Dodaj do ulubionych

Sylwester w Plocku

IP: *.waw.cdp.pl 26.11.01, 14:09
Gdzie mozna fajnie spedzic Sylwestra w Plocku. Ostatnio Gazeta na Mazowszu
pisala o miejscach i CENACH bali w plockich lokalach. Mi sie wydaje ze cena
400pln od pary za jedna noc to troche za duzo. Co o tym sadzicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Sylwester w Plocku IP: *.montreal82.dialup.canada.psi.net 27.11.01, 05:06
      Mysle, ze te ceny sa w normie, dla osob pracujacych; bo mlodziez moze cudownie sie
      bawic za, przypuszczam, przy znacznie nizszych kosztach w studenckich klubach.
      A uroczyste pozegnanie starego i powitanie nowego roku nie jest nigdzie gratis.
      Coz, za szalenstwa trzeba placic :)))
      • murzin Re: Sylwester w Plocku 28.11.01, 10:42
        > Coz, za szalenstwa trzeba placic :)))

Ty Tato, a w tej Kanadzie to pewnie piździ nieziemsko co ? Nie lepiej było do
        Afryki wyjechac ?
        • Gość: Maciek do Murzyna IP: *.montreal94.dialup.canada.psi.net 29.11.01, 04:07
          Pytasz czy w tej Kanadzie to pizdzi ?? Nie, nie pizdzi !! Wczoraj bylo 17 stopni. A Afryke
          pozostawiam dla takich osobnikow jak ty :))) W goracym klimacie, to moze nawet i na
          sylwestra nie bedziesz mial ochoty i...........zaoszczedzisz :))))
          • murzin Re: do Polaka, który mieszka w Kanadzie. 29.11.01, 08:36
            Nie żebyś się musiał od razu obrażać. A powiedz co Cie wygnało do Kanady ? Może i
            ja bym się tam przeprowadził ? A tak poza tym to nie uważam, żeby powiązanie
            Afryki z Twoją niepozytywną opinią o mnie było dobrym kontrargumentem w Naszej
            dyskusji. Tam jest więcej cywilizowanych ludzi niż Ci się wydaje...

Gość portalu: Maciek napisał(a):

> Pytasz czy w tej Kanadzie to pizdzi ?? Nie, nie pizdzi !! Wczoraj bylo 17 stopn
            > i. A Afryke
            > pozostawiam dla takich osobnikow jak ty :))) W goracym klimacie, to moze nawe
            > t i na
            > sylwestra nie bedziesz mial ochoty i...........zaoszczedzisz :))))

• roman_j Re: Sylwester w Plocku 31.12.02, 14:37
      Ten wątek mi się bardzo spodobał. Szczególnie wpis Maćka, gdzie tłumaczy, że w Kanadzie "nie piździ". :-))))))
      • Gość: Maciek Re: Sylwester w Plocku IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 31.12.02, 18:22
        roman_j napisał:
        Ten wątek mi się bardzo spodobał. Szczególnie wpis Maćka, gdzie tłumaczy, że w
        Kanadzie "nie piździ". :-))))))
        =================

Nie tylko "nie pizdzi" ( pizdzi to wyrazenie zapozyczone od murzina - patrz
        pare watkow wyzej ), ale jeszcze pare innych rzeczy w Kanadzie....... NIE :))
        Tylko blagam, nie kazcie mi robic listy :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka