Gość: grześ IP: *.tkdami.net 28.08.03, 16:58 Dlaczego nie utworzyć Sądu Apelacyjnego w Radomiu?Mógłby on załatwiać wszystkie sprawy z Mazowsza z wyłączenim Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolek Re: Który sąd apelacyjny dla Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 17:26 Grzes nie wiesz co mówisz! Do radomia jest 200 km! Dlaczego Radom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago [...] IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 28.08.03, 17:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago [...] IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 28.08.03, 17:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziejski_ryj [...] 01.09.03, 10:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago [...] IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 01.09.03, 17:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziejski_ryj Pluj z hameryki, czy porządny człowiek ? 01.09.03, 18:24 Gość portalu: George z Chicago napisał(a): > Jezeli cos wiesz na temat sprawy w Sadzie > okregowym to nie boj sie i sie podziel wiadomosciami jak ja to > robie , chyba ze jestes prawdziwy czerwony ryj . Oczywiście, że jestem prawdziwy. Natomiast Ty jesteś jeszcze większy ryj, bo tylko plujesz na innych, a żadnych konkretów. Z Twoich wypowiedzi "widać", że plujesz wybiórczo tj. na każdego z którym przegrałeś. Wszyscy są źli - sędziowie sądu rejonowego, gospodarczego, pracy, gospodarczego okręgowego, najwyższego - tylko ty dobry. Jestem pewnym, że wymieniasz te sady i tych sedziow i tych ludzi, dzieki ktorym dostales po dupie. A może przegrałeś boś cienias, a może i przestępca, a nie dlatego, że inni to przestępcy. A może po prostu nie miałeś racji. To nie powód aby podnosić wobec innych tak poważne zarzuty. Coś czuję moim ryjem, że będziesz miał z tego powodu nowe problemy, bo za to można iść siedzieć. No, ale może dla Ciebie to żadna różnica rok w te lub w drugie strone? Plujesz z daleka, a może byś tak przyjechał (leciał) i złożył zawiadomienia o przestęsptwie i dowiódł prawdziwości swoich twierdzeń. Jeżeli tego nie zrobisz to pozostaniesz tylko tchórzliwym plujem z hameryki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago Re: Pluj z hameryki, czy porządny człowiek ? IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 02.09.03, 03:16 Powinnes sie podpisywac krzywy ryj bo krzywo nawijasz , chyba ze ciemniak jestes lub tkwisz w tym samym szambie co ci pseldo sedziowie co im gowno morde zalewa . Dzieci ktore chca sie uczyc i nie maja na dojazd i cos skreca , aresztuje sie na 3 miesace , a bandziorow puszcza sie wolno . O czym ty ryju cienki chcesz rozmawiac . Sadem uczyciwych ludzi nie postraszysz , a pulapke to juz raz zastawiali . Ich przyjaciel heniu mnie przestrzegl , on tylko patrzy jak pieniazki wyciagnac . Jak im ublizam to niech mnie skarza . Gdzie nie popatrzysz to sedziow prokuratorow za kanty na zbity pysk pomimo ze sie swietymi krowami porobili , ale wszystko do czasu . Widze ze martwisz sie o mnie , martw sie o siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sędzia-a Re: Który sąd apelacyjny dla Płocka IP: *.pk.edu.pl 01.09.03, 18:01 to dobry pomysł. rozładowałby sytuację na mazowszu nie zapychając jednocześnie łódzkiej jurysdykcji. w radomiu jest akurat na te okazje gotowy gmach przy ul. Zeromskiego 53. Wspolnie walczmy o sad apelacyjny w radomiu z korzyscia dla calego mazowsza ! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago Re: Który sąd apelacyjny dla Płocka IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 02.09.03, 03:23 Jest proste rozwiazanie , nie przeciagac prostych spraw , sprawdzac czy sprawa wnoszona na wokande jest zasadna , dobrze przygotowana przez prokuratora , czy sedzia nie mataczy i przeciaga prubojac zrobic z porzadnego czlowieka przestepce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skazany Re: Który sąd apelacyjny dla Płocka IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.09.03, 22:45 Gość portalu: grześ napisał(a): > Dlaczego nie utworzyć Sądu Apelacyjnego w Radomiu?Mógłby on > załatwiać wszystkie sprawy z Mazowsza z wyłączenim Warszawy. lepiej w Lesku, to po wyroku zaraz w Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś