roman_j 30.01.07, 20:39 Ktoś w Gazecie czyta chyba Forum Romanum: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10440&w=56328589 ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Werdan Re: Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:51 Wątek reklam był także poruszany na łamach Forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=66&w=47201704&a=47201704 Skan reklamy z 2006: img171.imageshack.us/img171/3593/lotplockpm5.jpg /www.plock24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stuntman Re: Z LOT bliżej do... inwestora 30.01.07, 21:32 Powinni jeszcze do tych ulotek dokładać jako insert wczorajszy artykuł z GW o Hortexie i Przedwiośniu. Trzeba powiedzieć szczerze, że obecna władza tylko udaje że coś robi w sprawie inwestorów zewnętrznych, skutkiem czego w Płocku nikt inwestować nie chce, a jeśli nawet chce to zostaje mu to "skutecznie wybite z głowy". Pozostałe wyjątki należy traktować jako te potwierdzające regułę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 21:58 A jak już ten Wielki Inwestor latający LOT-em wyląduje na ziemi i zechce sprawdzić jakie to atrakcyjne miejsce dla Wielkich Inwestycji ten nasz Płock, i jak się rozejrzy na mapie, którą to autostradą ma do nas przyjechać albo o której odjeżdża najblizszy Intercity do Płocka no to sie zdziwi. Ale co tam. My wiemy swoje - Płock jest szeroko otwarty na Wielkie Inwestycje. Tylko te Wielkie Inwestycje niezdecydowane takie. Może zatem jeszcze jakąś akcję reklamową zrobić? Jeszcze trochę więcej ulotek! A jak się nie uda to najpewniej Wielki Inwestor jest zwyczajnym analfabetą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:06 mam pomysł! zareklamujmy Wielgusa! coś o nim ostatnio cicho - jest okazja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRUNO Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.c153.petrotel.pl 31.01.07, 06:51 NO NO NIEZŁY POMYSŁ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JanK Re: Z LOT bliżej do... inwestora IP: 195.33.116.* 31.01.07, 07:16 Półroczny poślizg Wybiórczej z tym artykułem... I tak jest nieźle - mogli w ogóle nic nie napisać. W czerwcy jak pierwszy raz leciałem z LOTem i czytałem ten miesięcznik, to już widziałem tą reklamę. Czyżby Pan Sebastian ostatnio podróżował samolotem i przypadkowo natknął się na stronkę o Płocku w w/w gazetce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fredek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMPe ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:37 Promocyjny artykul (a nie reklama, chyba ze chodzi o duzy artykul promocyjny) byl dostepny w Kalejdoskopie co najmniej od poczatku stycznia. Sam tekst no coz...brzmi troche propagandowo (jak chyba kazdy artykul promocyjny), ale przyznam, ze gdybym byl zagranicznym inwestorem z pewnoscia bym sie tym miastem naszym nieszczesnym zainteresowal, bo i sprzedac sie w tekscie potrafilismy niezle, i zdjecia wygladaja znacznie lepiej niz Plock na zywo, a o inwestycyjnych projektach to i pisac szkoda, bo jeszcze czlowiek sobie pomysli, ze przyszlo mu mieszkac w San Franisco, a nie tutaj ;) Tyle tylko, ze co? Inwestor przyjedzie ta nasza fantastyczna droga z Warszawy, dajmy na to za pare miesiecy, zobaczy jak ciezki sprzet budowlany demoluje nowiuska kostke na reprezentacyjnym deptaku miasta i...zalozmy, ze wieczorem zechce pojsc do kina i teatru. W odpowiedzi uslyszy, ze ten ciezki sprzet buduje wlasnie to kino, bo w tej chwili to za bardzo nie ma gdzie, ale za 1,5 roku zapraszamy. A jak potem na przyklad bedzie chcial sobie pojechac do Torunia, to czeka go przemila jazda po muldach na fragmencie kolo Stoczni, ktory choc jak to zwykle u nas bywa, jest intensywnie remontowany, to ja od 4 miesiecy (tzn od rozkopania jezdni) nie widze zadnych postepow ;) Wiec nie wiem, czy jest sens dawac zludzenia inwestorom, tylko po to, zeby sie rozczarowali ;) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOT Re: Z LOT bliżej do... inwestora IP: *.c153.petrotel.pl 01.02.07, 10:56 Pochwalam pomysł UM Płock. Odpowiedz Link Zgłoś