Dodaj do ulubionych

Wysyp tłustych dziewczyn

31.05.07, 18:29
Coraz cieplej i coraz więcej roznegliżowanych dziewczyn paraduje chodnikami. O
zgrozo, czy to młode, czy szacowne mężatki - bez żadnego zawstydzenia
odsłaniają swe tłuste brzuchy i opięte obcisłym ubiorem tyłki.
Kobieto! Trochę umiaru i samokrytyki.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:43
      trafiłes w sedno
      tylko jak już starsza, po czterdziestce to nie dziwne
      ale małolatki ?
      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 18:47
        Gość portalu: darek napisał(a):

> trafiłes w sedno
        > tylko jak już starsza, po czterdziestce to nie dziwne
        > ale małolatki ?

Niestety, małolatki są często bardzo niezgrabne. Obżarstwo robi swoje.
        • ziva Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 19:29
          Oj, Panowie , Panowie ! A męskie brzuszki, często wylewające znad paska
          spodni? Na szczęście rzadziej odsłaniane, ale jednak mało atrakcyjne.
          • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:35
            ziva napisała:

> Oj, Panowie , Panowie ! A męskie brzuszki, często wylewające znad paska
            > spodni? Na szczęście rzadziej odsłaniane, ale jednak mało atrakcyjne.

Męskie brzuchy to też niemiły widok. Jak również wydzielana woń przepoconego
            cielska w miejscach publicznych.
            • Gość: *** Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 16:53
              Czy ktoś zwrócił z was uwagę na pojawiające się reklamy?
              Same kulinarne , no prawie :)
          • Gość: yacek Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:43
            Rzadziej????? Tylko damskie się wylewają;-))))
    • Gość: pyt. Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:04
      wolisz suche szczapy z wystajacymi koscmi ?
      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 20:26
        Gość portalu: pyt. napisał(a):

> wolisz suche szczapy z wystajacymi koscmi ?

Nie popadaj w skrajności. Wolę zgrabne i zadbane.
      • Gość: duch Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:08
        on woli chłopców
    • Gość: tłusta Wysyp bezmózgich i pseudoprzystojnych Panów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 20:17
      Pozdrawiam i obiecuję, że już więcej nie wyjdę z domu.
      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp bezmózgich i pseudoprzystojnych Panów 31.05.07, 20:28
        Gość portalu: tłusta napisał(a):

> obiecuję, że już więcej nie wyjdę z domu.

Ojej, ale mnie 'ukarzesz'.
        • Gość: menel Re:Rezulaty fast food i "chamerican way of life" IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 21:23
          Pamiętam, że zainicjowałeś taki sam wątek również rok temu. Obstawiam, że
          prowadzone przez Ciebie badania (zapewne już wieloletnie) problemu otyłości w
          Płocku, powinny wykazać postępującą otyłość całej populacji, a nie tylko
          dziewczyn, niestety. Ja też to widzę, nie da się tego nie dostrzec, niestety,
          nawet wówczas, gdy jest się wolnym od tej estetycznej obsesji, a nie jestem
          przyznaję.
          Jedna z teori objaśniająca fenomen nazywa się w uproszczeniu i symbolicznie -
          3xH od "Hołota, Hameryka, Hambuerger" (po drobnej profanacji ortografii).
          Szersze jej naświetlenie wymagałoby napisania rozprawy z pogranicza kultury,
          socjologii, ekomomii, marketingu, psychologii społecznej i manipulacji.
          • maciek.zwany.jajem Re:Rezulaty fast food i "chamerican way of life" 31.05.07, 21:28
            Gość portalu: menel napisał(a):

> Pamiętam, że zainicjowałeś taki sam wątek również rok temu. Obstawiam, że
            > prowadzone przez Ciebie badania (zapewne już wieloletnie) problemu otyłości w
            > Płocku, powinny wykazać postępującą otyłość całej populacji, a nie tylko
            > dziewczyn, niestety. Ja też to widzę, nie da się tego nie dostrzec, niestety,
            > nawet wówczas, gdy jest się wolnym od tej estetycznej obsesji, a nie jestem
            > przyznaję.
            > Jedna z teori objaśniająca fenomen nazywa się w uproszczeniu i symbolicznie -
            > 3xH od "Hołota, Hameryka, Hambuerger" (po drobnej profanacji ortografii).
            > Szersze jej naświetlenie wymagałoby napisania rozprawy z pogranicza kultury,
            > socjologii, ekomomii, marketingu, psychologii społecznej i manipulacji.

Masz rację.
            • Gość: myk Re:Rezulaty fast food i "chamerican way of life" IP: *.centertel.pl 31.05.07, 21:32
              Gość portalu:maciek.zwany.jajem napisał:

>Ojej, ale mnie 'ukarzesz'.

Ciebie już Bozia ukarała - zabierając Ci rozum
              • maciek.zwany.jajem Re:Rezulaty fast food i "chamerican way of life" 31.05.07, 21:33
                Gość portalu: myk napisał(a):

> Ciebie już Bozia ukarała - zabierając Ci rozum

Co Ty możesz wiedzieć o Bozi, pyłku na wietrze.
                • Gość: myk Re:Rezulaty fast food i "chamerican way of life" IP: *.centertel.pl 31.05.07, 21:39
                  na pewno więcej niż Ty. Poza tym naucz się tolerancji i nie sądź abyś sam nie
                  był sądzony;-)
                  • maciek.zwany.jajem Re:Rezulaty fast food i "chamerican way of life" 31.05.07, 21:41

> na pewno więcej niż Ty.

Pewność siebie gubi. Posyp głowę popiołem.

> Poza tym naucz się tolerancji i nie sądź abyś sam nie był sądzony;-)

Sam się naucz, krynico mądrości i wzorze cnót wszelakich.
                    • Gość: iwona [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:59
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:37
      Jajo na litość... nie zaczynaj :/
    • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:40
      Nie sądzisz, że to osobista sprawa każdego człowieka???
      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:43
        plock_i_okolice napisał:

> Nie sądzisz, że to osobista sprawa każdego człowieka???

Do pewnego stopnia. Odsłanianie grubej d... i tłustego pępka może naruszać w
        miejscu publicznym poczucie estetyki. Innymi słowy-> wolisz włosy czyste czy
        przetłuszczone?
        • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:45
          maciek.zwany.jajem napisał:

> plock_i_okolice napisał:
          >
          > > Nie sądzisz, że to osobista sprawa każdego człowieka???
          >
          > Do pewnego stopnia. Odsłanianie grubej d... i tłustego pępka może naruszać w
          > miejscu publicznym poczucie estetyki. Innymi słowy-> wolisz włosy czyste cz
          > y
          > przetłuszczone?

oj jajo jajo kiedy Ty zpoważniejesz??? :/
          • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:47
            plock_i_okolice napisał:

> oj jajo jajo kiedy Ty zpoważniejesz??? :/

Jak przestaniesz popełniać błędy ortograficzne :/
            ['spoważniejesz', wiem wiem, dyslektyk -> nie tłumacz się]
            • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:50

>
              >
              > > oj jajo jajo kiedy Ty zpoważniejesz??? :/
              >
              > Jak przestaniesz popełniać błędy ortograficzne :/
              > ['spoważniejesz', wiem wiem, dyslektyk -> nie tłumacz się]

masz obsesję na punkcie doskonałości ?? - uważaj to znacznie groźniejsze! :/
              >
              • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:53
                plock_i_okolice napisał:

> masz obsesję na punkcie doskonałości ?? - uważaj to znacznie groźniejsze! :/

Wiesz z autopsji? Zapamiętam.
                • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:54

>
                  > > masz obsesję na punkcie doskonałości ?? - uważaj to znacznie groźniejsze!
                  > :/
                  >
                  > Wiesz z autopsji? Zapamiętam.

Widać to po Tobie
                  >
                  • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:55
                    plock_i_okolice napisał:

> Widać to po Tobie

Widać? Podglądacz się znalazł :/
    • Gość: Kicia Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:43
      jajo powinieś się cieszyć. Przynajmniej masz możliwość zobaczyć pierwszy raz w
      życiu coś poza tyłkiem lalki barbi
      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:46
        Gość portalu: Kicia napisał(a):

> jajo powinieś się cieszyć. Przynajmniej masz możliwość zobaczyć pierwszy raz w
        > życiu coś poza tyłkiem lalki barbi

Pierwszy raz w życiu... niesamowite. Ale rozumiem, że Twój 'pierwszy raz' jest
        traumą powodującą, że zawsze określasz sytuacje tym mianem :/
        • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:48
          Jajo spróbuj napisać o tym pracę naukową i podziel się później ze wszystkimi
          swoimi spostrzeżeniami, ok? ;)
          • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:50
            plock_i_okolice napisał:

> Jajo spróbuj napisać o tym pracę naukową i podziel się później ze wszystkimi
            > swoimi spostrzeżeniami, ok? ;)

Spróbuj nie doradzać innymi, a sam weź się w garść. Odwagi, chłopcze.
            • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:52

>
              > > Jajo spróbuj napisać o tym pracę naukową i podziel się później ze wszystk
              > imi
              > > swoimi spostrzeżeniami, ok? ;)
              >
              > Spróbuj nie doradzać innymi, a sam weź się w garść. Odwagi, chłopcze.

to po co Ty innym doradzasz, żeby się odchudzali???
              • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:58
                plock_i_okolice napisał:

> to po co Ty innym doradzasz, żeby się odchudzali???

Gdzie napisałem o odchudzaniu? Głodnemu chleb na myśli.
      • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.centertel.pl 31.05.07, 21:49
        nie zniżę się do Twojego poziomu. Dyskusja ma wtedy sens jak ludzie potrafią
        przedkładać swoje argumenty w sposób rzeczowy a nie obrzucają się "błotem".
        Nie dam Ci tej satysfakcji.!!!
        • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:51

> Nie dam Ci tej satysfakcji.!!!

Coś Ci się pop...ło. To nie to forum. Ja jestem hetero.
          • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.centertel.pl 31.05.07, 21:55

> Coś Ci się pop...ło. To nie to forum. Ja jestem hetero.

mi się nic z tych rzeczy nie zrobiło - jestem kobietą!!!
            • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 21:57

> mi się nic z tych rzeczy nie zrobiło - jestem kobietą!!!

Nie tłumacz się i nie licz że wywołasz u mnie chęć sprawdzania tego. Nie ze mną
              te numery. Dobranoc.
              • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.centertel.pl 31.05.07, 22:01
                haha pochlebiasz sobie, na wywołaniu jakiejkolwiek chęć nie zależy mi zupełnie.
                A już na pewno abyś to Ty miał cokolwiek sprawdzać. I nie bądź taki Bruner !!!!
                • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:02

> haha pochlebiasz sobie, na wywołaniu jakiejkolwiek chęć nie zależy mi zupełnie.
                  > A już na pewno abyś to Ty miał cokolwiek sprawdzać. I nie bądź taki Bruner !!!!

:-)
                  • Gość: *** Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:04
                    Ja moge pooglądać :)
                  • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:07
                    no no jajo nie znałem Cię od tej strony :)
                    • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:09
                      plock_i_okolice napisał:

> no no jajo nie znałem Cię od tej strony :)

I ciągle myślisz o jednym. Z żadnej strony mnie nie znasz, a czy śpisz z tym co
                      go mylisz, przodem czy tyłem to mnie nie interesuje.
              • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:02

> Gość portalu: myk napisał(a):
                >
                > > mi się nic z tych rzeczy nie zrobiło - jestem kobietą!!!
                >
                > Nie tłumacz się i nie licz że wywołasz u mnie chęć sprawdzania tego. Nie ze
                mną
                > te numery. Dobranoc.

Jajo chciałem Ci powiedzieć, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo nudny ! :/
                • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:03
                  plock_i_okolice napisał:

> Jajo chciałem Ci powiedzieć, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo nudny ! :/

Nie będziesz miał okazji. Nie umówię się z Tobą. Próbuj z innymi.
                  • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:06

>
                    > > Jajo chciałem Ci powiedzieć, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo nudny ! :/
                    >
                    > Nie będziesz miał okazji. Nie umówię się z Tobą. Próbuj z innymi.

Głodnemu chleb na myśli??? :)
                  • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.centertel.pl 31.05.07, 22:08
                    proponuję małą modyfikację -"jajo - forumowy pogromca głupoty" na "jajo -
                    forumowy siewca głupoty" ;-)))
                    • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:11

> proponuję małą modyfikację -"jajo - forumowy pogromca głupoty" na "jajo -
                      > forumowy siewca głupoty" ;-)))

Oj, aż tak zabolało? Przepraszam.
                      • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.centertel.pl 31.05.07, 22:15
                        nic nie zabolało - zaboleć może uwaga człowieka mądrego ! Bo mądry wie co mówi a
                        głupi mówi co wie ;-) Dobranoc
                        • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:17

> nic nie zabolało - zaboleć może uwaga człowieka mądrego ! Bo mądry wie co mówi
                          > a głupi mówi co wie ;-) Dobranoc

Racja o tej głupocie. Ja pisałem. Ty widocznie mówiłaś. Dobranoc.
                  • plock_i_okolice Re: Wysyp tłustych dziewczyn 31.05.07, 22:08
                    plock_i_okolice napisał:

> Jajo chciałem Ci powiedzieć, że jesteś bardzo, bardzo, bardzo nudny ! :/

Nie będziesz miał okazji. Nie umówię się z Tobą. Próbuj z innymi.

no no jajo nie znałem Cię od tej strony :)
                    • Gość: Jajecznica [...] IP: *.211.36.72.static.reverse.layeredtech.com 31.05.07, 22:40
    • Gość: marek Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:26
      dzisiaj dziewczyny nie dbaja o siebie, jedzą byle co i tyją
      tylko po co to sadło odslaniają, no po co ?
      • Gość: *** Re: Gruby facet też się trafi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:40
        Już myk chyba tu pisała,że są grubi faceci. Ja bym dołożyła do tego grube
        łańcuchy na szyi, furę i komórę.Ale co tam, tacy i tak nie widzą
        człowieka ,więc nie ma o co bić piany:)
        • Gość: darek Re: Gruby facet też się trafi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:44
          *** piszesz nie na temat
          • Gość: *** Re: Gruby facet też się trafi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:50
            Gość portalu: darek napisał(a):

> *** piszesz nie na temat

To obrona konieczna, wszyscy widzą tylko kobiety. Niestety Panowie, kobiety
            oglądają facetów :))
            Przecież nie będę pisała o grubych kobietach .
            • maciek.zwany.jajem Re: Gruby facet też się trafi. 31.05.07, 22:52
              Gość portalu: *** napisał(a):

> To obrona konieczna, wszyscy widzą tylko kobiety. Niestety Panowie, kobiety
              > oglądają facetów :))
              > Przecież nie będę pisała o grubych kobietach .

To niech gwiazdeczki założą wątek o panach :)
              • Gość: *** Re: Gruby facet też się trafi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:54
                Nie ma o czym gadać ::)
                • maciek.zwany.jajem Re: Gruby facet też się trafi. 31.05.07, 22:55

> Nie ma o czym gadać ::)

No to spać :)
              • Gość: darek Re: Gruby facet też się trafi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:55
                tłuste gwiazdeczki? oj sadło, sadło,
                • Gość: *** Re: Gruby facet też się trafi. IP: *.c240.petrotel.pl 31.05.07, 23:00
                  waże 70 kg :(
                  • Gość: rts Wysyp tłustych dziewczyn w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:05
                    odsłaniają pępki żeby pokazać swoje sadło
                    • Gość: ona Re: Wysyp tłustych dziewczyn w Płocku IP: *.plock.msk.pl 31.05.07, 23:37
                      Zgadzam się z opinia Maćka,że odsłonięte tłuste ciało wygląda obleśnie.
                      Jednak bardziej mnie razi w polskim społeczeństwie ten smród, ponieważ nie
                      wszyscy zdążyli zauważyć ,że woda służy do mycia, widocznie tego w szkole nie
                      uczą.
                      Czasem staram się zrozumiec grubego człowieka : jak tu nie żreć ,skoro tyle
                      dobrego jedzenia się na półkach w sklepach przewala.
                      Czasem zastanawiam się , po co produkować aż tyle tych nowych gatunków kiełbas
                      i słodyczy, skoro wszystkie mają ten sam smak ,a różnią się tylko opakowaniem i
                      niestety kuszą , bo prawie każdy człowiek lubi spróbować coś nowego.
    • Gość: ..... Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.c158.petrotel.pl 01.06.07, 00:13
      To, że tyjemy jest wynikiem nie tyle tego ile jemy, ale co jemy.
      W każdym produkcie jest tyle chemii, spulchniaczy i innych E, że byłoby dziwne,
      gdyby to co sprawia, że np chleb jest puszysty nie sprawiało również tego, że
      puszysta jest osoba, która ten chleb je.
      Wszystkie diety odchudzające na bazie herbatek czy tabletek są tylko zwykłym
      chwytem marketingowym i w rezultacie osoba taką dietę stosująca zamiast chudnąć
      tyje.
      W takim razie jak się odchudzić?
      Uprawiając sport i ... zakładać ubrania pasujące na sylwetkę, a nie opinające
      ją ciasno (dlatego spod ubrania w lato wylewają się wałeczki).
      Nawet szczupła osoba jak założy za małe ubranie to wygląda na tłustą.

Stwierdzono powyżej, że panowie też są tłuści. Ale oni nie odsłaniają pępków,
      ich obfitych kształtów można się co najwyżej domyślać.

A panny ściskają się modnymi ubraniami w największym dostępnym rozmiarze (L) i
      nie patrzą na to, że nie wszystko co modne pasuje do każdej osoby.

Skoro producentom sprawia trudność uszycie ubrania w rozmiarze XXL i fasonie
      modnym jak te z rozmiarem L, no to trudno, lepiej zrezygnować z ubrania modnego
      ale przyciasnego na rzecz ubrania nie pierwszej modności, ale za to w
      odpowiednim rozmiarze.

Nawet puszyste panie dobierając odpowiedni strój mogą się "optycznie odchudzić".

Zatem piętnujmy te sadła wylewające się latem z ubrań.
      • Gość: z toronto Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.tvk.torun.pl 01.06.07, 01:22
        Panie macku.zwany.jajem. Dlaczego lwia czesc panskich ripost dotyczy problemu
        homoseksualizmu? I dlaczego wszedzie dookola widzi Pan gejostwo i dewiacje?
        (przynajmniej na forum)

To chyba jednak nie przypadek, ze ulubionymi przeklenstwami Polakow (badania
        niedawno bodaj na zlecenie "Gazety") sa niezaprzeczalnie "pedal" i "ciota".

I nie, jestem hetero, wiec nie umowie sie z Panem. I nie, nie chce, zeby Polska
        stala sie druga Holandia (przewidywanie Pana ew. odpowiedzi jest dosc latwe)

A zeby nie bylo calkowitego off-topu. Opisany problem oczywiscie istnieje, ale
        wiekszy problem ma chyba autor tego watku ;-)
        Wspolczuje, bo nadwrazliwosc (niezaleznie czy estetyczna, czy jakakolwiek inna)
        musi bardzo utrudniac Panu zycie.

A gdybym byl zlosliwy, napisalbym jeszcze cos w stylu "a wie Pan, jaka grupa
        spoleczna slynie stereotypowo z nadmiernej wrazliwosci"? :D
        Ale zlosliwy byc nie zamierzam. :)

Pozdrawiam
        • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 09:37
          Gość portalu: z toronto napisał(a):

> Panie macku.zwany.jajem. Dlaczego lwia czesc panskich ripost dotyczy problemu
          > homoseksualizmu? I dlaczego wszedzie dookola widzi Pan gejostwo i dewiacje?

Panie z toronto wskaż mi moje posty gdzie użyłem słowa 'homoseksualizm',
          'gejostwo', 'dewiacje'.
          Jak czegoś nie rozumiesz, to przemilcz.
    • Gość: maruda Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.centertel.pl 01.06.07, 06:51
      Jest takie powiedzonko: "Nie dyskutuj z idiotą, bo to sprowadzi Cię do jego
      poziomu - a tam on wygra, bo ma większą praktykę".

Miłość bliźniego prezentowana przez "forumowy bicz na głupotę" i jego
      emocjonalne zaangażowanie w dyskusję sugeruje, że raczej to on ma problem. Może
      to jajco powinien wykazać "trochę umiaru i samokrytyki" w głoszeniu idiotyzmów.
      Nikt nie każe mu patrzeć akurat na te "otyłe" - jak go razi niech odwróci oczy.
      Rozumiem też, ze jego poczucie estetyki wypływa z głębokiego narcystycznego
      przekonania o fizycznej i duchowej piękności - tylko czemu musi się utwierdzać
      w tym co roku na forum? Czyżby się przytyło? (fizycznie - nie intelektualnie).
      • Gość: darek Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 07:02
        jajo ma pełną racje, a wy pewnie otyłe zony i stad problem,
        • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:15
          Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy, że było to jego obowiązkiem.;-)))
          • krzysiek_33 Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 09:24
            Nie jestem szczupły i walczę z tym. Raczej nie przyciągałbym publiki odsłaniając
            swoje kształty (chyba, że tej z poczuciem humoru). Nie umiem się zdecydować, czy
            poglądy Maćka stanowią o jego zaściankowości i chęci wyśmiewania wyglądających
            inaczej, czy tylko zwraca uwagę dużym damom na nietakt publicznego objawiania
            swoich obfitości. W końcu coś, co jest nieestetyczne dla jednego - może być
            pociągające dla innych. Wielu mężczyzn podniecają właśnie puszyste kobiety.
            Może jednak pozwólmy ludziom na eksponowanie tego, co chcą pokazać a nie tego,
            co wg czyjejś normy pokazywać się powinno lub też nie? Jak uważacie?

k.
            • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 09:30
              krzysiek_33 napisał:

> Może jednak pozwólmy ludziom na eksponowanie tego, co chcą pokazać a nie tego,
              > co wg czyjejś normy pokazywać się powinno lub też nie? Jak uważacie?

Tak uważam. Jeden lubi czyste paznokcie drugi brudne, jeden przetłuszczone włosy
              drugi czyste. Ja zwracam tylko uwagę na sposób eksponowania "tłustości".
              Wyzywający sposób. Znamienne, że większość się obruszyła potrafiąc tylko pisać
              obelgi.
            • Gość: płocczanin_jeden Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.centertel.pl 14.07.07, 22:39
              krzysiek_33 napisał:

> Nie jestem szczupły i walczę z tym.

He, he, a po co? Ja przy 170 cm ważę ponad 90 kg i wcale z tym ani nie walczę,
              ani nawet nie mam zamiaru. Wręcz odwrotnie - mam nadzieję, że dojdę kiedyś do
              100 kg.
          • Gość: *** Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:27

> Dureń, gdy zrobi głupstwo, potem zawsze tłumaczy, że było to jego
            obowiązkiem.;
            > -)))

Przecież otyłe osoby nie mają obowiązku chodzenia w obcisłych i przykrótkich
            ubraniach.
            • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:38
              przecież o to cały czas chodzi, że mamy wszyscy prawo zachowywać się i robić co
              chcemy ( oczywiście w granicach rozsądku i zgodnie z prawem). Podejście maćka do
              tego tematu trąci rasizmem. Nie każdy może mieć kształty modelki. I dlatego nikt
              nie ma prawa tępić i ubliżać takim osobom. Oni też chcą "żyć". Zdaję sobie
              sprawę z tego, że wygląd niektórych pań jest mało apetyczny ale jeżlei im jest z
              tym dobrze to tacy jak maciek nie muszą na nie patrzeć. Aby było jasne jestem
              osobom szczupłą, ale nie "pluję" na otyłych ;-)
              • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 09:40

> Podejście maćka do tego tematu trąci rasizmem.

Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz.
                • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:45
                  słuchaj mądralo - nie tylko Ty znasz znaczenie słów ! Nie uważaj się za
                  wszystkowiedzącego. Robisz się zarozumiały i arogancki. Wszystkich masz za nic ????
                  • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 09:49

> słuchaj mądralo

Słuchaj dzieweczko - to akurat początek wiersza. Ja mogę co najwyżej czytać.

> - nie tylko Ty znasz znaczenie słów ! Nie uważaj się za
                    > wszystkowiedzącego. Robisz się zarozumiały i arogancki. Wszystkich masz za nic
                    > ????

Znów wypisujesz bzdurne przypuszczenia na mój temat. Prośbę o więcej samokrytyki
                    podciągasz pod rasizm -jest oczywiste że nie masz pojęcia o tym słowie. Teraz
                    jakieś idiotyzmu o tym jaki się robie. Idź, może kup truskawki i pojedz lub coś
                    inne. Odejdź od komputera, bo wyraźnie ci szkodzi.
                    • Gość: myk Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 09:58
                      a i pewnie, że odejdę bo wymiana zdań z Tobą uwłacza godności normalnego
                      człowieka. Jedno jest pewne, że Tobie już nic nie zaszkodzi.
                      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 10:03

> a i pewnie, że odejdę

Nareszcie. Zrozum, to dla Twojego dobra.

> bo wymiana zdań z Tobą uwłacza godności normalnego
                        > człowieka.

Już to pisałaś. Nie stosujesz się do swych słów.

> Jedno jest pewne, że Tobie już nic nie zaszkodzi.

W Twoim mniemaniu. Jakoś się tym nie przejąłem.
                        • kawka Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 10:24
                          Maciek... czy nie mógłbyś czasem wyluzować trochę? Czemu każdemu, kto jest twoim
                          krytykiem, musisz dowalić z całej siły? Sorry, ale w ten sposób zamiast do
                          dyskusji - prowadzisz do zwyczajnej pyskówki. Mam wrażenie, że stawiasz sobie za
                          zadanie udowodnić wszystkim oponentom, że są zwyczajnymi idiotami, co
                          rozstrzygasz w sposób arbitralny i nadzwyczaj przykry. Po co? Jaką to daje
                          satysfakcję? W ten sposób - chcesz czy nie - buduje to fatalne relacje pomiędzy
                          uczestnikami forum. Twoje działania przypominają mi zachowania osób cierpiących
                          na ADHD :-)))))))))
                          Pewnie teraz mnie się dostanie, ale trudno, musiałam :-))))))))))))
                          A przy okazji - najlepsze życzenia z okazji dnia dziecka! (bo każdy ma jakieś
                          dziecko w sobie, prawda?)
                          • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 10:35
                            kawka napisała:

> Maciek... czy nie mógłbyś czasem wyluzować trochę? Czemu każdemu, kto jest twoim
                            > krytykiem, musisz dowalić z całej siły? Sorry, ale w ten sposób zamiast do
                            > dyskusji - prowadzisz do zwyczajnej pyskówki. Mam wrażenie, że stawiasz sobie z a
                            > zadanie udowodnić wszystkim oponentom, że są zwyczajnymi idiotami, co
                            > rozstrzygasz w sposób arbitralny i nadzwyczaj przykry. Po co? Jaką to daje
                            > satysfakcję? W ten sposób - chcesz czy nie - buduje to fatalne relacje pomiędzy
                            > uczestnikami forum. Twoje działania przypominają mi zachowania osób
                            cierpiących na ADHD :-)))))))))
                            > Pewnie teraz mnie się dostanie, ale trudno, musiałam :-))))))))))))
                            > A przy okazji - najlepsze życzenia z okazji dnia dziecka! (bo każdy ma jakieś
                            > dziecko w sobie, prawda?)

Nikomu pierwszy nic nie przyganiłem. W zamian dowiedziałem się, m.in ze mnie
                            Bozia ukarala, że trące o rasizm, że piszę coś o gejach i tym podobny stek bzdur
                            wyssanych z palca.
                            Teraz znów Ty insynuujesz ADHD :-) Zarzucasz mi 'dowalanie', a sama jakiej
                            metody używasz? Tak to już jest, sympatyczna Kawko, że przyganiał kocioł
                            garnkowi...
                            Pozdrawiam.
                            • Gość: *** Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 10:47
                              Skoro dziś jest dzień dziecka to przypomnę bajkę o szatach króla.
                              Kiedy wszyscy zachwycali się nowymi pieknymi szatami króla, z tłumu krzykneło
                              dziecko
                              "król jest nagi"
                              Ten wątek wygląda tak samo jak ta bajka.
                              I jeszcze jedno.
                              Panie Maćku, jeśli tak mogę napisać :), bez względu na to jaki wątek by Pan
                              rozpoczął to i tak obrzucają Pana wyzwiskami.Czyżby tylko takimi argumentami
                              posługiwało się to forum?
                            • kawka Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 10:53

Tak to już jest, sympatyczna Kawko, że przyganiał kocioł
                              > garnkowi...

No i proszę, jakie tu wyszły funkcje użytkowe :-))) To teraz można już bez
                              problemu uwarzyć groch z kapustą! :-)))))))))
                          • Gość: agatka Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: 212.244.180.* 01.06.07, 11:00
                            Nie wymagaj od jaja żeby zachowywało się jak kogut.
                            Myślę że twoje życznia dla jaja z okazji dnia dziecka są bardzo trafione.

Do jaja - może jak nie podobają ci się dziewczyny zacznij interesować się
                            twinky winky :)
    • Gość: ap Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.c154.petrotel.pl 01.06.07, 10:29
      Najbardziej śmieszy mnie, że taka tłusta gó..ara nakłada na twarz kilogram
      tapety i myśli, że zatuszuje to wylewające się znad paska fałdy tłuszczu. fuj
      • Gość: Dipsy Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:42
        Fakt, tłuszczu pudrem nie zatuszujesz, braku kultury też nie. Tylko, że
        schudnąć zawsze można :)
      • krzysiek_33 Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 11:48
        To też kobieta, której należy się szacunek; chociaż faktycznie czasem te
        niezdarne próby uatrakcyjnienia są raczej niewskazane :)
        Zacznijmy ocenę świata i jego naprawę od własnej osoby.

k.
      • Gość: ..... Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.c158.petrotel.pl 03.06.07, 14:48
        Mocno powiedziane, ale prawdziwe.
    • Gość: c Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 12:18
      Wrzuć tu swoje zdjęcie - wtedy zobaczymy czy nie można tobie czegoś zarzucić.
    • Gość: darek Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:36
      tu chodzi o to czy one same nie wstyczą sie wywalać innym swego sadła do
      oglądania
      • Gość: a fuj ! I jak z taką sie piescić????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:19
        wiecie co, ja takiej bym nawet nie mogl tknąc, a co mowic o sexie oralnym, 6/9,
        nieee to jest obrzydliwe!!!!!!
      • jurandx3 Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 17:30
        a mnie sie podobają kobietki z odrobiną ciałka
        mniam, mniam - sama słodycz
        • Gość: opal Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:42
          kup sobie sadła w sklepie
          • sunia11 Re: Wysyp tłustych dziewczyn 01.06.07, 18:59
            i o co takie ciskanie się,te które krytykujecie mają was gdzieś,moda rządzi
            się,swoimi prawami ,najwyżej powie wam "przeszkadza ci to???",a pamiętacie
            pierwsze miniówki??? ile było wrzasku i co ???? nic ,nikogo to już nie
            rusza ,niech sobie chodzą jak chcą ,nikt nikomu nie będzie mówił jak ma żyć nie
            umrze za niego.pozdrowionka.
            • Gość: Olo Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.plock.mm.pl 01.06.07, 23:51
              To wiejskie rzepy, tęge z genotypu .Cycek ściśnie , taka moda niby miejska.
          • Gość: pol Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 11:43
            a ty sobie nalej oleju do łba, a najlepiej vervy 98
    • Gość: pogromca debili tyle osob dalo sie podpuscic i dyskutuje z debilem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:55
      zalosne
      • Gość: edek tyle osob dalo sie podpuscic i dyskutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 23:09
        ty pokonałes wszystkich debili czyli jestes naczelny debil, no, gratulacje
        • Gość: ostry Re: tyle osob dalo sie podpuscic i dyskutuje IP: *.c250.petrotel.pl 02.06.07, 01:16

Gość portalu: edek napisał(a):

> ty pokonałes wszystkich debili czyli jestes naczelny debil, no, gratulacje

dobre!:)))
    • sumacos A co? mają się w kożuchy ubierać? 02.06.07, 09:42
      Przy upale dochodzącym do 35 stopni w cieniu tylko dlatego żeby zadowolic twój rozchwiany zmysł emocjonalny?

Jak Ci się nie podoba to nie patrz - napewno te panie się przez to nie obrażą :-P
      • Gość: ap Re: A co? mają się w kożuchy ubierać? IP: *.c154.petrotel.pl 02.06.07, 11:36
        Zawsze można schudnąć. Dieta ŻP ZAWSZE działa na obżartuchów
        • Gość: pikaczu Re: A co? mają się w kożuchy ubierać? IP: *.c153.petrotel.pl 02.06.07, 11:57
          Nie schudną. Fuj.
    • Gość: tłusta Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 12:56
      ... dla osób, które są otyłe nie dlatego, że 24/7 coś jedzą i figurą, taką a
      nie inną zawdzięczają samym sobie. Wciągu 4 lat skutecznie przytyłam ponad 30
      kg. Jestem chora i codziennie muszę przyjmować hormony. Na drugi raz proszę
      zastanowić się nad tym co kto pisze i nie uogólniać. Nie ma ludzi doskonałych,
      są grubi, chudzi, mądrzy i ... no właśnie Panie Maćku. Pozdrawiam.
      • Gość: ok ok ale.. Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:02
        nikt nie szydzi z grubaskow...ale troche samokrytkyki ządamy od tych co sie z
        tym obnoszą w tych bluzeczkach i spodekach za obcislych...
        • Gość: Joasia Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.c247.petrotel.pl 17.06.07, 21:54
          A może przypatrzymu się panom w spodniach za kolano ( i przed także )w rózne
          wzorki, paski kwiatki inne floresy. Do tego obowiązkowo skarpety ( na pewno w
          celu ukrycia brudnych paznokci )i śmierdzące adidasy. nie mozna zapomnieć i
          bluzach, bluskach i podkoszulkach bez rekawów cuchnących potem. na dodatek te
          włosy wystające z uszu i nosa. Obserwuję tych młodych i tym bardziej starszych
          chłopaków i się zastanawiam co kieruję ładną , fajną dziewczyną że pokazuję się
          z takim palantem. rzadko kiedy widać fajną dobrze ubrana parę - zazwyczaj to
          dziewczyna jest fajnie przyciągająco ubrana anie jej partner.
          Maćku - zaszyj sobie dzurę w lewej skapecie bo to widok gorszy niż dziwczyna XL.
          masz kompleksy, jesteś brzydki i nieszczęśliwy skoro takie kwestie ci
          przeszkadzają. Człowieku - obejrzyj się w lusterku - pamietasz swego ostatniego
          osza co dostałeś od ........ Miała rację - wybrała fajnego mądrego nie
          sfrustowanego faceta.
          • Gość: *** Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 21:57
            Gość portalu: Joasia napisał(a):

> A może przypatrzymu się panom w spodniach za kolano ( i przed także )w rózne
            > wzorki, paski kwiatki inne floresy. Do tego obowiązkowo skarpety ( na pewno w
            > celu ukrycia brudnych paznokci )i śmierdzące adidasy. nie mozna zapomnieć i
            > bluzach, bluskach i podkoszulkach bez rekawów cuchnących potem. na dodatek te
            > włosy wystające z uszu i nosa
            Może to trolle?:)
            • maciek.zwany.jajem Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... 17.06.07, 22:16

> Może to trolle?:)

Dziewczę zdenerwowane bo ciocia do niej nie przyjechała. Niech trochę 'wyżali się'.
          • maciek.zwany.jajem Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... 17.06.07, 22:11
            Gość portalu: Joasia napisał(a):

> Do tego obowiązkowo skarpety ( na pewno w
            > celu ukrycia brudnych paznokci )i śmierdzące adidasy.

Współczuję twoim doświadczeniom. Może zmień środowisko w którym się obracasz.

> nie mozna zapomnieć i
            > bluzach, bluskach i podkoszulkach bez rekawów cuchnących potem.

Piszę się 'bluzkach'. Może staraj się nie obwąchiwać. No chyba, że sprawia ci to
            satysfakcję. To ok, szacunek. Różne ludzie miewają upodobania.

> Maćku - zaszyj sobie dzurę w lewej skapecie bo to widok gorszy niż dziwczyna XL.
            > masz kompleksy, jesteś brzydki i nieszczęśliwy skoro takie kwestie ci
            > przeszkadzają. Człowieku - obejrzyj się w lusterku - pamietasz swego ostatniego
            > osza co dostałeś od ........ Miała rację - wybrała fajnego mądrego nie
            > sfrustowanego faceta.

Już rozładowałaś się? Moja rada-> panuj nad nerwami, czasami okres się
            przedłuża. Ni z tego, ni z owego. Dobranoc
            • Gość: kolega z klasy Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:13
              Maciek co z tym rysunkiem na plastykę na jutro, zrobiłeś ???
              • Gość: *** Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:21
                Gość portalu: kolega z klasy napisał(a):

> Maciek co z tym rysunkiem na plastykę na jutro, zrobiłeś ???

A kolega co przygotował?:)
                • Gość: kolega z klasy Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:27
                  Problem w tym że mieliśmy zrobić razem z Maćkiem jeden rysunek "Przyjście Pani
                  Lato" a on powiedział że narysuje sam i nie wiem w końcu czy narysował czy nie.

Maciek narysowałeś czy nie bo zadzwonie na domowy i się twoi starzy wkurzą.
                  • Gość: *** Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:30
                    Czyli kolega jest pasożytem?
                    • Gość: kolega z klasy Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:31
                      czym?
                      • Gość: ..... Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.c243.petrotel.pl 18.06.07, 00:37
                        Zajrzyj do słownika lub encyklopedii.
      • maciek.zwany.jajem Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... 02.06.07, 14:44

> Na drugi raz proszę
        zastanowić się nad tym co kto pisze i nie uogólniać.

Dokładnie. Zastanów się co piszesz. Odpowiedz sobie na pytanie kogo dotyczy
        wątek i dopiero wtedy pouczaj w pretensjonalnej formie.
        • Gość: tłusta Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 19:14
          Poucza Pan kogoś jak ma się ubierać i jak ma wyglądać ale Pana Szanownego już
          tknąć nie można. Może jednak bez jaj?
          • maciek.zwany.jajem Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... 06.06.07, 19:32

> Poucza Pan kogoś jak ma się ubierać i jak ma wyglądać ale Pana Szanownego już
            > tknąć nie można. Może jednak bez jaj?

Gdzie napisałem jak ktoś ma się ubierać? Proszę nauczyć się czytać ze
            zrozumieniem. Nauka wymaga wysiłku, ale proszę uwierzyć -> warto.
            • arachneta Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... 06.06.07, 20:03
              Proszę nauczyć się czytać ze
              > zrozumieniem
              Gdyby Pan, odbierał pocztę :), to proszę nie czytać mojej wiadomości :)
              Chyba będzie lepiej.
              Czasami trudno zrozumieć co autor ma na myśli i widzi się własne myśli .
              To też można skasować :)
              • maciek.zwany.jajem Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... 06.06.07, 20:42
                Przeczytałem. Druga pomyłka. Ale nic się nie stało. To sympatyczne :-)
                • Gość: arachneta Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:51
                  uuu...
                  a pierwsza to która?
        • Gość: ewa Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.c241.petrotel.pl 17.06.07, 23:48
          smiac mi sie chce jak czytam wnioski pana jaja.
          żal.pl
          • Gość: Anita Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 13:04
            bo jestes za głupia żeby je zrozumieć :):)
      • Gość: aa Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 00:10
      • Gość: nie tłusta, ale... Re: Życzę odrobiny zrozumienia ... IP: *.c158.petrotel.pl 03.06.07, 14:57
        tłusta tu nie chodzi o to jakie masz ciało, tylko w co te ciało ubierasz.
        Przecież właśnie ubraniem można zatuszować każdy defekt ciała.
        W upalne dni na pewno nie będzie chłodniej gdy jakaś gruba panna ściśnie się
        ubraniem o numer za małym i za krótkim wywalając na wierzch swe niezbyt piękne
        tłustości.
        W upalne dni najlepiej nosić ubrania zwiewne, z lekkich cienkich materiałów,
        które nie oszpecają sylwetki, pozwalają skórze bez trudu oddychać i falując na
        wietrze sprawią wrażenie lekkości sylwetki.
        O to właśnie chodziło założycielowi tego wątku.
    • Gość: do kawki Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:39
      skoro nie masz innych ambicji tylko bazgranie na tym forum to przynajmniej
      sama trzymaj sie zasad które narzucasz jajo,
      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 02.06.07, 14:46
        Kawka nie narzuca mi zasad. Troszkę obrosła w piórka.
    • Gość: reka boska [...] IP: 83.147.134.* 02.06.07, 20:43
      • Gość: fel. Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:57
        ale są i takie zgrabne laseczki ze nie muszą nic pokazywać by zwrócić na siebie
        uwagę
        • Gość: ziomal1981 Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:01
          Ale są i lachony, tak przydatne latem :)
    • Gość: miastowy. Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.plock.mm.pl 03.06.07, 15:00
      Te tłuste dziewuchy i parobki to nowi mieszkańcy miasta.
      • Gość: *** Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:24
        Gość portalu: miastowy. napisał(a):

> Te tłuste dziewuchy i parobki to nowi mieszkańcy miasta.

Panie Zenonie, to właśnie napływowi ludzie zastali uznani za najlepszych w
        mieście.
        "Płuciennikowie Płocczanami Roku 2006"
        Miasto, doceniło ludzi za to co robią dla miasta, bez względu na ich
        pochodzenie.

• Gość: płocczanin. Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.plock.mm.pl 04.06.07, 11:14
          Iszkarioto Inklinacje do zdrady? Sadyzm wrodzony inkwizytorze? A od
          Płucienników , odczep sie? Nie widzisz nic złego mieszać tych Ludzi z tak podłym
          tematem?

W jednym zdaniu zdrada, udawanie szacunku i tłustości? A IP prześladowców są juz
          w toku. Znam ciebie bez IP. Nie pouczaj i nie niszcz, alkohol u ciebie zrobił swoje.
      • Gość: tłusta Miastowy? Chyba wsiowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 06:54
        Pozdrawiam.
        • Gość: skromny Wysyp tłustych dziewczyn IP: 212.2.101.* 04.06.07, 10:59
          Czytam te wszystkie wpisy i troszkę się dziwię większości. Przecież dla nikogo
          nie powinno być żadnych wątpliwości co estetyki, schludności i czystości.
          Zastanawianie się czy woli się czyste, umyte włosy czy przetłuszczone strąki,
          albo czyste paznokcie czy jakby po pracy w polu są bez sensu. W tym względzie
          sprawy są oczywiste. Wysyp tłustyc dizwczyn? To bzdury. Wszędzie jest tak samo
          i najważniejsz ejest aby z samym soba czuć się dobrze i aby innym z nami było
          dobrze. Wygląd? Ważny, ale liczy się to co się posiada w głowie a nie na sobie.
          Zwróćcie uwagę, że w Płocku jest też wiele cudownych, zgrabnych, szczupłych i
          efektownych kobiet. Chodzą ulicami, spotykają się z przyjaciólmi i znajomymi.
          Czy zawsze musimy wslazywać niedostatki? Co to komu daje? Oczywistym jest, że
          należy dbac o siebie, o swój wygląd, ale to jest prawda, której nikomu chyba
          nie powinno się wypominać. Otaczjmy się ludźmi, w których towarzystwie lubimy
          przebywać a odrzuvajmy ze swego otoczenia tych, którzy nam nie odpowiadają
          również ze względu na wygląd.
          Sam moge wymienić dużo pieknie atrakcyjnie wyglądających kobiete.... i to wcale
          nie tylko młodych, ale znam tez cudownie wyglądające dojrzałe zadbanie
          kobiety.....
      • Gość: do miastowego Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 17:33
        tylko parobek używa takie chamskiego języka
        • Gość: mis_ortalion Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.plock.msk.pl 05.06.07, 16:42
          najgorszy ze wszystkich wysypów to wysyp głupich ludzi...
          za duzo zrobiło się w kraju cenzorów
          ktos mówi ci jak masz żyć, kogo kochać, jak wyglądac i w co się ubrać, co masz
          czytać co oglądać
          ...coraz częsciej wstydze się za kraj w którym mieszkam coraz częsciej zaczynam
          wstydzic się za to miasto i ludzi ktorzy czasami zabierają głos ....

niech wszystkie pejcze i zenki zapamientaja sobie że tylko i wyłącznie moją
          sprawą jest to jak wyglądam tylko i wyłącznie moją sprawą jest skąd pochodze

To czy wywale swoje sadło czy nie, jakie założe skarpetki i spodnie ile swojej
          d..py odsłonie. To jest moje sadło, moja d.pa i moje życie niech więc nikogo nie
          interesuje jak żyje. Moja tłusta d.pa ma takie samo prawo chodzic po tym mieście
          jak wasze puste głowy... nie wam oceniać co jest płockie co moralne a co
          estetyczne

"a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w d.pe"
          • arachneta Re: Wysyp tłustych dziewczyn 05.06.07, 18:29
            Gość portalu: mis_ortalion napisał(a):

>
            > niech wszystkie pejcze i zenki zapamientaja sobie że tylko i wyłącznie moją
            > sprawą jest to jak wyglądam tylko i wyłącznie moją sprawą jest skąd pochodze
            >
            > To czy wywale swoje sadło czy nie, jakie założe skarpetki i spodnie ile swojej
            > d..py odsłonie. To jest moje sadło, moja d.pa i moje życie niech więc nikogo
            ni
            > e
            > interesuje jak żyje. Moja tłusta d.pa ma takie samo prawo chodzic po tym
            mieści
            > e
            > jak wasze puste głowy... nie wam oceniać co jest płockie co moralne a co
            > estetyczne
            >
            > "a teraz drogie dzieci pocałujcie misia w d.pe"
            Oczywiście.
            Zrzućmy ubranie i wyjdźmy nago na ulicę!
    • Gość: edek Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 20:22
      ty msk, jak ostatni szmaciarz to mozesz w swoim domu sie ubierac i zachowywac,
      ale nie na ulicy bo ktos cie kiedyś kopnie w dupe
      • Gość: mis_ortalion Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.plock.msk.pl 06.06.07, 14:45
        "ostatni szmaciarz to mozesz w swoim domu sie ubierac i zachowywac "
        oj edziu, edziu jesteś ostatnią osoba ktora ma prawo mówić mi jak mam się
        ubierać i zachowywać. Jak wygląda " ostatni szmaciarz" ? - moglbys rozwinąc myśl

niepotrzebnie się edziu spinasz poluzuj wentyl bo pękniesz

dziś wyznaczmy trasy którymi gołe grube brzuchy będa mogły chodzić...jutro
        wyznaczymy trasy dla rudych i świńskich blondynów...- paranoja
        popadacie w dziwny stan decydowania o czyimś życiu i wyglądzie
    • Gość: marta Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 23:11
      Drogi Maćku chętnie zobaczyłabym Twoje szczupłe i wyżeźbione ciało bo chyba
      takie masz jeśli krytykujesz innych...To co może jakaś fotka??? :)
      • maciek.zwany.jajem Re: Wysyp tłustych dziewczyn 09.06.07, 23:23
        Gość portalu: marta napisał(a):

> wyżeźbione
        > To co może jakaś fotka??? :)

Może najpierw popracuj nad ortografią. To że siedzisz na czatach i wymieniasz
        się fotkami, nie zwalnia Cię od nauki. A koniec roku szkolnego już blisko!
        • Gość: mitsurugi Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.c148.petrotel.pl 10.06.07, 00:57
          Proszę z góry o wybaczenie wszystkich, którzy poczują się za chwilę urażeni,
          ale brzydzę się hipokryzją i mam w zwyczaju nazywać żeczy po imieniu.
          Jeśli ktoś ma nadwagę to dla mnie jest, delikatnie mówiąc człowiekiem z
          nadwagą. Mniej delikatnie i gburowato: grubasem, człowiekiem o słabej woli.
          Płeć nie ma tu znaczenia, mój zmysł estetyczny podpowiada mi czy to co widzę
          przekracza, moim zdaniem, granice dobrego smaku czy nie. Fakt że generalnie
          coraz większy odsetek społeczeństwa cierpi na tą chorobę, którą jest zarażany
          najczęściej jako dzieci rozpuszczane łakociami. Fakt też że akurat wzrastająca
          otyłość jest wskaźnikiem wzrostu zamożności społeczeństwa. I fakt wreszcie że
          najbardziej krytyczni w stosunku do ludzi otyłych są ci szczupli, którym w tej
          dziedzinie niewiele można zarzucić. Czy jest to powód do bolesnego wytykania
          słabości do słodyczy??? I tak i nie. Nie - bo w końcu co nas obchodzą problemy
          innych ludzi. Tak - bo te problemy powinny nas obchodzić a przynajmniej
          powinniśmy je dostrzegać.
          W tym miejscu pozwolę sobie przytoczyć dwie interesujące zasłyszane powiedzonka:
          "1. Jak wyglądałby świat bez mężczyzn??? - Byłby pełen szcześliwych, otyłych
          kobiet.
          2. Facet nie pies - na kości nie poleci"
          Co z tych powiedzonek wynika??? Ano primo: kobiety mają słąbość do słodyczy,
          ale także niestety, a może na szczęście mają także słabość do mężczyzn, więc
          przynajmniej do ślubu starają się trzymać linię. Secundo: nie wszystkim
          mężczyzną podobają się suche wieszaki, wielu kręci kiedy jest w co zęby wbić :)
          A jeśli chodzi o eksponowanie swoich kształtów to poproszę śmiało i więcej, jak
          się komuś nie podoba to może wzrok odwrócić. Po tym poznać dobre wychowanie
          recenzenta że potrafi to zrobić dyskretnie by nikogo nie urazić.
          • Gość: grapefruit girl poziom intelektu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:28
            "rzeczy" to wyraz którego poprawna pisownia ortograficzna wygląda tak jak
            napisałam a nie przez "ż"!!! Ktoś kto pisze NIBY mądrości o kobietach powinien
            zwracać uwagę na ortografię bo takie byki bardziej psują wzrok niż otyłe
            kobiety. Dziewczyny jedzą bo zajadają stresy związane z wiecznymi dzieciuchami
            czyli ich mężczyznami!!! Gdyby nie było facetów to świat byłby pełen pięknych
            spokojnych przedsiębiorczych kobietek
            • Gość: mitsurugi Re: poziom intelektu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.07, 18:59
              Oczywiście, otyłość w społeczeństwie to wina mężczyzn. To nie choroba, z tym
              można żyć, akceptować siebie, wmawiać sobie i innym że to normalne, odpowiadają
              za to niezależne od nas czynniki a nie nasza chęć do dogadzania swijemu
              brzuszkowi. Podobnie alkoholizm... albo inne uzależnienia. Co to, k...a, upić
              siem co dziennie nie można czy jak? Albo co kogo obchodzi że siedzę po 12
              godzin dziennie w Interneci, przecież to nie choroba...
              Kto je po to żeby żyć nadwagi nie ma. Dogadzanie sobie lodami, ciasteczkami,
              batonikami i podobnym naszpikowanym chemią świństwem, czyli życie żeby jeść to
              jest uzależnienie a czasem wręcz choroba. To NIE JEST NORMA.
              Aby trzymać linię nie trzeba się głodzić, wystarczy jeść racjonalnie a nie
              napychać żołądka ile tylko się do niego zmieści i najlepiej co godzinę.
              A w kwestii pisowni dysleksja to także choroba, tylko żeby zacząć się leczyć
              trzba przed samym sobą przyznać się że jest się chorym.
              • Gość: grapefruit girl walka z samym sobą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:49
                widzę że mam do czynienia ze znawcą dietetyki, miło mi:) zaczynam się leczyć
                żeby nie słyszeć jaka jestem gruba, od dziś bawię się w bulimię... albo
                anoreksję... jeszcze się zastanowie co wybrać
    • Gość: darek Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 09:39
      he, to że fałdy tłuszczu z odsłonietych bioder zwisaja to jeszcze nic
      wczoraj byłem na "patelni" i tam to dopiero szok, dzis sie boje jechac,
    • Gość: grapefruit girl każda dziewczyna jest wolna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:18
      Jak laseczki są zakompleksione i odmawiają sobie jedzenia na każdym kroku to
      mówi się o nich że są głupie i wmawia im że nie są grube! Jeżeli dziewczyna nie
      ma idealnej figury to ma siedzieć całe lato w domu lub chodzić w kombinezonie
      narciarskim?! Ja nie mogę patrzyć na brzuszyska mężczyzn powstałe w skutek picia
      piwa oraz wdychać smrodu tytoniu na ulicach a jednak tego nie uniknę!!! Nie
      rozumiem sensu poruszenia takiego tematu, nie chcąc się denerwować opiniami
      ludzi zadufanych w sobie ide sprawdzić co w lodówce:D pozdrawiam odważne
      Panienki bez względu na figurę, nikt nie będzie ingerował w zawartość naszych szaf;)
      • Gość: lolek Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.aster.pl 13.06.07, 14:44
        Mamy dowód że nieletnie osoby piją coraz więcej piwa , szczególnie te tłuste dziewczyny. Mam porównanie bo jedna pije piwo i ma wielki brzuch a druga nie pije i jest zgrabna i ma śliczny brzuszek .
        Picie piwa powoduje zwiększony apetyt więc skutek wiadomy że nie tylko brzuch rośnie ale również tyłek.
        Fuj grube kobiety nie są atrakcyjne i często w tych programach o zdrowym odżywianiu robią tym grubym ludziom lewatywe .
        Może kilka takich lewatyw dla każdej , wtedy będą chudsze i odechce się obżarstwa.
        I wogóle gadali że u grubych kobiet to grzybica narządów płciowych występuje .
        Fuj fuj fuj z grubymi bekami .
        • Gość: men grapefruitgirl lolek 100% racji, lewatywa! IP: *.c240.petrotel.pl 13.06.07, 19:01
          lolek trafił w sedno!!!! lewatywa! pomysł na 6ke!!! hahahaha
        • Gość: ewcia Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:57
          Tobie by tak zrobił lewatywkę!!!!!!!!!!!!!!Kobieta jest jaka jest a jak sie
          ubiera to JEJ SPRAWA!!!Nikt nie piszę o obleśnych facetach w krótkich
          spodenkach(OHYDA)!!!Przepoconych,śmierdzących!!!bleeeee Facet jest jak
          świnia....!!!Dzisiaj w komunikacji miejskiej jechałam obok facecika(miał się
          chyba za"pudziana")a pot lał mu się jak woda(a jaki smród!!!)Dlatego
          "faceci"obejrzujcie się najpierw dokładnie w lustrze a później oceniajcie NAS
          KOBIETY!!!
          pozdrawiam FACETÓW ALE TYCH PACHNĄCYCH!!!
          • Gość: kazek Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.c155.petrotel.pl 14.06.07, 20:00
            może to od ciebie tak waliło w autobusie???
            • Gość: ito Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:04
              rybą
      • Gość: .... Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:21
        Mądra wypowiedź, nikt nie jest idelany i ja nie mówię o tych co rzeczywiście są osobami takim ze pownny nosic luzne ciuchy typowe dl agrubszych osob ale nie przesadzajmy jesli dziewczyna nie jest szkieletem i ma jakies faldki to chyba moze sie ubrac jak wiekszosc to nie jest takie straszne , TAK NAPRAWDĘ CO MĄDRZEJSZY DOSTRZEŻE CHARAKTER ALE TO TRZEBA COŚ SOBĄ REPREZENTOWAĆ.. PRAWDA??
        • Gość: ewcia Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:29
          Masz rację!!!Ale kobieta może byc gruba(w obcisłej bluzce) ale o stokroć
          mądrzejsza od tej chudej!!A co do poprzednich wypowiedzi ja NAPEWNO NIE
          ŚMIERDZĘ!!!A wy popatrzcie na swoich kolegów!!Obwąchajcie ich(wy to
          lubicie!!!!)Za granicami naszego chorego kraju NIKT NIE ZWRACA UWAGI NA TO JAK
          KTOŚ SIĘ UBIERA!!!Czy jest gruby czy chudy czy szkieletor!!!Ludzie są inni!!!Ja
          idąc ulicą nie moge patrzeć na te szkielety co chodzą w krótkich
          spódniczkach!!!Ja nie jestem gruba(60kg przy 168),nie zakładam obcisłych
          bluzek(bo nie lubię ze względu na obfity biust!!!)Ale faceci są OKROPNI(nie
          wszyscy może 10%nie) a w szczególności w krótkich spodenkach!!!O BOŻE MASAKRA!!!!
          • Gość: kazek Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.c155.petrotel.pl 14.06.07, 22:33
            przestań pyskować i się sadzić
            • Gość: ewcia Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:15
              A BO CO????Co mi zrobisz???Człowieku przestań straszyć!!!Każdy ma prawo
              powiedzieć to co mysli!!Ja nie jestem dzieckiem abys mi podskakiwał(podejrzewam
              że masz max 21 lat)!!!Ty przestań się sadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ..... Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.c251.petrotel.pl 15.06.07, 19:00
            Ewcia Ty idź do lekarza. 60 kg przy 168 cm wzrostu i dla Ciebie to jest bycie
            grubym???
            Przecież masz wskaźnik 21,26. Optymalny wskaźnik to 25. Powyżej 25 a mniej niż
            30 to nadwaga, powyżej 30 to otyłość.
            Ty masz poniżej czyli masz niedowagę. Chyba że pomyliłaś się podając swoje dane.
            • Gość: ewcia Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 19:33
              Ja nie napisałam że jestem gruba!Przeczytaj uważnie moje posty!Mnie poprostu
              denerwują ludzie którym wszystko przeszkadza!!!Jeśli dziewczyna jest gruba a
              lubi chodzić ubrana w obcisłych rzeczach TO JEJ SPRAWA!!!Niech chodzi jak jest
              jej w tym wygodnie!!!Nie każdy musi być szczuplutki!Ja uważam że muszę przytyć
              chociaż 5kg!A tak wogóle to są faceci którzy lubią kobiety o bardziej obfitych
              kształtach!!
              • Gość: Maciek Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.plock.mm.pl 15.06.07, 19:38
                A cos ty za figura, ze trzeba zwracac uwage na twoje nerwy. Pokaz w domu.
              • Gość: Demaskator Re: każda dziewczyna jest wolna IP: *.c251.petrotel.pl 16.06.07, 00:46
                Przepraszam Ewcia, to słowo "nie" zauważyłam dopiero po wysłaniu mojego wpisu.
      • Gość: mitsurugi Re: każda dziewczyna jest wolna IP: 212.2.101.* 18.06.07, 23:30
        W kwestii zakmpleksienia: wczoraj, idąc na spacer z najmłodszą pociechą
        przechodziłem koło siedzącej na stopniach wejściowych do klatki schodowej pary.
        Dziewczyna całkiem ładna i wcale nie nadmiernej wagi miała odrobinę obwisły
        brzuszek, co eksponowała jej kusa koszulka. Z profilu wyglądało to
        sympatycznie, ale chyba zrobiło się jej wstyd bo tak ułożyła ręce by tą
        odrobinę niedoskonałości zasłonić.
    • Gość: rt Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 18:46
      tłuste dupy to nie jest tylko zjawisko płockie
      • Gość: mitsurugi Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.07, 19:01
        Jak napisałem powyżej: nadwaga jest chorobą i wymaga leczenia.
    • Gość: cos Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 17:24
      mimo wszystko jak widze wylewajace sie sadło z obcisłych spodni to
      źle mi sie robi
      • Gość: mitsurugi Re: Wysyp tłustych dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 18:30
        Jak będziesz szukał partnerki na całe życie to powinienneś wziąć to pod uwagę :)
        A jak chcesz poptrzeć na zgrabne pupcie to chyba tylko night club Ci zostaje,
        ale tam trzeba płacić-piękne rzeczy są drogie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka