Gość: SF Natura pazernego chłopa IP: 212.160.172.* 15.03.07, 14:15 co jakiś czas wychodzi z narodu. A to się tratują, bo promocja w markecie, a to sądzą się bo ktoś się pomylił ... Ech, ten awans społeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meff opinia prawnika IP: *.chello.pl 15.03.07, 14:55 ostatnio czytałem o tym opinie prawnika, o ile na allegro przystapienie do aukcji i wygranie jej oznacza zawarcie transakcji - jest to serwis aukcyjny obowiązują tu przepisy dotyczące aukcji/przetargów to zamówienie w takim sklepie/widoczny towar nie trzeba uznawać za transakcję - można to bez problemów uznać za ofertę wystawioną przez sprzedawcę, na którą może odpowiedzieć potencjalny kupujący (czyli złożenie zamówienia ale to do niczego jeszcze nie zobowiązuje) i po potwierdzeniu przez strony transakcji dochodzi do zawarcia transakcji czyli zawarcia umowy kupna/sprzedaży, przesłania środków itd. jeżeli osoba kupująca myśli że wygra w sądzie to mam duże watpliwości - jeśli chodzi o aukcje to nie ma problemu zaś przy takich sklepach to tu nie jest aż taka jasna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
panjahwe Re: opinia prawnika 15.03.07, 15:02 dla tego dobrze że ten gość złoży pozew, w końcu po ogłoszeniu wyroku, choć u nas prawo nie jest precedensowe, będzie wiadomo kto w takiej sytuacji ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio też tak własnie pomyslałem, IP: *.plock.mm.pl 15.03.07, 15:02 w ogóle brak opinii prawnika w artykule chyba tylko potwierdza to, co napisałeś; a bez tego - jak widać skutecznie - udało się wywołać burzę w szklance wody; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubaw Re: też tak własnie pomyslałem, IP: *.plock.mm.pl 15.03.07, 21:11 Jeden przekręt a tylu chętnych kanciarzy sie zgłosiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Na giełdzie są widełki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 14:59 i tu też powinno funkcjonować coś w rodzaju widełek bo oczywiste jest, że nikt nie sprzeda towaru za 10% jego normalnej wartości. Trzeba być kompletnym matołem żeby jeszcze mieć czelność realizowania takiej transakcji. Zwykła pomyłka, sklep ma prawo skorygować a klepnięcie myszą nie zobowiązuje do niczego tak naprawdę. Nawet w normalnym fizycznym sklepie sprzedawca może odmówić sprzedaży towaru bo ma taki kaprys i nic nam do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Na giełdzie są widełki 15.03.07, 16:00 Mylisz się i to bardzo. Było potwierdzenie, transakcja w myśl prawa została zawiązana. To jest oczywiste. Szkoda mi tej firmy bardzo, bo parę osób może stracić pracę, ale racja jest po stronie klientów. Nawet nie ma co walczyć w sądzie, bo werdykt jest oczywisty, a do tego duże koszta sądowe mogą dojść niepotrzebnie. Niech im sprzedadzą np. za połowę ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacuś "Nawet w normalnym fizycznym sklepie..." IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.07, 16:42 ...sprzedawca nie ma prawa odmówić sprzedaży towaru wystawionego jako oferta. Kaprysy sprzedawca może mieć sobie prywatnie do woli. Wiedzieli to nawet za komuny robiąc w sklepach tzw. ekspozycje stałe czyli wystawki z towarem, który "bywał". Co innego alkohol lub papierosy - sprzedawca moze odmówić zgodnie z ustawą sprzedaży nieletnim lub nietrzeźwym. Gdyby firma miała refleks i jej pracownicy byli ludźmi z pomysłami - spokojnie by sie im udało wybrnąć z sytuacji z dużo mniejszymi stratami. W końcu większość klientów to też ludzie. Pomijam, że systemy sprzedaży online testuje się troche inaczej niż udostępniając publicznie. Szkoda obsługi, bo pewnie potrąci im szef z wypłaty po powrocie z zagranicy. Jednak myślę, że w podobnej sytuacji zachowaliby sie tak samo i domagali wydania towaru po potwierdzonej cenie. Umów należy dotrzymywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antena piszecie - pajace i kretyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:02 Czy pajace i ketyni nie mają prawa kupować w internecie? , czy ta firma zastrzegła w regulaminie że pajacom i kretynom nic nie sprzedadzą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Vobis! IP: *.chello.pl 15.03.07, 17:24 Podobna sytuacje mialem z Vobisem. Zamowilem aparat cyfrowy, ktory wydal mi sie stosunkowo tani. Po paru godzinach zadzwonila do Pani z informacja ze aparat za ktory juz zaplacilem (mtransfer) niestety jest juz niedostepny i ze proponuje inny w zamian. Otrzymalem, bez doplaty, aparat o klase lepszy, a jak sie z czasem okazalo prawie dwukrotnie drozszy. Tak wiec sa jednak firmy, ktore biora odpowiedzialnosc za swoje bledy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIo ale to pojedynczy przypadek IP: *.plock.mm.pl 15.03.07, 20:06 i różnica w cenach sklepowej i rynkowej nie wynosiła 1:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerdzia Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 18:22 Za boki łapałam się czytając niektóre komentarze. To straszne jakie emocje udzielają się ludziom w chwili, gdy dowiadują się, że właśnie omineła ich nie lada okazja. Gdy w grę wchodzą pieniądze już nie liczą się wartości, tylko łapać, łapać jak najwięcej dla siebie. ŚMIESZNI są Ci, którzy nazywają nabywców laptopów hienami i innymi obraźliwymi określeniami. Śmieszni o tyle, bo czytając ten artykuł najpierw pluli sobie w brodę, że nie widzieli tego w sobotę :D a potem śmieszni dlatego, że włazili na stronkę "skąpca" w poszukiwaniu, jeśli nie tej, to pewnie innych ofert, bo a nóz widelec może ktoś się także walną w cyferkach. Dlaczego nie wspieram (choćby nawet duchowo) pechowej firmy? Bo w dzisiejszych czasach nikt się z nami maluczkimi nie cacka. Nie jeden z nas dostał po grzbiecie w swoim życiu i dostanie jeszcze nie raz chcąc zrealizować swoje marzenia o lepszym życiu. Niwątpliwie to samo przeszedł właściciel firmy, ale licząc na jakiś sukces musi się człowiek nieustannie pilnować, sprawdzać po dziesięciokrocie, czy wszystko OK i dopiero wtedy jechać na wczasy. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod czyli kupil po kosztach produkcji :)))) 15.03.07, 18:58 i to jest cala prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tela Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:02 tez kupiłam tego laptopa Rzecznik Praw Konsumenta już interweniuje w tej sprawie, co do posta to uważam że jakby pomyłka była z mojej strony nikt by mi tego nie darował, okazja to okazja, przy takich sumach trzeba myśleć co się robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akodo kolejna ludzka szmata IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:23 byle sie wzbogacic na cudzym nieszczesciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psyt Re: kolejna ludzka szmata IP: *.c154.petrotel.pl 15.03.07, 19:26 ile masz lat? z 15 bedzie? znasz sie troche na handlu? wiesz co to takiego umowa kupna? i pewnie czytales jak sie firma zachowala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emot Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 02:56 Pewnie pochwaliłaś się już znajomym jaka to sprytna i przedsiębiorcza jesteś. Jaka to szczęśliwa i dumna z siebie, że przez swoją zachłanność pozbawiasz kogoś dorobku, że firma upadnie, że właściciel popadnie w długi? Z uśmiechem na twarzy okradasz kogoś i twierdzisz, że to należy do Ciebie. Gdyby ktoś upuścił portfel na ulicy i próbował go podnieść, ale Ty podniosłabyś go pierwsza, z pewnością nie oddałabyś go, poszłabyś do sądu twierdząc, że znalezione - nie kradzione. Litości. Śmieję Ci się prosto w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ha-ha Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 02:08 Jesteś ostro śmiesznym człowiekiem.... I chyba żyjesz nie w tym świecie... Za błędy się płaci, jak pójdziesz do pracy, to może zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.c154.petrotel.pl 15.03.07, 19:20 stac mnie nawet na kilka takich laptopow, ale jesli ja bym znalazl taka promocje to napewno bym korzystal...a te wszystkie cioty co teraz pisza ze hieny itp to zwykle psiochy co ich jedynym interesem w zyciu to zajeb...batonika ze sklepu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akodo i czym tu sie chwalisz pajacu? IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:24 tym ze gdybys zauwazyl czyjas pomyłkę to byś go okradł? Tak samo byś nie oddał znalezionego portfela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Re: i czym tu sie chwalisz pajacu? IP: *.adsl.alicedsl.de 15.03.07, 19:58 a nie przyszlo ci przypadkiem na mysl, ze firma szukala sposobu na sprzedaz .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.plock.mm.pl 15.03.07, 20:08 Gość portalu: lucy napisał(a): > stac mnie nawet na kilka takich laptopow, ku.., ale bogacz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fasy Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:50 Ja bym z takiej "okazji" nie skorzystał - nie mógłbym sie cieszyć, że "zarobiłem" 3 tys doprowadzając kogoś do bankructwa. Z drugiej strony nie nazywałbym ludzi, którzy z tego skorzystali "hienami" - wykorzystali okazje i ich sprawa jak sie z tym będa czuli. Jezeli dla nich to jest ok to ok. Bo chyba kwestia tego, że ten towar (w cenie 349 zł) im sie nalezy nie jest dyskusyjna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tela Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:57 nie szukałam okazji, skorzystałam bo jakby się udało nie musiałabym harować 3miechy na niego jak nie to trudno. szczerze mowiac nawet mi nie zalezy, tak to super nie to trudno ale nie widze powodow zeby kogos obrazac z tego powodu ze sprobowal szczescia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:15 LUDZIE! co się z wami dzieje! drzecie sie jeden na drugiego, wyklinacie, pełno agresji! co sie z wami dzieje! chlopak tylko laptopa kupil, niektorzy z was nie powinni sie wypowiadac publicznie. o co wam chodzi skad tyle zawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.c154.petrotel.pl 15.03.07, 20:16 brawo dla normalnego czlowieka i madrej wypowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orec Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.acn.waw.pl 15.03.07, 23:49 To Ty świrujesz! wymuszanie na kimś aby nam sprzedał 77 laptopów w cenie 349 zł jest ewidentnym złodziejstwem!!!! korzystaniem z pomyłki i wykorzystywaniem prawa aby kogoś oszukać! jeśli w ogóle prawo jest po stronie kumpującego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 01:02 hallo, wiadomo coś co z laptopami?? prezes coś ogłaszał! dostaną je Ci ludzie czy dopiero trafi sprawa do sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:18 Dla mnie to nie klient tylko złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.c154.petrotel.pl 15.03.07, 20:20 a moze morderca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:29 dlaczego złodziej? o czym ty mówisz? nagle każdy taki pożądny się zrobił, i uczciwy na tym forum. raczej bym się firmy czepiała że im się reklama nie udała, bo przy takich sumach i w firmie która już działa na rynku jakis czas wszelkie działania są zamierzone. Polacy to nie hieny i złodzieje MY Polacy po prostu zawsze znajdziemy jakiś powod zeby sobie na kogos powyklinac i zeby sie pozadnie wyzyc! moze zacznijcie sie czepiac np. kolesia ktory w ogole zalozyl przegladarke "skapiec"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.c240.petrotel.pl 15.03.07, 20:30 Nie zauważyliście, ze.. 1. Jedni są uczciwi i mówią NIE 2. Nie powiem,ze są nieuczciwi ale ..inni ZAKOŃCZMY ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellinika Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:30 W prawie anglosaskim istnieje instytucja Manifest Error - pomyłki oczywistej. Np. w dacie (np. ktoś w styczniu napisze jeszcze z przyzwyczajenia stary rok, poda długość jachtu w mm zamiast w m i tym podobne). Zakłada się, że człowiek dorosły i mogący samostanowić o sobie powinien mieć wystarczajacy poziom wiedzy i inteligencji, żeby takie pomyłki wyłapać. Jeśli oferta znajdowała się na stronie, gdzie inne kompuetry były w czterocyfrowej cenie, a niska kwota nie była oznaczona jako 'promocja' mamy do czynienia właśnie z manifest error. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witeck Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.07, 20:42 należy się prawo do pomyłki!! nie świrujmy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 20:44 a skad wy wszyscy tacy pewni ze to pomyłka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Nie jestem za sklepem, ale jestem przeciwko hienom IP: *.acn.waw.pl 15.03.07, 21:16 - ci co są za hienami (i same hieny takoż) pisząc "firma/sklep zapłaci" uciekają od tego, że skrzywdzeni będą konkretni ludzie. Nie wiem jak duży jest ten sklep, ale znam firmy w których jest prezes, kilku pracowników i wychodzenie na plus nie jest oczywiste. - ci którzy piszą, że dla odmiany maluczcy odbiją sobie na złej firmie są maluczy sami bo tacy się czują. Nigdy nie założą własnej firmy i widzę ich na demonstaracji o wcześniejsze emerytury. - boję się hien i tego, że z postów nie wynika żaden mechanizm w którym niehieny miałyby szansę wyeliminować hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Hieny. Żeby tylko wyru..chać bliźniego. Żenada IP: *.spray.net.pl 15.03.07, 21:35 Żeby wam, zas..rane padalce też się taka pomyłka przydarzyła i dzieciaków byście przez rok ziemniakami z margaryną karmili. świnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol. Re: Hieny. Żeby tylko wyru..chać bliźniego. Żenad IP: *.plock.mm.pl 15.03.07, 21:39 masz rację to są ci ludzie z Płocka co maja naprawić nasz wizerunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Ciekawe jakby klient sie pomylił ??? IP: *.chello.pl 15.03.07, 22:37 Ciekawe jakby klient sie pomylił ??? i zamiast za 3500 zł kupił za 35000 ??? czy firma nie dochodziłą swoich praw ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orec Re: Ciekawe jakby klient sie pomylił ??? IP: *.acn.waw.pl 15.03.07, 23:52 jeśli firma składała by się z takich hien i oszołomów co klienci feralnego laptopa to na pewno by się domagała i po sądach wszystkich ciągała!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dura lex sed lex Re: Ciekawe jakby klient sie pomylił ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 00:05 Pomyłka jest pomyłką.... i tyle... za pomyłki się płaci... niestety... więc nie rozumiem skąd ta cała dyskusja. Jeżeli ja pomylę sie w pracy, to ponoszę tego konsekwencje. Co więcej staram się pracować tak, żeby tych błędów nie popełniać. Każdy ma prawo do pomyłki, ale tutaj nie ma o czym gadać. Firma zaprezentowała ofertę cenową, ludzie z niej skorzystali i umowa powinna zostać sfinalizowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.85-237-188.tkchopin.pl 16.03.07, 01:11 Nierozumiem tej agresji w ludziach , ja sama zamówiłam sobie tego laptopa choć nie od razu od zauważenia go w necie bo myślałam ze to jakaś podpucha ale po paru godzinach znowu zajrzałam na stronę tej firmy i zauważyłam ze ludzie kupują naprawde tego laptopa wiec i ja spróbowałam a ze akurat było wiecej osób w domu (studentów :))to zam óiliśmy łącznie 7 laptow na jedna osobe zeby było sprawnie i szybko ,zeby nie podawac kazdego osobno adresu i danych zamówilismy tych 7 laptow po 349 bo a nóz to bedzie mega promocjai:) i biednym studentom sie uda na cos trafic, tyle sie słyszy ze ktos cos wypatrzy w necie jednym sie uda a drugim nie ale warto sprobować bo beztego to nigdy nic nie bedziemy miec, cieszylismy sie ze otrzymaliśmy potwierdzenie zakupu i odesłaliśmy nasze potwierdzenie do firmy i gdyby laptop tej byl 10krotnie droższy zapewne tranzakcja była by zrealizowana i nie musielibysmy potwierdzac 10 razy czy chcemy napewno kupic tego laptopa, na drugi dzien okazało sie ze to pomyłka a my nie jestesmy tymi szcesciarzami co sie udało i nawet rozumiem ze sklep sie tłumaczył ze to pomyłka nie zamierzmy lataćpo sadach ale forma maila przesłana przez ta firme nas tylko podrażniła i sadze ze wiele osób któer go dostały tez ja gdy go rpzeczytałam to poczułam sie otraktowana jak taki mały głupi człowieczek a wystarczyło by tylko przeprosic bo pomyłki sie zdażaja, inna sprawa jest to czy ta pomyłka miała być może prowokacja sklepu na rozruszanie interesu, lub czyms innym ale faktem jest to ze sklep nie ładnie całą sprwe starał sie zatuszowac, liczyłam na to ze moze w ramach rekopensaty zaproponuje jakaś warta do przemyslenia oferte zeby wyjsc z twarza le nie woleli odpisac ze ten regulamin na stronie firmy który jest tam napisany t oty żle przeczytałes a tego towaru to nie maja bo na stronce to oni nie napisali ile sztuk maja ( a czy to nasza wina:)) tak czy siak szkoda nerwów moich naszych bo w życiu nie ma nic za darmo nie będe sie z t firma wykłócać bo poco sie tylko denerwowac sobie i im oszczedze nerwów :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim do TK 16.03.07, 13:07 Proponuję żebyś biedna koleżanko studentów poprosiła kolegów o słownik ortograficzny (może być ze szkoły podstawowej) , ewentualnie zainstalowanie w komputerze programu WORD , powyższe w celu uniknięcia wypisywania błędów ortograficznych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: do a_nonim IP: *.85-237-188.tkchopin.pl 16.03.07, 17:00 o jaki ty mądry,nie musisz sie martwić o moją poprawną polszczyznę co to ma wspólnego ze sprawą mogę pisać jak mi sie podoba :p ważny jest sens tego co napisałam to jest forum a nie konkurs ortograficzny, a dla twojego zrozumienia to może dlatego zmówiłam sobie tego laptopa żeby mieć lepszy sprzęt i żeby klawiatura nie psikała mi figlów i żebym nie musiała 10 razy poprawiać błędów LITEROWYCH przepraszam jeżeli tak cię zdenerwowały te błędy :) Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonim Re: do TK 17.03.07, 14:41 Gość portalu: TK napisał(a): > o jaki ty mądry, dziękuję :) >mogę pisać jak mi sie podoba oczywiście że możesz - teraz nawet piszesz bez błędów :) >żeby klawiatura nie psikała mi figlów klawiatura w laptopie też się psoci , wiem z autopsji >przepraszam jeżeli tak cię zdenerwowały te błędy :) przeprosiny przyjęte , pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goś Re: Ludzie! Laptopy za 349 zł! IP: *.c154.petrotel.pl 16.03.07, 08:13 A ty co jesteś z tej firmy!!!!!!!! Żal ci du..pę ściska , że to się tobie nie przytrafiło?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonimus Do autora artykulu.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:43 Ta gazeta jest nierzetelna, jeszcze niedawno pisali gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3962530.html , a teraz z takiej samej pomylki - jak tam opisywali - robia widly z igly. Jak by autorka postarala sie, nie bylo by takich bzdur i tylu piany. Artykul jest jednostronny - pokazuje tylko strone klienta, ktory tak naprawde nic na tym nie stracil, a nawet nie zyskal bo do zamowienia nie doszlo. Sam chcialem zamowic jeden, ale chociaz staralem sie skontaktowac ze sklepem zeby dowiedziec sie chociaz czy jest na stanie, czy ta cena jest aktualna - czy to nie jest pomylka. Forma zamowienia byla zawsze taka sama w moim przypadku, skladalem zamowienie automat odrazu odsylal potwierdzenie otrzymania, ja je odsylalem i wtedy kontaktowal sie ze mna pracownik telefonicznie lub mailem. Fakt faktem ludzie powoluja sie na fakture, a tam wogole faktury nie ma, nie ma i nie bylo nigdy ani slowa na temat ze to jest faktura wrecz przeciwnie napisane jest "Informacje o Zamówieniu". Nie bylo ani slowa o tym ze to promocja jest - a ludzie powoluja sie na promocje!?, wyglada to jak proba wymuszenia!, bo nic innego mi nie przychodzi do glowy. Grupka cfaniakow sie czepila bledu czlowieka. Doskonale zdaja sobie sprawe z rzeczywistej wartosci towaru, przez co zamowili po iles tam tych notebookow, w celu dalszego handlu. A TAKIE COS NAZWAC MOZNA PO IMIENIU - ZLODZIEJE! Jestem stalym klientem tego sklepu, uwazam ze sa bardziej fair niz ta gazeta. Moglbym podejrzewac ze autorka artylulu jest jedna z klientek ktore zamowili tego laptopa i chce na tym zarobic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunek Re: Do autora artykulu.. IP: *.class145.petrotel.pl 27.03.07, 22:06 śmieszny jesteś kolego hahha. Naucz sie czytać ze zrozumieniem to zauwazysz ze wlasciciel nie chcial sie wypowiedziec bo go nie bylo ( albo to niezla sciema byla). Po drugie popraw ortografie. i nie nazywaj ludzi ktorzy korzystaja z internetu do zakupów złodziejami palancie Odpowiedz Link Zgłoś