Gość: siekacz IP: *.c157.petrotel.pl 13.08.08, 20:47 Dzieki Gremba z Płocka pamietam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex I liga - czas na derby Mazowsza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 23:40 Co za konkurs!Super inteligentny, kto jest jego autorem?Wysyłaj przez kilka godzin a wygrywa pierwszy nadesłany , no padam ze śmiechu na twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim I liga - czas na derby Mazowsza IP: 193.59.95.* 14.08.08, 09:02 Po raz kolejny PAN REDAKTOR nie wie za bardzo o czym pisze. Znicz zdobył 7 punktów grając wyłącznie na wyjeździe, bo w Pruszkowie robią boisko. Czy Gazeta nie ma kogoś innego do pisania o piłce nożnej? Nie mówię o kolejnym znawcy Kowalskim, ale żeby nie sprawdzic w internecie, jak grał Znicz, a potem pisać głupoty? Przecież tego nie da się czytać PANIE REDAKTORZE. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy1279 I liga - czas na derby Mazowsza 14.08.08, 13:40 Czuję się urażony:):) Starsi kibice będą mieli okazję do wspomień?? Mam dopiero 28 lat, a doskonale pamiętam sezon za Huberta Kostki i Grembockiego:). Szkoda, że nas Stomil z Rakowem zrobili w konia. Pzdr i mam nadzieję, że wreszcie stadion się zapełni chociażby do połowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podole Re: I liga - czas na derby Mazowsza IP: 80.48.4.* 14.08.08, 21:37 co jak co, ale Ja się na stadion wybieram i namawiam usilnie wszystkich znajomych ! WSZYSCY NA MECZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Podolszyce Pn zawsze na Ł34 IP: *.193.c89.petrotel.pl 14.08.08, 23:55 J.w Odpowiedz Link Zgłoś
dori-g MKS 15.08.08, 12:18 Miejski Klub Sportowy Wisła Płock dziś będzie gościł Znicz Pruszków. ZAPRASZAMY WSZYSTKICH PŁOCCZAN !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryfke Re: MKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 12:56 Zakładowy Klub Sportowy Wisła Płock !!!!!!! Nie ma i nie będzie żadnego MKS-u. Dla prawdziwych kibiców jest tylko ZKS. Zapraszam wszystkich na mecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryke Re: MKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 14:04 Tylko ZKS zadne MKS -.-!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlitzKrieg Jaki ZKS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.08, 13:08 ...podajcie nazwę zakładu... Odpowiedz Link Zgłoś