kwisniewski 27.06.07, 08:03 człowiek, który swoją pracą, traktowaniem rodziny i osób, z którymi się stykał, zaświadczał, że w każdym człowieku należy szukać dobra, a nie zła. O kim dzisia takie słowa można napisać. Takie słowa powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwisniewski Re: Ziemniak Roman 27.06.07, 08:17 Z perspektywy czasu czy można napisać coś więcej o tym człowieku który odszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarosław Re: Ziemniak Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 08:45 dzięki panie kwisniewski takich ludzi trzeba przypominać i pomniki im stawiać w ciszy, bez rozgłosu, bez dorabiania sobie sztucznej legendy jak to dziasiaj sie odbywa z innymi, pan Dyrektor Ziemniak uczył młodziez Małachowianki prawdy, ______________________________________________________________________________ PS. już żartem ale po przeczytaniu tylko tytułu chciałem wszystkie ziemniaki przepraszać, imię mnie zmyliło,jarosław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płockier Re: Ziemniak Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 21:11 nie ma na tym forum płockierów ? no tak, duzo lat minęło, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Re: Ziemniak Roman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:16 pana Ziemniaka znają starsi płocczanie mój tato ma dobre zdanie o tym Panu Odpowiedz Link Zgłoś