Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 21:05 No chyba ich po...o... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Płock do zwrotu IP: *.pt-2.petrotel.pl 08.10.03, 21:16 i nikt nie zna dnia ani godziny. a co zydzi maja w szufladach to sie jeszcze okaze jak juz wejdziemy to tej wymarzonej unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Płock do zwrotu IP: *.pt-2.petrotel.pl 08.10.03, 22:27 uważam że powinno przestrzegać się "świętego" prawa własności "bez wzgledu" na narodowość, ale byłoby to wszystko lepiej "przyjęte" przez naród, gdyby taka sama możliwośc istniała na dawnych terenach polskich. Ale podejrzewam że skonczy się tak że my bedziemy wszystko oddawać innym, a oni mam gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Płock do zwrotu IP: 193.59.95.* 09.10.03, 06:52 ten fragment więzienia to ja bym im oddała - z nakazem utrzymywania lokatorów do czasu zakończenia kary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Płock do zwrotu IP: 193.59.95.* 09.10.03, 08:17 Oni powołuja się na sprawiedliwość. A jak zdobyli te majątki? Czy dawna szlachta, która dorobiła sie na krwawicy chłopów pańszczyźnianych, ma prawo do swoich majatków? Potomkowie tych chłopów nie mogą dziś udowodnić że to ich pradziadowie wypracowali majątki szlachty i arystokratów. Skąd wzięły się te majątki? Wara im od wspólnie wypracowanego dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George zChicago Re: Płock do zwrotu IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 11.10.03, 08:14 Szlachta inwestowala , chlopstwo w szynkach pilo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poszkodowany Pajace IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 08:21 Oczekuję odszkodowania za ciężką pracę u pajacy, na mnie dorobili się majątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nygus Re: Pajace IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 15:16 Gość portalu: Poszkodowany napisał(a): > Oczekuję odszkodowania za ciężką pracę u pajacy, na mnie > dorobili się majątku Bardzo ciekawa sprawa, moze jakies szczegoly. Kto sie tak dorobil i gdzie na twojej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George zChicago Re: Pajace IP: *.nas10.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 10.10.03, 03:01 Tak to ciekawe , jak sie dorobiles , jaka praca ,(: . Odpowiedz Link Zgłoś