roof_k 19.12.07, 20:33 Co sądzicie na temat budowy? Byłem tam od początku do końca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roof_k Re: osiedle Srebrne Borowiczki 19.12.07, 20:42 roof_k napisał: > Co sądzicie na temat budowy? Byłem tam od początku do końca... Budowa stoi ale co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: osiedle Srebrne Borowiczki 19.12.07, 20:53 roof_k napisał: > Byłem tam od początku do końca... I co z tego? Na stróżówce tam siedziałeś? Nie ty pierwszy i ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
roof_k Re: osiedle Srebrne Borowiczki 19.12.07, 21:19 zabawne, ale nie. Budowałem to coś i trochę straciłem. Jest ktoś kto chce się wymienić CIEKAWYMI wiadomościami co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co Re: osiedle Srebrne Borowiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 22:49 i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: osiedle Srebrne Borowiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 09:28 Zgłoś się do radnych PO. Odpowiedz Link Zgłoś
roof_k Re: osiedle Srebrne Borowiczki 20.12.07, 22:15 A co mi pomogą radni PO. Walczyłem już w TBSie ale odesłali mnie do generalnego wykonawcy. Ten z kolei jest nie ściągalny. A ludzie czekają na wypłaty. Idą święta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzik Re: osiedle Srebrne Borowiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.07, 09:38 Idź do byłego prezesa-informatyka. Obecnie jest vice w Orlen Księgowości i zarabia 30.000 miesięcznie. To on powinien do końca firmować tą inwestycję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: osiedle Srebrne Borowiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 15:35 przyda sie , przyda , to skandal jak tam jest, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: osiedle Srebrne Borowiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 17:32 Maże zróbmy " krag " ! Jesteś przecież poszkodowany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: osiedle Srebrne Borowiczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 11:05 myslicie o kregu inspirowanym na forum przez /plocczanina / ?Bardzo dobry pomysl Tylko to moze wam pomoc jak nie chcecie isc do sadu przeciwko np gorzkowskiemu odpowiedzialnemu w tym czasie w tbs=mzgm za inwestycje Odpowiedz Link Zgłoś