Dodaj do ulubionych

Biurkowe tajemnice

13.03.07, 20:33
Dziś w pracy poproszony przez koleżankę otworzyłem jej biurko. Przy okazji
zobaczyłem zawartość szuflady:
dwa gliniane misie
kapcie z włóczki
kawałek zaschniętego suchara.
Zastanowiło mnie to. Uporządkowałem swoje biurko ze starych, niepotrzebnych
rzeczy.
A Wy co trzymacie w biurkach z osobliwości?
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:58
      lubie jak ktos nie zaśmieca forum lecz wrzuca ciekawe i miłe tematy
      • Gość: jajco Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:01
        ja otowrzyłem szufladę i na jej końcu odnalazłem prezerwatywę z zasuszoną już
        zawartością. Przypominiałem sobie, że to pamiątka po upojnym wieczorze z moją
        szefową jakieś pół roku temu
        • Gość: eggs Re: Biurkowe tajemnice IP: *.c155.petrotel.pl 13.03.07, 21:07
          zbierasz susz, hehe
        • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 21:09
          --------------------------------------------------------------------------------
          ja otowrzyłem szufladę i na jej końcu odnalazłem prezerwatywę z zasuszoną już
          zawartością. Przypominiałem sobie, że to pamiątka po upojnym wieczorze z moją
          szefową jakieś pół roku temu
          ---
          patrząc na ten przykład może lepiej nie grzebać w cudzych szufladach?
          • Gość: purysta biurkowy Re: Biurkowe tajemnice IP: *.c153.petrotel.pl 14.03.07, 20:27
            Pracownikom trzeba przeglądać szuflady, żeby nie uprawiali prywaty.
            • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:51
              Gość portalu: purysta biurkowy napisał(a):

> Pracownikom trzeba przeglądać szuflady, żeby nie uprawiali prywaty.

może właśnie dlatego, by nikt mi nie grzebał, nic nie trzymam prywatnego w
              biurku.
              • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 21:03
                A ja trzymam paczkę "uszczelek". Faceci zrozumieją o co chodzi ;-)
                • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 21:12
                  bzykador_wspanialy napisał:

> A ja trzymam paczkę "uszczelek". Faceci zrozumieją o co chodzi ;-)

Czy na podstawie zawartości biurka, mozna określić do czego jest potrzebny
                  człowiek w pracy?
                  • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:04
                    Gość portalu: *** napisał(a):

> Czy na podstawie zawartości biurka, mozna określić do czego jest potrzebny
                    > człowiek w pracy?

Nie wiem, skarbie. Ja trzymam rzeczy praktyczne.
                    • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:06
                      Nie wiem, skarbie. Ja trzymam rzeczy praktyczne.
                      no tak ale w pracy trzyma się rzeczy przydatne do pracy :)
                      • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:11

> no tak ale w pracy trzyma się rzeczy przydatne do pracy :)

Słonko, z uwagi na kontrahentki, by były zadowolone trzymam to co trzymam :)
                        • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:14
                          A mówią,że to głowę trzeba mieć na karku :)
                          • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:16

> A mówią,że to głowę trzeba mieć na karku :)

:)
                            • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:19
                              wniosek sam się nasunął, ale nie napiszę :)
                              • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:22

> wniosek sam się nasunął, ale nie napiszę :)

Są rzeczy na świecie o których się filozofom nie śniło. :)
                                • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:23
                                  Doprawdy?
                                  • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:24

> Doprawdy?

Tak piszą w uczonych księgach.
                                    • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:26
                                      piszą o zawartości szuflady?
                                      • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:27

> piszą o zawartości szuflady?

Oh, zaraz tak dosłownie. To inny poziom abstrakcji. Dlatego zakończmy tą wymianę
                                        zdań. dobranoc:)
                                        • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:29
                                          mi się nie chce jeszcze spać.
                                          • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:32

> mi się nie chce jeszcze spać.

ojejku, mam Cię uśpić? :)
                                            • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:34
                                              mam nadzieję,że to wytną :)
                                              • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:36

> mam nadzieję,że to wytną :)

albo mama zawoła: córciu, spać! :)
                                                • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:38
                                                  niestety tylko cisza , nikt nie woła :)
                                                  • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:41

> niestety tylko cisza , nikt nie woła :)

W takiej ciszy! - tak ucho natężam ciekawie,
                                                    Że słyszałbym głos z Litwy. - Jedźmy, nikt nie woła. :)
                                                  • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:43
                                                    W takiej ciszy! - tak ucho natężam ciekawie,
                                                    > Że słyszałbym głos z Litwy. - Jedźmy, nikt nie woła. :)
                                                    moze trzeba zwiększyć zasięg?
                                                  • bzykador_wspanialy Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 22:45

> moze trzeba zwiększyć zasięg?

W dobie sonetów krymskich mieli tylko ziemne komórki ;)
                • roman_j Re: Biurkowe tajemnice 14.03.07, 21:13
                  I tak nikt nie przebije tego, co można znaleźć w bocianim gnieździe:
                  www.gazetawyborcza.pl/1,75476,3984501.html
                  Cytuję:
                  "(...) bocianie gniazdo to jeden wielki śmietnik. Czego tam nie można znaleźć!
                  Papiery, pampersy, stare majtki, prezerwatywy, kurtki, czapki, no i nieszczęsne
                  sznurki nylonowe" :-))
    • Gość: i. Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:52
      zasięg nic tu nie da
      a medycyna ma duże zaległości,
      • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 22:55
        czyżby ktoś tu medyka szukał?
        • Gość: **** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.c153.petrotel.pl 14.03.07, 22:56
          a co nie wolno?
          • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:02
            wszystko wolno, tylko po co?
    • Gość: mn Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:09
      temu co z tobą nadaje, wyrażnie potrzebny porządny medyk
      • Gość: *** Re: Biurkowe tajemnice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:11
        po czym poznałeś(aś),że jest chory?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka