Gość: Adam IP: *.tel146.petrotel.pl 17.07.03, 09:25 Czy moze ktos z was wie gdzie mozna w miare tanio i dobrze przerobic konsolke Ps2??? Chodzi mi o jakis chip!! Moze ktos juz z was przerabial?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zupa Re: Gdzie przerobic w Płocku PLAYSTATION 2 ? IP: *.visp.energis.pl 19.07.03, 10:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gdzie przerobic w Płocku PLAYSTATION 2 ? IP: *.tel146.petrotel.pl 20.07.03, 00:12 Zupa czemu nic nie napisales?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupa Re: Gdzie przerobic w Płocku PLAYSTATION 2 ? IP: *.visp.energis.pl 22.07.03, 18:10 Gość portalu: Adam napisał(a): > Zupa czemu nic nie napisales?? Sorry, ale przypadkiem posłałem posta na tym wątku i niestety nie mogę Ci pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gdzie przerobic w Płocku PLAYSTATION 2 ? IP: *.tel146.petrotel.pl 22.07.03, 20:04 Wielka szkoda czekam dalej :( !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moro Re: Gdzie przerobic w Płocku PLAYSTATION 2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.03, 20:45 Widze chłopie że się męczysz z tym wątkiem to Ci odpowiem. Pierwsze miejsce do którego powinieneś sie udac to malutki sklepik w pierwszym pawilonie od lewej na bazarze przy Rembielińskiego. Podejrzewam że to wystarczy. Inny sposób to idziesz do kiosku - bierzesz gazete dotyczącą konsol - są tam ogłoszenia firm które przerabiają sprzęt wysyłkowo. Wysyłasz i przysyłają Ci przerobioną. I to definitywnie kończy ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Gdzie przerobic w Płocku PLAYSTATION 2 ? IP: *.tel146.petrotel.pl 22.07.03, 22:49 Gość portalu: Moro napisał(a): > Widze chłopie że się męczysz z tym wątkiem to Ci odpowiem. Pierwsze miejsce do > którego powinieneś sie udac to malutki sklepik w pierwszym pawilonie od lewej > na bazarze przy Rembielińskiego. Podejrzewam że to wystarczy. Inny sposób to > idziesz do kiosku - bierzesz gazete dotyczącą konsol - są tam ogłoszenia firm > które przerabiają sprzęt wysyłkowo. Wysyłasz i przysyłają Ci przerobioną. > I to definitywnie kończy ten wątek... Wielkie dzieki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś