Dodaj do ulubionych

dresy ze srebrnego BMW WP25448

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 16:46
Jechłem dziś o godz. 15:40 ul.Kilińskiego w kierunku skrzyżowania z ul.
Piłsudskiego na wysokości dawnego Opla stałem na światłach, by skręcić w
prawo, samochody jadące do centrum czyli w lewo przejechały a na końcu
wyjechało srebrne BMW chyba 520, z 10 lat na oko ma, chciało się wcisnąć bez
kolejki a ja go nie wpuściłem, zaraz za skrzyżowaniem pasażer wystawił przez
okno rękę grożąc mi.
Takie zachowanie nie jest żadkością, rodzice pewnie dają pieniądze, zamiast
wziąć się za wychowanie, albo stoi na rogu i kradnie. Od razu widać myślenie
tych ludzi, przecież musi mieć dobrą furę, a jak nie ma pieniedzy to najwyżej
kupi 10 letni zamiast nowego. Szpaner. Po rejestracjach też widać, że dopiero
miesiąc jeżdzi.
Jakiś czas temu w tym samym miejscu. gdy szedłem na piechotę, z turkusowego
Polo2 WP 20008, trzydzwiowego (często stoi przy Auchan), pasażer wyzwał mnie
jak się na niego patrzyłem.
Chciałbym podkreślić niebezpieczność tego miejsca, oprócz obu zajść, bardzo
często można dostać w łep od studenta, czy recydywistów z pod byłego Zus.
Może warto by monitorować te miejsce.

Obserwuj wątek
    • Gość: mac ... napadnięty ????? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 20:46
      .... co ty panie kolego nazywasz napaścią ????

to, że ci dresiaż pogroził ?!

nic nie rozumiem

... a tak swoją drogą to czemu go panie kolego nie wpusciliscie ? niech
      jedzie sobie taki łysy dresiaż jak my tak pilno.

ja jeżdze b. dużo i naprawdę często wpuszczam ludzi - nigdy nie wiadomo - może
      własnie komuś cos wypadło i się spieszy ...

... takie życie paanie kolego...
      • Gość: Roman J. Chamstwo panuje na drogach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 21:22
        Popieram autora,
        Cwaniaczek nie chce stać w korku i się wciska, myśli że jest pępkiem świata
        • Gość: Cypherius Re: Chamstwo panuje na drogach IP: *.pt-2.petrotel.pl 05.07.03, 11:44
          o jacie - Romanie przytnij se jezyk. przejedz sie do wawy, tam kazdy Cie wpusci
          mimo korka - u nas jest jednak inna kultura jazdy,,, widzialem ziomka co
          pomylill pas i co : 10 samochodow go nie wpuscilo dopiero my. Chamstwo !
          • Gość: hevelius Re: Chamstwo panuje na drogach IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 05.07.03, 11:52
            no co ty Roman J i Warszawa? a co on by tam robil , on tylko na forum czuje
            sie "pepkiem swiata" i to mu starczy, poza tym on jezdzi tylko na rowerze (na
            szczescie)
          • Gość: użytkownik Re: Chamstwo panuje na drogach IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.03, 06:52
            Gość portalu: Cypherius napisał(a):

> o jacie - Romanie przytnij se jezyk. przejedz sie do wawy, tam kazdy Cie
            wpusci
            >
            > mimo korka - u nas jest jednak inna kultura jazdy,,, widzialem ziomka co
            > pomylill pas i co : 10 samochodow go nie wpuscilo dopiero my. Chamstwo !

Co innego pomylić pasy i stojąc grzecznie czekać na wpuszczenie, a co innego
            skracać sobie korki ,jechać wbrew przepisom i wciskać się na chama.
            • Gość: gosia Re: Chamstwo panuje na drogach IP: *.visp.energis.pl 06.07.03, 21:57
              Gość portalu: użytkownik napisał(a):

> Gość portalu: Cypherius napisał(a):
              >
              > > o jacie - Romanie przytnij se jezyk. przejedz sie do wawy, tam kazdy Cie
              > wpusci
              > >
              > > mimo korka - u nas jest jednak inna kultura jazdy,,, widzialem ziomka co
              > > pomylill pas i co : 10 samochodow go nie wpuscilo dopiero my. Chamstwo !
              >
              > Co innego pomylić pasy i stojąc grzecznie czekać na wpuszczenie, a co innego
              > skracać sobie korki ,jechać wbrew przepisom i wciskać się na chama.

Kultury kierowcom brakuje wszędzie bo niestety większość uważa, że tylko jemu
              się spieszy i ma ważną sprawę ale to się raczej nie zmieni. Dobrze, że żyjemy
              we Włoszech tam to jest dopiero wolna amerykanka na drogach.
          • roman_j Dałeś się nabrać, drogi Cyferku... :-)))) 06.07.03, 09:19
            Podobnie jak Heveliusiątko. Ale się z Was uśmiałem. :-))))
            Ale wyszło szydło z worka. Nie piszecie tutaj, żeby wyrażać swoje zdanie, ale
            żeby leczyć swoje kompleksy przez atakowanie innych forumowiczów m.in. mnie.
            Popełniliście jednak błąd, bo nie zauważyliście, że ja się na tym forum wpisuje
            ZAWSZE jako zalogowany użytkownik, więc ten komu odpisaliście powyżej, to albo
            jakiś inny Roman J., albo jakiś nieudolny podszywacz. Mniejsza o to, mnie to
            nie przeszkadza, a przy okazji mam niezły ubaw widząc, jak niektórych zawiść
            zaślepia. :-)))))
            Pozdrawiam
            • mluby Re: Dałeś się nabrać, drogi Cyferku... :-)))) 06.07.03, 22:38

a ty znów najpierw sam wyśmiałes mnie nazywając tanim psychoanlitykiem a teraz
              robisz to samo frustracie
              • Gość: myszka Re: Dałeś się nabrać, drogi Cyferku... :-)))) IP: *.visp.energis.pl 07.07.03, 06:59
                mluby napisał:

>
                > a ty znów najpierw sam wyśmiałes mnie nazywając tanim psychoanlitykiem a
                teraz
                > robisz to samo frustracie
              • roman_j Re: Dałeś się nabrać, drogi Cyferku... :-)))) 07.07.03, 10:06
                mluby napisał:

> a ty znów najpierw sam wyśmiałes mnie nazywając tanim
                > psychoanlitykiem a teraz robisz to samo frustracie

Skąd u Ciebie tyle agresji, Mluby? Chcesz o tym
                porozmawiać? :-)))))
                • Gość: RoughBoy Re: Dałeś się nabrać, drogi Cyferku... :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 22:53
                  roman_j napisał:

> mluby napisał:
                  >
                  > > a ty znów najpierw sam wyśmiałes mnie nazywając tanim
                  > > psychoanlitykiem a teraz robisz to samo frustracie
                  >
                  > Skąd u Ciebie tyle agresji, Mluby? Chcesz o tym
                  > porozmawiać? :-)))))
                  >

NIE KARMIC TROLA !
    • Gość: Seby Re: dresy ze srebrnego BMW WP25448 IP: 217.96.48.* 09.07.03, 13:12
      Podsumowując to obiekty o których piszecie i ten srebrny złom poszedł
      dzisiejszej noc na lawetę bo głąby zapomniały opłacić OC i teraz pewnie będą
      musieli sprzedać swoje autko żeby opacić fundusz gwarnacyjny hahahahahahahaha
      • Gość: antypolityk Re: dresy ze srebrnego BMW WP25448 IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.03, 16:03
        a mowia, ze policja nic nie robi ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka