henrykkreuz 22.09.03, 09:27 Ciekawe co się wydarzyło intresującego na forum przez ostatni miesiąc? Kto, co komu nawsadzał, a może mnie. Jeżeli nie, to jest okazja. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczerbaty_alfred Re: Znowu jestem 22.09.03, 10:48 henrykkreuz napisał: > Ciekawe co się wydarzyło intresującego na forum przez ostatni miesiąc? > Kto, co komu nawsadzał, a może mnie. Jeżeli nie, to jest okazja. > > pozdr Cześć Heniu. Cieszę się, że wróciłeś. Smutno tu było bez Ciebie, tyle powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykkreuz Tylko Alfred szczerzy zęby. 23.09.03, 11:20 jaki spokój na tym forum, aż dziwota. Tylko Alfred zębów nie wyleczył i nie uzupełnił. A tak poza tym, to gdzie Roman? Czyżby zamknął się w twierdzy? Pogadalibyśmy o dobrobycie z UE, o siłach stabilizacyjnych w Iraku itp. A tak. Smutno tutaj. Z Alfredem to nie bardzo jest jak, no bo tego, ach nie będę pisał, może sam się domyśli i coś z tym zrobi. No , nieprzyjemnie z nim rozmawiać - bez obrazy. Pozdr szczególnie moich wcześniejszych, a szczerych przeciwników. HK Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Tylko Alfred szczerzy zęby. 23.09.03, 11:40 henrykkreuz napisał: > jaki spokój na tym forum, aż dziwota. Jest takowy Grzegorz mu na imię. > Tylko Alfred zębów nie wyleczył i nie uzupełnił. > > A tak poza tym, to gdzie Roman? Na Forum Romanum. > Pogadalibyśmy o dobrobycie z UE, o siłach stabilizacyjnych w Iraku itp. A tak. > Smutno tutaj. Z Alfredem to nie bardzo jest jak, no bo tego, ach nie będę > pisał, może sam się domyśli i coś z tym zrobi. No , nieprzyjemnie z nim > rozmawiać - bez obrazy. Widzisz Heniu, czekam aż wejdziemy do UE i usługi dentystyczne będą za darmo. :-))) I wogóle to się na Ciebie nie gniewam, za te uwagi. Boś ty nasz chłop jest. > > Pozdr > szczególnie moich wcześniejszych, a szczerych przeciwników. > > HK Zapewne miło im, gdziekolwiek by nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
pawi81 Re: Tylko Alfred szczerzy zęby. 23.09.03, 12:12 henrykkreuz napisał: > Pogadalibyśmy o dobrobycie z UE, o siłach stabilizacyjnych w Iraku itp. to ja zapraszam na Forum Płockich Inwestycji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zur Re: Tylko Alfred szczerzy zęby. IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 14:30 psychodramat czas zaczac... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
her_bert Re: Tylko Alfred szczerzy zęby. 23.09.03, 14:43 pawi81 napisał: > henrykkreuz napisał: > > > Pogadalibyśmy o dobrobycie z UE, o siłach stabilizacyjnych w Iraku itp. > > to ja zapraszam na Forum Płockich Inwestycji :-) Czy to oznacza, że zamierzacie tam też dyskutować o płockich inwestycjach w Iraku? Proponuję zacząć od tematu: "Kiedy w Bagdadzie powstanie pierwsza stacja paliwowa Orlenu?". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hkreuz Kompletnie nic sie nie dzieje. 29.09.03, 09:55 Nic, kompletnie nic się nie dzieje, chyba przestanę tu zaglądać. Nawet moi przyjaciele i uciekinierzy nie piszą żadnych konkretów o przewałach (cokoliwiek by to miało znaczyć, może mi ktoś objaśni), pięknych diamentach, pięknych obrazach i cienkich paliwach. A ja tak kocham to wszystko, tylko jeździć na cienkim paliwie nie lubię i już. Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Kompletnie nic sie nie dzieje. 29.09.03, 10:26 hkreuz napisał: > Nic, kompletnie nic się nie dzieje, chyba przestanę tu zaglądać. Widzisz Heniu trza iść na te Płockie inwestycje co Cię zapraszają albo i na FR się zapisać. > > Nawet moi przyjaciele i uciekinierzy nie piszą żadnych konkretów o przewałach > (cokoliwiek by to miało znaczyć, może mi ktoś objaśni), pięknych diamentach, > pięknych obrazach i cienkich paliwach. > > A ja tak kocham to wszystko, tylko jeździć na cienkim paliwie nie lubię i już. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago Re: Kompletnie nic sie nie dzieje. IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 29.09.03, 16:12 Dobrze wiesz , nie na darmo Rozniakowa z Pawlicka a teraz twoja zona przewal zrobila w Sadzie Gospodarczym . Miales ich w reku , sam to mowiles , chwaliles sie . Mowilem ze jestes palant.Ha.. . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 012 Re: Znowu jesteś i co z tego IP: *.class146.petrotel.pl 30.09.03, 18:42 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George z Chicago Re: Znowu jesteś i co z tego IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 30.09.03, 19:36 No i go zatkalo albo wystraszylo . Odpowiedz Link Zgłoś