moje fobie. A ostatnio jeszcze do Muzeum Mazowieckiego. A tam juz nie jestem takim głupkiem, faszystą. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 21.12.06, 13:53 Ja nie wnikam w Pana życiorys ani w Pana osobiste sprawy. Prawdę mówiąc nie wnikam też za głęboko w Pana posty bo - bądźmy szczerzy - nie przykłada się w nich Pan do polskości w znaczeniu stylistyczno - gramatyczno - ortograficznym :- ) Ja tylko Pana wzywam do zaprzestania nawoływania do nienawiści na tle różnic narodowościowych lub rasowych. I nie popuszczę; nie popuszczę dlatego, że mam wrażenie iż obecna władza zaczyna przymykać oczy na przejawy skrajnego nacjonalizmu i trzeba jej przekazać sygnał, że Polacy są ludźmi, którzy wiedzą, że głupcem można być niezależnie od rasy czy obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 21.12.06, 14:59 Słuchajcie człowieku. To było wejscie z butami i prosze odemnie odpiepszyc, teraz bedzie po polsku.Jezeli człeku nie wnikasz i nie czytasz jak piszesz wzystkich postów, , to skąd wiesz. oskarżasz mnie o sianie nienawisci a to jest nieprawda. jestem Opiekunem Miejsc Pamieci Narodu Polskiego i chocby ci sie nie podobało takim umre. I nie oskarzaj mnie o nienawiśc. piszes tekstem milicyjnym . Tak nie mówi zwykły mieszkaniec. ubzdurałeś sobie gotowe oskarżenie. jest to ci potrzebne do kontynuowania zamierzonego celu likwidacji mnie. ta obecna Władza sie nie podoba, której nie uznajesz jest Polska. mamy do niej prawo. Jestesmy u siebie. Dodatkowo piszesz, ze sie nie loguje, bo bys mnie rozpoznał. kim jesteś? Z jakiego prawa to mówisz. Jak się logowałem jako Zenon 56, to skąd miałbys wiedzie, że ja to , to . ja. jest to mozliwe po uzyskaniu danych od prokuratora i od właściciela forum. Czyli siegasz więcej jak zwykli ludzie. A to juz jest zmowa. moje przecinki, kropki i tobie nic do tego. Wynika, ze rzeczywiście jestes niebezpieczny, zwłaszcza , że udajesz , ze inni twoi. sa w porzadku jak Zacny człowiek Szymcha, który rzeczywiscie nawoływał do mordu Arabów. nie nazywaj mnie głupcem. Jestem Polakiem, jak mało kto oddanym POlsce , ludziom. Za to otrzymałem od Polskiego prezydenta Srebrny Krzyz Zasługi. Złoty medal Opiekuna miejsc Pamięci Narodowej. jestem również animatorem organizowania uroczystości NARODOWYCH NARODU POLSKIEGO. maj a i inni polacy do tego prawo naturalne. Nikomu ziemi nie ukradliśmy. prosze sie odemnie odczepic bo podam do Sadu nie jestescie obywatelu uprawnieni do dobierania sie do mnie. Prosze mnie nie poniżac. prosze nie poniżac rządu RP. nie bede pisał, czys pan taki , czy inny, to pana domena, zianie nienawisci do jednego z ostatnich w Płocku opiekunów Miejsc Pamieci Narodowej uważam za podłe. Czy marzy sie panu takie ubezwłasnowolnie nie Polaków , ze nasze bedzie powietrze na ulicach a za krzyżyk na szyji, załozycie nam kajdanki?. Zwaz w jakim temacie obywatelu piszecie. "jak daleko katole sie posuna" Czy to nie jest nawoływanie do nienawiści na tle religijnym? Nie odpowiedziałeś, czy jesteś tym samym, który pisał, że był najemnikiem W obcym kraju i doprowadził sie do stania sie nienawistnym dla narodu na terenie którego byłeś? A tak o podobnej ksywie, pisał jeden krzysztof. Może dzieki Bogu nie jestes tym samym, chociaż tyle jadu z ciebie płynie. Zostaw mnie. nie jedz na polske i zyj w pokoju.Czytałe duzo o byłych najemnikach, uczestnikach, nazwa do woli, uczonych zabija.dla pieniedzy. Trafiaja potem do mafii, do służb specjalnych, tajnych, nic dobrego. Sa agresywni, niebezpieczni bo pozbawieni wrazliwości na zycie innych. ludzi. W najgorszym razie trafiaja do ochroniarzy. Wydaje się im , ze swiat cały jest u stóp .Nadludzie. mam nadzieję, mze jesteś człowiekiem pełnym litości, zacnym. Użytecznym dla społeczeństwa wsród którego mieszkasz. A oto jakim jestem głupcem. Co dzień pracuje na rzecz RP bo jest moja Ojczyzna. jest wstretne i podle oskarżac mnie tak perfidnie jw. wasz post obywatelu został dołączony do tematu Nawoływań i siania groźby na moją osobę. Do policji złoże zastrzeżenie gróźb. Zenon Dylewski Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 21.12.06, 16:55 No i cacusi. Ja złożę u św. Mikołaja zastrzeżenie rózgi. Uzyskamy podobny efekt. Panie Zenonie. Czy zaprzestanie Pan wypowiedzi rasistowkich na tym forum czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Dylewski Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 21.12.06, 17:29 A to pan znowu, co tam napisałem nowego? tu nie Irak. Nie trzeba mnie sledzc. napisałem list do Kancelarii. pisałem pana posty. teraz sidze na pismem do ministra obrony z zapytaniem czy jest jakas kontrola nad byłymi obroncami pokoju na swiecie. W przerwie policzyłem ile osób oglądało 91 moich filmów. ogladało 13 tysiecy 108 osób i to jest moja miara pracy do Polaków. Czy wie pan ile to kosztowało? A ile godzin? Czy ma pan zlecenie na mnie? Pan jest tylko mściwym, złym człowiekiem dążacym do eliminacji mnie, zeby juz nikt o Polsce tu nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zd Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.plock.mm.pl 21.12.06, 19:15 czy może pan ścigac tego osobnika a nie mnie? Czy to nie jest nawoływanie, nareszcie ma pan cel do wykonania; nie związkom kazirodczym Autor: Gość: TROLL IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 21.12.06, 18:34 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Mamy już Królową, to nie lepiej wydać ją dobrze za mąż np. za jakiego Rabina i będziemy mieć Króla? Jakieś zboczki chcą kazirodzczego związku, chcą Królowej dać jej syna za Króla. Zobaczymy reakcje Admina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fwetnm [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_33 Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 21.12.06, 23:06 Będę milczał dopóki nie zacznie Pan znów faszyzować. Komentować nie zamierzam bo zwyczajnie nie umiem. Podobnie jak napisanych wcześniej słow "odpiepszyć odemnie". k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. to proste,aż przepędzą bydło wstretne i tchórzliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 19:25 tfu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 14:47 -------------------------------------------------------------------------------- Nie oglądajcie rozgłośni telewizyjnej Subotica - TVN 24; jest to żydowsko- liberalne kompletne dno moralne! Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? 23.12.06, 17:12 zdecyduj sie na 1 nicka moherowy bereciq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 18:53 czy to forum dyskusyjne czy narzucaj ace swoje poglady, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: jak daleko jeszcze katole sie posuna ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 12:36 forum dyskusyjne, teoretycznie ile ludzi tyle pogladow :) Odpowiedz Link Zgłoś