Gość: panna M. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:17 Chciałabym abyście wypowiedzieli się na temat liceów w Płocku. Które jest najlepsze mniej więcej, w którym są fajni ludzie, co i jak z nauczycielami. ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:53 V LO jest the best! Super ludzie, super szkoła! Ja nie żałuje swojego wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Licea w Płocku IP: *.c241.petrotel.pl 06.01.07, 21:36 moge powiedziec to samo że V lo jest naprawde super, przede wszystkim pod wzgledem ludzi i wiekszosci nauczycieli, bo wiadomo wszedzie trafiaja sie lepsi i gorsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihau20 Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 23:24 nie bede zaprzeczał opiniom na temat 5 bo tam nie chodziłem i nie wiem jak jest ale wiem że w trzecim sa swietni ludzie poziom nauczania też jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiek Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 17:57 3LO jest najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 09:17 W Jagiellonce są fajni ludzie, nauczyciele tragedia (większość). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1991 Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 21:38 a ja chce isc do jagielonki....a moze mi proponujecie inna szkole?? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Licea w Płocku IP: *.c245.petrotel.pl 21.03.07, 21:38 wiadomo, że każdy będzie chwalił to liceum, do którego sam chodzi/ł więc wg tradycji III LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:15 Jagiellonka, jeśli chcesz się troszkę pomęczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniśka Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 16:10 Ja polecam V LO ponieważ tam są super ludzie, nauczyciele też spoko (najlepszy Gruszczyński od PO).Ogólnie można powiedzieć ,że lubię chodzić do szkoły odkąd tu jestem. p.s tylko musicie sobie zdać sprawę, iż po tym liceum trzeba się sporo namęczyć żeby dostać się gdzieś na studia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dercia Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 17:02 Moniśka sugerujesz że w V nie trzeba się uczyć??? Ja jestem odmiennego zdania... Wcale nie jest tak łatwo! Ale jeśli chodzi o ludzi to jest ok. Ogólnie lubię to szkołę! Nauczyciele też są w miarę spoko! Jak w każdej szkole są tacy którzy lubią podręczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 17:36 Wiadomo, powtórzę: każdy chwali tę szkołę, do której chodzi, ja polecam III LO, poziom nauki wyskoi, nauczyciele nawet ujdą, ogólnie są naprawdę spoko, ludzie najlepsi w Płocku :D Pozdro dla wszystkich z IIIgo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzywousty Re: Licea w Płocku IP: *.plock.mm.pl 04.05.07, 14:13 Gość portalu: Agata napisał(a): > Wiadomo, powtórzę: każdy chwali tę szkołę, do której chodzi, No ja chodzę do IV i nie chwalę, nie będę się przecież przenosił bo mi został tylko rok to się przemęczę, ogólnie nauczyciele poza wyjątkami w znacznej części złośliwi i wymagający tak jakby to było niewiadomo co. Jak się o coś spytałem nauczyciela to mnie wysłał na korepetycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakl3 Re: Licea w Płocku IP: *.chello.pl 10.05.07, 21:22 Małachowianka the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jastrzabek24 Re: Licea w Płocku 18.05.07, 18:20 popieram. skończyłem tą szkołę rok temu i jeszcze bym wrócił mimo tego co słyszę o reformach dyrektor QT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily marlene nie ma to jak jaga IP: *.plock.msk.pl 16.06.07, 12:45 jak się chcesz czegoś naprawdę nauczyć to idź do jagi xD no i jeśli oczywiście masz mocną psychikę xD ale wspomnienia niesamowite :D jestem dopiero od niecałych dwóch miesięcy absolwentką (kurde jak powanie brzmi :o ) i już tęsknię za tą atmosferą, klimatem, ilekroć mijam jagę. ale będąc obiektywną - poza jagiellonką mamy jescze dwa świetne licea w płocku - małachowiankę i trzecie. wiec jeśli poważnie myślisz o nauce w liceum (no zabawie też, ale w jagiellonce to naprawde sie dużo pije i pali, może czasami nawet za dużo xD )to wybierz któreś z trzech powyższych :) pozdrawiam i życzę trafnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandrus Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:27 Ja złożyłam do III, bo wydaje mi się, że tam jest przyjazna atmosfera. Zresztą mój kolega mówi, że nigdzie nie jest jednocześnie fajnie i jest wysoki poziom nauczania:) Mam nadzieję, że się tam dostanę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera Re: Licea w Płocku IP: *.plock.mm.pl 11.11.07, 15:23 prawdę mówiąć to obojętne jaką się szkołe wybierze pod względem nauczania i tak bez różnicy bo czy są to szkoły prywatne czy 3 czy 5 czy ekonomik nauczyciele mają tą samą partię materiału do przerobienia więc zależy to od Ciebie czy będziesz się uczyć czy nie. Ja mam już opinię wyrobioną na temat Płockich szkół a szczególnie 5 LO którego NIKOMU nie polecam!Sama tam chodziłam...wiem co mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 21:59 polecam 3 lo!!!! śiwetna szkoła, super atmosfera, nauczyciele i poziom nauczania :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak1 Re: Licea w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 20:39 V LO najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś