Dodaj do ulubionych

Praca w szkole

IP: *.plock.msk.pl 22.08.07, 14:09
Czy ktoś po PWSZ pracuje w szkole? Dostał prace?
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:05
      Witaj . Z tego co wiem mało osob dostaje pracę w zawodzie po PWSZ-
      cie. Przynajmiej jeśli ma się na uwadze specjalności nauczycielskie
      tj. Edukacje wczesnoszkolną z angielskim , pedagogike opiekuńczo-
      wychowawczą z muzyka / plastyka i neofilologie, ALE SA TACY
      (NIELICZNI ) którym sie to udało. Pozdrawiam pa PS. Po kierunkach
      nauczycielskich na tej uczelni pracuje sie potem w biedronce ,
      auchanie, kauflandzie , wyjeżdza się do anglii a może 5% ma prace w
      szkole. Pozdro
    • Gość: dorota Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 18:02
      to nie prawda,że po pwsz-cie nie dostaniecie pracy w szkole i bzdurą
      jest ze nieliczni ją dostają, ja ukonczyłam ja 2 lata temu i
      dostałam prace w szkole sredniej, co prawda żlozyłam cv w wiele
      miejsc ale udało sie i wiele moich koleżanek i kolegów tez pracuje w
      zawodzie. Zbyt pesymistyczne podejscie moi drodzy:)
      • Gość: KASIA Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:38
        KASIU A JAKI KIERUNEK UKOŃCZYŁAŚ DOKŁADNIE? OD PAŹDZIERNIKA ZACZYNAM
        NAUKE I WŁAŚNIE WSZYSCY PISZĄ ŻE NIE MA PRACY I NIE MA PRACY!!!!!!!!!
        • Gość: KASIA Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:41
          PRZEPRASZAM POMYLIŁAM IMIONA!!!!!! TO BYŁO KIEROWANE OCZYWIŚCIE DO
          DOROTY!!!!!:)
          • Gość: * Re: Praca w szkole IP: *.084.c80.petrotel.pl 25.08.07, 22:47
            pewnie skonczyła filologie wiec dostała prace...
            • Gość: ola Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:36
              Czesc. To nie prawda, ze po PWSZ nie ma pracy. Konczylam PWSZ rok
              temu- edukacje wczesnoszkolna z jez ang i pracuje w zawodzie w
              szkole podstawowej. Wiele moich kolezanek znalazlo prace po tym
              kierunku.Pozdrawiam i zachecam do studiowania w PWSZ.
              • Gość: tez nauczyciel Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 16:29
                Miła Koleżanko-Nauczycielko, "nieprawda" piszemy łącznie.
                • Gość: * Re: Praca w szkole IP: *.185.c73.petrotel.pl 26.08.07, 16:47
                  A no i tu jest właśnie pies pogrzebany! Ola dostała pracę po znajomości bo jakby
                  sprawdzili jej kompetencje a zwłaszcza poprawność pisowni to nie wiem co by było....
                  • Gość: Osoba która szuka Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:16
                    Ze znalezieniem pracy jest tragicznie. Przynajmniej oficjalnie nie
                    jest publkiowana żadna oferta. Jaktoś nie wierzy zapraszam na stronę
                    mazowieckiego kuratorium oświaty. Są tam oferty z Warszawy , innych
                    zakątków Mazowsza ale z Płocka nie pojawiają się oferty.
                    Jednocześnie trwają przyjęcia do pracy. Nie wiem co o tym sądzić.
                    Nadmieniam że jestem magistrem filologii angielskiej i wcale nie
                    ukończonej w Płocku. Pomijają fakt zatrudnienia jak do niego
                    dochodzi. Oferty powinny być jawne.
                    • Gość: Szukająca Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:21
                      Przyznam się że mnie ta sytuacja nie jest normalna. Słyszałam że
                      uczą osoby bez kwalfikacji tylko z maturą a gdy w tym samym czasie
                      magistrowie i osoby z licecjatem mają problem ze znalezieniem pracy.
                      A kiedy nawet się ktoś znajdzie na rozmowie słyszymy ostancyjne
                      stwierdzenie : Już zatrudniłem lepszego. Móżna byłoby to zrozumieć
                      po rozmowie kwalfikacyjnej ale niestety to pierwsze zdanie rozmowy a
                      potem przypadkowo wychodzi że nawet przyjęto kogoś bez kwalfikacji
                      ale był pociotnym dyrektora. Koszmar.
    • Gość: maja Re: Praca w szkole IP: 62.121.67.* 23.12.07, 10:58
      o nie...za glosno
      • Gość: meg Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 04:22
        Ja również skończyłam PWSZ pedagogikę opiekuńczo wychowawczą z plastyką pracuje
        w szkole .... POZDRAWIAM, znam ten ból, bardzo ciężko znaleźć pracę w szkole,
        nie tylko po PWSZ, ogólnie w szkole.
        • Gość: Obsewrwator Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:37
          Prace w Płocku w szkołach mają pracę tylko po znajomości.
          Najprawdobodobniej pracę dostaje się jak daje się specjalny dodatek
          jeżeli się go nie da to wtedy młodego człowieka wykańcza się w pracy
          bo kuzyn dyrektora dostaje się do pracy . Potem w szkołach uczą
          ludzie którzy nigdy w takich szkołach nie powinny pracować.
          No. uczą angielskiego po WF
          • Gość: Obsewator Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:38
            Precz z takimi naborami
          • Gość: Obsewator Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:38
            Preecz z takim szkolnictwem i z takimi naborami
            • Gość: po włodku Re: Praca w szkole IP: *.c156.petrotel.pl 19.02.08, 20:42
              Ja skończyłam w-f we Włodkowicu i jestem nauczycielem wychowania
              fizycznego Wydaje mi sie ze niezależnie jaką szkołe skonczysz ale
              jakim jestes człowiekiem i co sobą reprezentujesz.Pozdrawiam
              • Gość: st Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:44
                po włodku , zgadzam się z Tobą!!
                • Gość: szkołka Re: Praca w szkole IP: *.c156.petrotel.pl 21.02.08, 15:24
                  Tylko jest jeden problem ze pani dyrektor lub pan dyrektor niestety
                  nie zaprosi nawet na rozmowe jesli nie masz znajomości czyli nie ma
                  nawet okazji pokazac co sie sobą reprezentuje
                  • Gość: st Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 16:56
                    To niestety przykry fakt:(
                  • Gość: przesada Re: Praca w szkole IP: *.c156.petrotel.pl 24.02.08, 23:22
                    Chyba troche przesadzacie!Niech sie lepiej wypowiedzą nauczyciele
                    jak jest u nich z pracą nauczyciela w-f

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka