cyryl70 30.06.08, 10:26 Mieszkam w Gostyninie U mnie wczoraj nie było polsatu z anteny siatkowej i nie ogladałem finału euro Czy w Płocku było podobnie? Moim zdaniem to skandal Takie rzeczy to tylko w tym kraju sie zdarzają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eee Re: polsat działa? IP: *.069.c71.petrotel.pl 30.06.08, 10:58 w Plocku dzialal bardzo slabo,za to bez kablowki lub dekodera cyfrowego mozna bylo ogladac tvp3,tv puls i tvn-choc tez z zakloceniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igal Re: polsat działa? IP: *.eranet.pl 30.06.08, 12:16 Z jakiej lokalizacji odbierasz TVN, Puls i TVP3 w Płocku, jak wysoko masz zawieszoną antenę ? Co do przekaźnika Polsatu, to rzeczywiście był on wczoraj wyłączony w Płocku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: polsat działa? IP: *.069.c71.petrotel.pl 30.06.08, 12:31 antene mam nastawiona na sierpc,ale jest ona wysoko bo na dachu mojego domu.te programy odbieraly prawdopodobnie tylko dlatego ,ze nie byly zagluszane przez nadajnik polsatu-niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: polsat działa? IP: *.121.c95.petrotel.pl 30.06.08, 12:31 Polsat wczoraj był wyłączony na finał Euro chyba że miało się cyfrowy Polsat. Dla mnie chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyryl70 Re: polsat działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 12:47 Powiem wam ze ktos powinien za to beknąć Kto decyduje o wyłączeniu czy włączeniu takie go nadajnika? Takie rzeczy to tylko sie dzieją w tym chorym kraju Moim zdanie to wielkie chamstwo i dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoPL Re: polsat działa? IP: *.069.c71.petrotel.pl 30.06.08, 12:57 prawdopodobnie chodzilo o ogladalnosc,a scisle o bicie rekordow w rankingach,a te mozna zmierzyc tylko gdy odbiorca korzysta z kablowki albo z cyfrowego polsatu....nie szanuje sie widza,ale ich prawo.. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: polsat działa? 30.06.08, 13:44 Mieszkam w Płocku i podobnie nie oglądałem finału Euro. Od dziś ta stacja dla mnie nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: polsat działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 13:47 wrzuć w ulubione i głosuj na Płock www.gmina.pl/index.php?dzial=gminy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: polsat działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 17:08 Zapraszam na wieś :) Finał obejrzałam, Hiszpanie dokopali Niemcom, strasznie ich pokopali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasheq Re: polsat działa? IP: *.018.c78.petrotel.pl 30.06.08, 13:57 również mnie wczoraj szlak trafiał, ale na szczęście w znalazłem w Internecie relację telewizji hiszpańskiej. W innym przypadku Polsat byłby u mnie skreślony raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: polsat działa? IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 14:24 ja od co najmniej 10 lat nie mam polsatu i bynajmniej nie mam poczucia że cokolwiek tracę przez brak tego badziewia, wręcz przeciwnie - mam się całkiem dobrze, Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlak Re: polsat działa? 30.06.08, 14:37 Gość portalu: menel napisał(a): > ja od co najmniej 10 lat nie mam polsatu i bynajmniej nie mam > poczucia że cokolwiek tracę przez brak tego badziewia, wręcz > przeciwnie - mam się całkiem dobrze, I słusznie czynisz. Ja też nie oglądam, bo nie ma co. Ale skoro zgarnęli prawa do transmisji Euro, byłem zmuszony pooglądać. No i na koniec taki numer... Adieu polsat! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: polsat działa? IP: *.069.c71.petrotel.pl 30.06.08, 14:40 rowniez nie ogladam polsatu,wg mnie to tv reklamowa,ale siatkowka jest w polsacie,formula 1 tez,nom i ostatnio euro....ja polsat ogladam tylko ze wzgledu na sport i jesli juz to serie CSI Kryminalne zagadki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cio Re: polsat działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 18:58 Wczoraj Polsat w Kablówce był jak zwykle bez zarzutu. Jedyna różnica,to taka,że u mnie Niemcy wczoraj wygrali (chyba,bo sie spiłem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie działał Re: polsat działa? IP: *.gprs.plus.pl 30.06.08, 19:35 Wczoraj podobna sytuacja. NIe było polsatu, ( Winiary) z anteny zwykłej - wyłączony był nadajnik. Dziś za to piękny odbiór jakby nigdy nic. Szkoda że nikt nie uprzedził;Dziadostwo i tyle; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: polsat działa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 20:07 trzeba było sobie na kompie obejrzeć.... program ipla był darmowy, a jak ktoś nie chciał oglądać przez niego to pewnie i tak złapałby jakiś strumień w internecie Odpowiedz Link Zgłoś