kwisniewski 20.01.08, 12:27 W płockim Kościele trwa Tydzień Kultury Chrześcijańskiej W płockiej Stanisławówce Msza Św. we wtorek o 18 w intencji Powstańców Styczniowych, a w czwartek o 19,30 kolejny Wieczór Chwały Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc nieznajomy Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 14:26 A juz myslalem ze zydowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc nieznajomy Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 16:46 Szkoda ze niezydowskiej ,bo bysmy czcili sukces grossa ha ha ha!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 15:36 żydowskiej juz był, teraz polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1956 trwa koncert świateczno-noworoczny na Tv Trwam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 16:11 łzy, łzy, łzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michałowa Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 16:30 Już się nie mogę doczekać tego siedzenia w Kościele ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chory [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.08, 21:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: To będzie wspaniały tydzień 20.01.08, 21:29 na to jest Posterisan® Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: To będzie wspaniały tydzień 21.01.08, 18:33 kwisniewski napisał: > na to jest Posterisan® I pomaga panu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: To będzie wspaniały tydzień 21.01.08, 19:02 Panie Romanie J jest pan adminem,a od admina wymaga się rozwagi, mądrości, a przede wszystkim zwracania uwagi na usuwanie obelg i wulgaryzmów, a takze usuwanie niewłaściwych pytań. Zawodzi Pan forumowiczów zadając pytanie jw. Nie pytam się Pana co dolega Panu i jakie lekarstwa Pan bierze - to jest co najmniej nieetyczne i nieeleganckie. Pan jako "Jagielńczyk" powinien wiedzieć, Właściwwgo zachowania uczą już w przedszkolu. Mam nadzieję że weźmie sobie Pan to radę do serca i zastanowi się nad swoimi wpisami, a być moze i postępowaniem Z szacunkiem dużo starszy od Pana forumowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: To będzie wspaniały tydzień IP: 195.33.116.* 22.01.08, 11:05 kwisniewski napisał: > Panie Romanie J jest pan adminem Nie przepadam za romanem_j, ale chcę Go wziąść w obronę... Jest takim samym użytkownikiem, jak Pan czy ja i ma prawo wypowiadać się w każdym temacie. Ma prawo żartować jak każdy. Panie Wiśniewski - trochę dystansu - również do siebie... Nie ciśnieniuj się Pan tak, bo jeszcze coś panu pęknie i rzeczywiście będzie pan miał problemy ze zdrowiem ;-) (to też żart- żeby nie było...) To był tylko żart, stąd ;-) na końcu. Wyluzuj pan, szkoda zdrowia. > Zawodzi Pan forumowiczów zadając pytanie jw. Mnie nie zawódł - poprawił humor. > Mam nadzieję że weźmie sobie Pan to radę do serca A ja mam nadzieję, że weźmie Pan sobie moją radę... do głowy - więcej luzu i dystansu do siebie. Nie każdy wpis jest od razu atakiem na Pana i nie trzeba się od razu bulwersować. Mój również nie jest. > Z szacunkiem > dużo starszy od Pana forumowicz Z szacunkiem duuuuużo młodszy od Pana forumowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsd Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 18:20 ten wspaniały tydzień sie przedłuży Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: To będzie wspaniały tydzień 26.01.08, 22:37 Panie Wiśniewski. Zadałem panu proste pytanie, a w odpowiedzi otrzymałem memoriał. Ale postaram się dać panu nań satysfakcjonującą odpowiedź, choć nie widzę żadnego związku z moim pytaniem. :-)) kwisniewski napisał: > Panie Romanie J jest pan adminem,a od admina wymaga się rozwagi, > mądrości, a przede wszystkim zwracania uwagi na usuwanie obelg i > wulgaryzmów, a takze usuwanie niewłaściwych pytań. Panie Wiśniewski. Nie ma niewłaściwych pytań. Są niewłaściwe odpowiedzi. A skoro o pytaniach mowa, to co pan rozumie przez "zwracanie uwagi na usuwanie obelg i wulgaryzmów"? Wydawało mi się dotąd, że oczekuje pan ode mnie raczej usuwania obelg i wulgaryzmów. No ale jeśli nie, to proszę mnie poinstruować, jak mam realizować ten pana nowatorski postulat, a ja się wtedy nad nim zastanowię. :-)) > Zawodzi Pan forumowiczów zadając pytanie jw. Nie zauważyłem, żeby ktoś poczuł się zawiedziony. A przynajmniej nikt nie dał tego do zrozumienia. :-)) > Nie pytam się Pana co dolega Panu i jakie lekarstwa Pan bierze - to > jest co najmniej nieetyczne i nieeleganckie. Przyganiał kocioł garnkowi. Sam robi pan na tym forum wiele rzeczy nieetycznych (łamanie regulaminu) i nieeleganckich (niektóre pańskie wypowiedzi pod moim adresem). Proszę więc, żeby jako dobry chrześcijanin nie rzucał pan we mnie kamieniem samemu nie będąc bez winy i proszę, żeby mi pan nie szukał ździebeł w oczach. :-)) > Pan jako "Jagielńczyk" powinien wiedzieć, Właściwwgo zachowania > uczą już w przedszkolu. Nie musi mi pan po raz kolejny przypominać, że ma pan kompleksy na punkcie mojego wykształcenia. Pan najwyraźniej nie odebrał tak dobrego, jak ja, skoro w jednym (?) zdaniu potrafi pan narobić tyle błędów, z czego jeden logiczny. :-)) > Mam nadzieję że weźmie sobie Pan to radę do serca i zastanowi się > nad swoimi wpisami, a być moze i postępowaniem > Z szacunkiem > dużo starszy od Pana forumowicz Obawiam się, że nie jest pan dla mnie wystarczającym autorytetem, dlaczego, o tym napisałem m.in. powyżej, żebym wziął sobie pana słowa do serca. Sam pana dużo bardziej zaawansowany wiek to za mało, żeby wcielić się w rolę mojego mentora. Niestety, resztę swoich potencjalnych walorów rozmienił pan już na drobne w wielu swoich wcześniejszych wystąpieniach na tym forum. I tego niestety nie da się już nadrobić. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 19:20 Pierwszy dowcip w historii jego posiedzen na forum sie Panu kwisniewskiemu udal. Fanfary :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieślubny_syn_roma Roman ma te same problemy i dlatego pyta, blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 19:26 sami zobaczcie, jeszcze gorzej z nim, Odpowiedz Link Zgłoś
ainipoajom Re: To będzie wspaniały tydzień 22.01.08, 08:17 patrzac na historie tej sekty nie wiem o jakiej kulturze moze byc mowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kur Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.centertel.pl 22.01.08, 10:39 Dzień sądu idzie już przez dzikie pola.Gniew Pana spadnie na głowy niewiernych. możesz już się bać, tylko nie wypowiadaj sie na temat kultury, bo o tak jakby świnia śpiewała. straszne dno jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
wisena Re: To będzie wspaniały tydzień 22.01.08, 20:02 Bez urazy, ale ktoś chyba wreszcie musi ci to powiedzieć-Masz fobię- bawisz sie w przesladowcę Chrześcijan? Kazdy twój post ma podtekst antyreligijny. Bądz po prostu tolerancyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do wiseny Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.08, 21:22 zrozum wreszcie że on ma takie zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.08, 07:22 znów spadnie poczytność GWna ------------------------------------ Ciekawy jestem czy i Wy szanowni forumowicze macie podobne odczucie? Nakład Wyborczej maleje a coraz częściej niestosownym jest chwalić się ,iż jest się czytelnikiem tej gazety.W towarzystwie czytanie tej gazety zaczyna być małą niestosownością czy to początek końca tej partii politycznej o nazwie Gazeta Wyborcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: To będzie wspaniały tydzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 21:14 Ja bardzo przepraszam Pani Olu,że się wtrancam,ja się całkowicie z Panią zgadzam,Ta "wyborcza",to już dogorywa.Ale jak Pani napisała "ciekawy jestem".Bo wie Pani,ja też nie jestem tak do końca.Trochę lubię kobiety.Może jakiś mały "mejlik" i byśmy się spotkały? Odpowiedz Link Zgłoś