Gość: Ala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:03 Czy możecie mi podpowiedzieć gdzie w Płocku można zrobić Kurs Księgowości albo studia podyplomowe? Wiem już, że takowy jest w Stowarzyszeniu Księgowych ale może jeszcze gdzieś indziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BAŚKA Re: Kurs księgowości IP: *.plock.msk.pl 26.08.07, 16:26 Ja byłam na kusie organizowanym przez stowarzyszenie i polecam. Kurs jest drogi i nie zawiele się tam nauczyłam bo zajęcia nie są prowadzone na żadnych programach komputerowch oprostu teoria. Ale mimo to polecam chociażby ze wzgle na papier. Nie polecam żadnych innych kursów ze względu na to iż wiem jak patrzą na takie kursiki pracodawcy, zwłaszcza jeżeli później będziesz pracowała faktcznie w zawodzie księgowej. Nio ale jeżeli juz pytasz, gdzie nio to w ZDZ Płock na ul. Ułańskiej i ZDZ Warszawa chyba na ul. 3Maja i na w APedukacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Kurs księgowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.07, 12:53 Basiu a trudny jest ten kurs w Stowarzyszeniu? Wiem, że księgowość nie jest prosta :) ale powiedz mi czy przystępnie tłumaczą tak, że każdy da radę zrozumieć? I czy chodząc na zajęcia jest się w stanie zdać ten końcowy egzamin (ja zamierzam robić samodzielnego księgowego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kurs księgowości IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.07, 16:43 A jaki jest koszt kursu w Stowarzyszeniu???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Kurs księgowości IP: *.class147.petrotel.pl 25.09.07, 08:18 Zależy na jaki kurs chcesz pójść. Ceny są podane na stronie. www.skp-plock.pl/kursy.html Odpowiedz Link Zgłoś