Gość: Beata 82 IP: *.plock.msk.pl 22.08.07, 14:09 Czy ktoś po PWSZ pracuje w szkole? Dostał prace? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 16:05 Witaj . Z tego co wiem mało osob dostaje pracę w zawodzie po PWSZ- cie. Przynajmiej jeśli ma się na uwadze specjalności nauczycielskie tj. Edukacje wczesnoszkolną z angielskim , pedagogike opiekuńczo- wychowawczą z muzyka / plastyka i neofilologie, ALE SA TACY (NIELICZNI ) którym sie to udało. Pozdrawiam pa PS. Po kierunkach nauczycielskich na tej uczelni pracuje sie potem w biedronce , auchanie, kauflandzie , wyjeżdza się do anglii a może 5% ma prace w szkole. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 18:02 to nie prawda,że po pwsz-cie nie dostaniecie pracy w szkole i bzdurą jest ze nieliczni ją dostają, ja ukonczyłam ja 2 lata temu i dostałam prace w szkole sredniej, co prawda żlozyłam cv w wiele miejsc ale udało sie i wiele moich koleżanek i kolegów tez pracuje w zawodzie. Zbyt pesymistyczne podejscie moi drodzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:38 KASIU A JAKI KIERUNEK UKOŃCZYŁAŚ DOKŁADNIE? OD PAŹDZIERNIKA ZACZYNAM NAUKE I WŁAŚNIE WSZYSCY PISZĄ ŻE NIE MA PRACY I NIE MA PRACY!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:41 PRZEPRASZAM POMYLIŁAM IMIONA!!!!!! TO BYŁO KIEROWANE OCZYWIŚCIE DO DOROTY!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Praca w szkole IP: *.084.c80.petrotel.pl 25.08.07, 22:47 pewnie skonczyła filologie wiec dostała prace... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 11:36 Czesc. To nie prawda, ze po PWSZ nie ma pracy. Konczylam PWSZ rok temu- edukacje wczesnoszkolna z jez ang i pracuje w zawodzie w szkole podstawowej. Wiele moich kolezanek znalazlo prace po tym kierunku.Pozdrawiam i zachecam do studiowania w PWSZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez nauczyciel Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 16:29 Miła Koleżanko-Nauczycielko, "nieprawda" piszemy łącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Praca w szkole IP: *.185.c73.petrotel.pl 26.08.07, 16:47 A no i tu jest właśnie pies pogrzebany! Ola dostała pracę po znajomości bo jakby sprawdzili jej kompetencje a zwłaszcza poprawność pisowni to nie wiem co by było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osoba która szuka Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:16 Ze znalezieniem pracy jest tragicznie. Przynajmniej oficjalnie nie jest publkiowana żadna oferta. Jaktoś nie wierzy zapraszam na stronę mazowieckiego kuratorium oświaty. Są tam oferty z Warszawy , innych zakątków Mazowsza ale z Płocka nie pojawiają się oferty. Jednocześnie trwają przyjęcia do pracy. Nie wiem co o tym sądzić. Nadmieniam że jestem magistrem filologii angielskiej i wcale nie ukończonej w Płocku. Pomijają fakt zatrudnienia jak do niego dochodzi. Oferty powinny być jawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szukająca Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 18:21 Przyznam się że mnie ta sytuacja nie jest normalna. Słyszałam że uczą osoby bez kwalfikacji tylko z maturą a gdy w tym samym czasie magistrowie i osoby z licecjatem mają problem ze znalezieniem pracy. A kiedy nawet się ktoś znajdzie na rozmowie słyszymy ostancyjne stwierdzenie : Już zatrudniłem lepszego. Móżna byłoby to zrozumieć po rozmowie kwalfikacyjnej ale niestety to pierwsze zdanie rozmowy a potem przypadkowo wychodzi że nawet przyjęto kogoś bez kwalfikacji ale był pociotnym dyrektora. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 04:22 Ja również skończyłam PWSZ pedagogikę opiekuńczo wychowawczą z plastyką pracuje w szkole .... POZDRAWIAM, znam ten ból, bardzo ciężko znaleźć pracę w szkole, nie tylko po PWSZ, ogólnie w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obsewrwator Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:37 Prace w Płocku w szkołach mają pracę tylko po znajomości. Najprawdobodobniej pracę dostaje się jak daje się specjalny dodatek jeżeli się go nie da to wtedy młodego człowieka wykańcza się w pracy bo kuzyn dyrektora dostaje się do pracy . Potem w szkołach uczą ludzie którzy nigdy w takich szkołach nie powinny pracować. No. uczą angielskiego po WF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obsewator Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:38 Precz z takimi naborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obsewator Re: Praca w szkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 23:38 Preecz z takim szkolnictwem i z takimi naborami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po włodku Re: Praca w szkole IP: *.c156.petrotel.pl 19.02.08, 20:42 Ja skończyłam w-f we Włodkowicu i jestem nauczycielem wychowania fizycznego Wydaje mi sie ze niezależnie jaką szkołe skonczysz ale jakim jestes człowiekiem i co sobą reprezentujesz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.08, 20:44 po włodku , zgadzam się z Tobą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkołka Re: Praca w szkole IP: *.c156.petrotel.pl 21.02.08, 15:24 Tylko jest jeden problem ze pani dyrektor lub pan dyrektor niestety nie zaprosi nawet na rozmowe jesli nie masz znajomości czyli nie ma nawet okazji pokazac co sie sobą reprezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Praca w szkole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 16:56 To niestety przykry fakt:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesada Re: Praca w szkole IP: *.c156.petrotel.pl 24.02.08, 23:22 Chyba troche przesadzacie!Niech sie lepiej wypowiedzą nauczyciele jak jest u nich z pracą nauczyciela w-f Odpowiedz Link Zgłoś