Dodaj do ulubionych

Z LOT bliżej do... inwestora

30.01.07, 20:39
Ktoś w Gazecie czyta chyba Forum Romanum:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10440&w=56328589 ;-))
Obserwuj wątek
    • Gość: Werdan Re: Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:51
      Wątek reklam był także poruszany na łamach Forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=47201704&a=47201704
      Skan reklamy z 2006:
      img171.imageshack.us/img171/3593/lotplockpm5.jpg
      /www.plock24.pl
    • stuntman Re: Z LOT bliżej do... inwestora 30.01.07, 21:32
      Powinni jeszcze do tych ulotek dokładać jako insert wczorajszy artykuł z GW o
      Hortexie i Przedwiośniu. Trzeba powiedzieć szczerze, że obecna władza tylko
      udaje że coś robi w sprawie inwestorów zewnętrznych, skutkiem czego w Płocku
      nikt inwestować nie chce, a jeśli nawet chce to zostaje mu to "skutecznie
      wybite z głowy". Pozostałe wyjątki należy traktować jako te potwierdzające
      regułę.
    • Gość: Jarek Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:58
      A jak już ten Wielki Inwestor latający LOT-em wyląduje na ziemi i zechce
      sprawdzić jakie to atrakcyjne miejsce dla Wielkich Inwestycji ten nasz Płock, i
      jak się rozejrzy na mapie, którą to autostradą ma do nas przyjechać albo o
      której odjeżdża najblizszy Intercity do Płocka no to sie zdziwi.
      Ale co tam. My wiemy swoje - Płock jest szeroko otwarty na Wielkie Inwestycje.
      Tylko te Wielkie Inwestycje niezdecydowane takie. Może zatem jeszcze jakąś
      akcję reklamową zrobić? Jeszcze trochę więcej ulotek! A jak się nie uda to
      najpewniej Wielki Inwestor jest zwyczajnym analfabetą.
    • Gość: plocczanin Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:06
      mam pomysł! zareklamujmy Wielgusa! coś o nim ostatnio cicho - jest okazja!
    • Gość: BRUNO Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.c153.petrotel.pl 31.01.07, 06:51
      NO NO NIEZŁY POMYSŁ....
    • Gość: JanK Re: Z LOT bliżej do... inwestora IP: 195.33.116.* 31.01.07, 07:16
      Półroczny poślizg Wybiórczej z tym artykułem...
      I tak jest nieźle - mogli w ogóle nic nie napisać.

W czerwcy jak pierwszy raz leciałem z LOTem i czytałem ten miesięcznik, to już
      widziałem tą reklamę. Czyżby Pan Sebastian ostatnio podróżował samolotem i
      przypadkowo natknął się na stronkę o Płocku w w/w gazetce?
    • Gość: Fredek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: eMPe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:37
        Promocyjny artykul (a nie reklama, chyba ze chodzi o duzy artykul promocyjny)
        byl dostepny w Kalejdoskopie co najmniej od poczatku stycznia. Sam tekst no
        coz...brzmi troche propagandowo (jak chyba kazdy artykul promocyjny), ale
        przyznam, ze gdybym byl zagranicznym inwestorem z pewnoscia bym sie tym miastem
        naszym nieszczesnym zainteresowal, bo i sprzedac sie w tekscie potrafilismy
        niezle, i zdjecia wygladaja znacznie lepiej niz Plock na zywo, a o
        inwestycyjnych projektach to i pisac szkoda, bo jeszcze czlowiek sobie pomysli,
        ze przyszlo mu mieszkac w San Franisco, a nie tutaj ;)

Tyle tylko, ze co? Inwestor przyjedzie ta nasza fantastyczna droga z Warszawy,
        dajmy na to za pare miesiecy, zobaczy jak ciezki sprzet budowlany demoluje
        nowiuska kostke na reprezentacyjnym deptaku miasta i...zalozmy, ze wieczorem
        zechce pojsc do kina i teatru. W odpowiedzi uslyszy, ze ten ciezki sprzet
        buduje wlasnie to kino, bo w tej chwili to za bardzo nie ma gdzie, ale za 1,5
        roku zapraszamy. A jak potem na przyklad bedzie chcial sobie pojechac do
        Torunia, to czeka go przemila jazda po muldach na fragmencie kolo Stoczni,
        ktory choc jak to zwykle u nas bywa, jest intensywnie remontowany, to ja od 4
        miesiecy (tzn od rozkopania jezdni) nie widze zadnych postepow ;)

Wiec nie wiem, czy jest sens dawac zludzenia inwestorom, tylko po to, zeby sie
        rozczarowali ;)

Pozdro
    • Gość: LOT Re: Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.c153.petrotel.pl 01.02.07, 10:56
      Pochwalam pomysł UM Płock.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka