other_side 08.08.07, 20:31 Obwodnica wschodnia cała do 2009? Oby… Oby! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ares Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:25 pomimo przeszkód czerwonej żuli Prezydent Milewski dopiął swego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje miasto Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.plock.mm.pl 08.08.07, 21:31 Przepraszam, ale nie doslyszalem... dopial swego? Chyba chodzilo Ci, ze dopial spodnie! Jak na razie to Pan Milewski nie zakonczyl niczego powaznego a obietnice 2009 roku i obwodnicy sa wyssane z palca. Aaa i czekam jeszcze na sztandarowy projekt Pana MM - tramwaje plockie :-) hahaha, smiechu warte jest to cale Jego prezydentowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:37 synu, nie podskakuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: 11 sierpnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:50 WISŁA PŁOCK-Lechia Gdańsk godz. 19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje miasto Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.plock.mm.pl 08.08.07, 21:52 Jak to nie podskakuj? To juz w upragnionej IV RP nie mozna pisac co sie mysli? Jezeli to nie zart i ironia to rozwin swoja wypowiedz to podyskutujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:55 zaraz sie dowiesz ze jestes czerwony, z ub albo sb i tyle mozesz oczekiwac od tego ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:56 wolno pisać? a jak ktos pisze to donosisz to prokuratury kapusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moje miasto Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.plock.mm.pl 08.08.07, 21:58 dobre :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.179.c80.petrotel.pl 08.08.07, 23:21 dopiął swego - wszytsko rozpie..lił co było sensowne. Mimo wysiłków nie udało mu się zmarnować wysiłku poprzednków w sprawie mostu bo został tym pożal się Boże prezydentem jak inwestycja już była zaawansowana ale dojazdy udało mu się jeszcze spieprzyć. Udało się tylko w Płocku zrobić to do czego się nie dotknał - muzeum, teatr reszta - kino, hala, galeria handlowa, Jagielonka, Podolanka, obwodnia to juz jego dzieła. Aha jeszcze inwestycja na miarę jego formatu - chodnik w Ciechomicach. Odpowiedz Link Zgłoś
awoj1 Re: Drugim mostem we wrześniu 09.08.07, 09:03 gościu o nicku ares - piszesz głupoty bo Milewski nic nie dopiął a najwyżej rozpiął, a sam masz czerwone oczy jak wszędzie widzisz czerwoną żulię. A bajeczki o obwodnicy północnej w 2009 r to możecie dzieciom w przedszkolu opowiadać a i tak nie będą słuchały. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Drugim mostem we wrześniu 09.08.07, 11:59 Awoj1, Super powiedziane. Ja bym to ujął jeszcze bardziej. On ROZPRUWA. A ares zwyczajnie napił się wody z PiSuaru, dlatego majaczy. Przecież ona jest chlorowana, a chlor w nadmiarze działa jak "makowy kompocik". Ma sie po nim czerwone zwidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dewiant Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 13:37 Będą kolejne wybory to znowu naobiecuje, a głupi ludzie z Płocka znowu uwierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
zeroq Drugim mostem we wrześniu 09.08.07, 00:58 Most się pięknie prezentuje, na załączonym zdjęciu :) oby takich inwestycji było więcej w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xs Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 02:27 szkoda że tylko na zdjęciu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy most Re: Drugim mostem we wrześniu IP: 195.33.116.* 09.08.07, 09:03 sa tez inne zdjecia nowego mostu: galeria.plock24.pl/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=0 galeria.plock24.pl/displayimage.php?album=search&cat=0&pos=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniakos W 2009 roku to się może ewentualnie zacznie IP: 80.51.246.* 09.08.07, 08:08 budowa północnej obwodnicy Płocka, a nie zakończy, a i to tylko wtedy jeśli nię będzie większych problemów z wywłaszczeniami, odkupowaniem gruntów, planowaniem a potem procesem przetargowym i realizacją robót. Odpowiedz Link Zgłoś
ostry_01 Re: Drugim mostem we wrześniu 09.08.07, 12:20 moje miasto napisał: Przepraszam, ale nie doslyszalem... dopial swego? Chyba chodzilo Ci, ze dopial spodnie! Jak na razie to Pan Milewski nie zakonczyl niczego powaznego a obietnice 2009 roku i obwodnicy sa wyssane z palca. Aaa i czekam jeszcze na sztandarowy projekt Pana MM - tramwaje plockie :-) hahaha, smiechu warte jest to cale Jego prezydentowanie! A najbardziej Ci żal że sld nie ma przy korycie ? Jak już piszesz to pisz uczciwie że o to Ci chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Drugim mostem we wrześniu 09.08.07, 12:28 ostry_01. Czy dopiął, czy rozpiął nie ma znaczenia. Fakty sa takie, że czego się ta ekipa nie dotknie, to wszyastko "koncertowo" spieprzy. I z tym trzeba się zgodzić, lecz ni POGODZIĆ! NIE dla dalszego ośmieszania miasta i niszczenia jego wizerunku. NIE dla inwestycyjnego nieudacznictwa. NIE dla pobierania dużej kasy ZA NIC. A most będzie w dalszym ciągu "lokalny", jakby na to nie patrzyć. Czyli z dużej chmury mały deszcz. I to jest (stosując nomenklatura słowną "Pierwszego PiSuara) PORAŻAJĄCE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 12:36 a ja z innej beczki, widzieliscie chodnik swiezo polozony przy mcdonaldzie, caly jest zapadniety,ciekawe czy to poprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal b. Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 14:41 Nowym mostem to może i pojedziemy, ale nie za daleko :) Niestety - bez wszystkich dojazdów do mostu nadal będzie on tylko przyjmował lokalny ruch, a w centrum i tak będą gigantyczne korki bo tranzyt i tak będzie puszczony prze starą przeprawę... Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Drugim mostem we wrześniu 13.08.07, 21:00 Moż się okazac, że nie pojedziemy w ogóle. Konstrukcja jest tak wykonana, że przy długim okresie niewykorzystywania elementy mostu ulegają uszkodzeniu. Juz zaczynają sie kruszyć. Coś krucho zatem wygląda nasza nowa przeprawa. Ciekawe, czy jescze jest w okresie gwarancyjnym, czy już nie. I kto "zabuli" za tak drastyczne opóźnienia. Mam nadzieję że pan MM.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Czyli PiS-Przeterminowane i Spierdzielone:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 09:38 Można w końcu rozszyfrować skrót organizacji rządzącej- Przeterminowane i Spierdzielone [inwestycje] To nasz znak,z tego słynie Płock! Most - dwa lata opóźnienia-czy na pewno nic się w nim nie popsuło? Uwierzymy jak przejedziemy.Amfiteatr - przeterminowany i popsuty. Nie dość że dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo po terminie to jeszcze źle. Kto za to odpowiada? Ciekawe jakie zonki jeszcze wyjdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwiak Re: Czyli PiS-Przeterminowane i Spierdzielone:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:56 Zbudowac most po to zeby zakorkowac radziwie ?Przeciez bez drogi do grabiny to po prostu paranoja dzis dowiedzialem sie ze miasto ma pomysl na budowe nowej linii kolejowej Zeby tylko zdazyli przed wybudowaniem tramwaju bo szyn moze zbraknac czego jeszcze te chlopaki z ratusza nie wymyslily ?Chyba tylko promu kosmicznego wozacego plocczan za darmo na ksiezyc w ramach "lansowanej'przez MM "turystyki weekendowej" Podobno ma startowac z dachu jednego z hoteli ktore jak wiesc niesie prezydent obiecywal na sobotce Czy ktos wie jaki jest los tego pomyslu ? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Czyli PiS-Przeterminowane i Spierdzielone:) 20.08.07, 21:10 Ja propnuję lotnisko i port morski. Może byc jeszcze kolejka linowa do Łącka. macie jeszcze jakies szalone pomysły? A Co do nowej linii kolejowej. Chłopaki maja POCIĄG do wirtualu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieśniak Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 22:11 Ja tam sie na drogach nie znam, ale jak teraz sie jedzie tunelem na Podolszyce i mija się rondo to 'na most' to mnie tak zastanawia czy ci co rysowali to rondo to nie mieli uszkodzonej tzw. waserwagi ? U mnie jak majster kiedyś poziomował fundament to miał taką rurkę z wodą i dom w miarę prosto stoi ! A tu - mnie sie przynajmniej tak wydaje - obecnie budowana droga wyszła za wysoka, bo rondo jest 'pochylone' i chyba wyszedł im co najmniej jeden schodek do pięknej nowej drogi na most ! Czy istnieje chociaż nadzieja, że bez mówienia, że to nie ja, ale wskazując ODPOWIEDZIALNEGO za to czy tamto zło wyrządzone ludziom fizycznie odpowie pan X czy Y ? Nie odprawy, ale pręgierz powinien czekać na koniec kadencji, to może wtedy by każdy Nasz wybraniec myślał dwa razy zanim coś zrobi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: Odpowiedź na post wiesniaka IP: 82.177.242.* 21.08.07, 21:14 I mnie się wydaje ,że ten fragment po stronie południowej ( po tej stronie co PKO) jest delikatnie mówiąc schrzaniony. Droga jakby dostała garba. Dzisiaj jechałem na Podolszyce rowerem i to zauważyłem. Coś chyba schrzanili. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Odpowiedź na post wiesniaka 22.08.07, 02:31 Nie chyba, tylko NA PEWNO. Jak wszystko, czego ta ekipa się dotkinie. W myśl zasady:"Co by tu jeszcze spieprzyc panowie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ter Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 18:00 drugi most to wielkie wydarzenie dla Płocka, historyczne on juz bedzie na zawsze wbrew wam kundelki, he he Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Drugim mostem we wrześniu 21.08.07, 19:13 Nie historyczne, a histeryczne. Cała histeria wokół drugiego mostu już odbija się czkawką całemu miastu. Most w dalszym ciągu będzie "droga do nikąd", bo będzie łączył jedynie "Podole" z Dobrzykowską. Czyli nic generalnie się nie zmieni. Ciężki transport do Łodzi i Bydgoszczy dalej będzie demolował podskarpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 18:21 uczyc sie jeździc trzeba, wypadkow bedzie co nie miara Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Drugim mostem we wrześniu 06.09.07, 17:38 Na razie sprawa mostu zawisła tak jak jego konstrukcja. Ktoś wpadł na pomysł, aby wynieniać asfalt za 200 tysięcy. Tylko kto za to zapłaci? Oto porażajaca prawda o "kiełbasie wyborczej" MM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Drugim mostem we wrześniu IP: *.elb.vectranet.pl 06.09.07, 17:52 bardzo prosze o klikniecie www.3dwhite.pl/?click=245d03b74f0b85a21bda7385d8f5c796 www.3dwhite.pl/?click=37ed1038ba2149139e78f7bf19d708a6 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Drugim mostem we wrześniu 06.09.07, 18:01 Klikać nie będę, bo znowu otwirzy się biały uśmiech w 3d. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabiapotocki Re: Drugim mostem we wrześniu 06.09.07, 18:05 Co robi admin. Gdzie nie kliknąć, reklama wybielacza!! To juz zakrawa na spisek układu. Proszę o powiadomienie CBA ! Miech wezną się za ściganie podejrzanych o porażające rozpowszechnianie treści marketingowych. Odpowiedz Link Zgłoś