kiedys_plock 04.10.08, 05:38 Ciekawa impresja. Nareszcie coś w innym wymiarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 13:50 na tym forum to nowa jakość przyzwyczajeni do ujadania z zaskoczeniem czytamy takie impresje Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka 04.10.08, 15:35 Mam nieodparte wrażenie, że pan Wanecki inspirował się moim wierszydełkiem, które jakiś czas temu wrzuciłem na forum. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_plock Re: Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka 05.10.08, 04:59 roman_j napisał: > Mam nieodparte wrażenie, że pan Wanecki inspirował się moim wierszydełkiem, > które jakiś czas temu wrzuciłem na forum. :-)) > Podzielam z Tobą to samo wrażenie. Inne środki wyrazu ale ten sam klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: *.018.c77.petrotel.pl 04.10.08, 16:56 Jedyny człowiek piszący dla naszego lokalnego dodatku,który ma coś do powiedzenia. Co warte jest poświęcienia chwili na lektórę i późniejszą refreksję. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 19:43 z lekturą to chyba wyraznie jesteś na bakier bo pisząc <lektóra> dajesz wyrażny sygnał ,że sztuka pisania i czytania stanowi kulę u nogi twoich zajęć ,zainteresowan i umiejętności.Inny błąd ,który popełniłeś w twoim pozującym na wypowiedz intelektualisty poście kładę na karb pomroczności jasnej ,która cie chyba wyrażnie dopadła wyzwalając w tobie potrzebę <pogadania> z kimś choćby za pośrednictwem netu.Nie chlaj wiecej.Wóda,lub raczej w twoim przypadku koktajl/coctail/ piwno-winny ogromnie wyniszcza szare komorki,byc może właśnie te odpowiedzialne za ortografię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 20:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nicotea Re: Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka 07.10.08, 12:56 A taka piękna mogła wywiązać się dyskusja o powrotach z wakacji do naszego pięknego ( serio ) miasta............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: *.214.c90.petrotel.pl 04.10.08, 17:06 sympatycznie to napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labrador Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: *.plock.mm.pl 05.10.08, 09:00 dlaczego ktos usuwa posty zenona...protestuje przecieko takim praktykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: 80.55.10.* 06.10.08, 08:51 Oj Ci biedni lekarze pijący wina przywiezione tylko z Francji i Toskani Zwiedzający Europę i nie tylko . Nie dziwie się jeśli biydulom z pensji nie wystarcza na zwiedzenie naszego pięknego kraju . Dobrze że cena euro rośnie to może nie będą żądać podwyżek na wojaże w przyszłym roku i zostanie szpitalom troche pieniędzy na lekidla pacjentów. O tempora o mores jak mawiali starożytni ale ciągle aktualne i w naszej niewiem której Rzeczypospolitej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega pacjenta Re: Jarosław Wanecki i jego BZDETY !!!!!!!!!!!!! IP: *.169.c91.petrotel.pl 06.10.08, 15:22 Panie Wanecki kończ pan i wstydu oszczędź pisząc od rzeczy, a jako rzecznik Izby Lekarskiej pisz pan na tematy służby zdrowia i odpowiedz na zarzuty w ostatnim tygodniku "Nasze Miasto" z dnia 3.10.08r., które postawił emeryt p.J.Manecki z wszczepionym rozrusznikiem-pozbawiony kontaktu ze swoim kardiologiem. Do roboty panie rzeczniku lekarski i nie zawracaj nam głowy bzdetami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 18:43 IP: *.169.c91.petrotel.p czemu ublizasz człowiekowi na poziomie ? nie stać cie nawet na kilka słów rzeczowych tylko na same obelgi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Darka Re: Jarosław Wanecki: Powroty do dobrej roboty. IP: *.168.c93.petrotel.pl 06.10.08, 20:35 Panie Darku-IP.Neoplus,ja nikogo nie obrażam,ja oceniam krytycznie publicystykę p.Waneckiego, do czego jako czytelnik Gazety mam prawo i piszę raz jeszcze, że p.Wanecki pisze nie na temat i unika problemów ważnych dla rzecznika Izby Lekarskiej. Dodam, że mam już dosyć p. lekarzu Wanecki wciskania nam na łamach gazety tego kitu. Do rzeczy p.Wanecki, bo inaczej będą mówili w Płocku "piszesz nie na temat jak Wanecki" i będzie to także słynne powiedzenie jak inne "wyszedłeś jak Zabłocki na mydle". Pozdrawiam i dziękuję za danie mi szansy uzasadnienia tu mojej krytycznej oceny pisarstwa w/w na łamach Gazety, bo mojego listu wcześniej redakcja nie opublikowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cesio gosciu chcial sie pochwalic, a wy niedoceniacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 19:27 moze nawet zasponsorowal mu to zwiedzanie jaki koncern za wypisywanie leków 10 razy droższych, Cesio lubi takie wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
nicotea Re: gosciu chcial sie pochwalic, a wy niedoceniac 08.10.08, 12:58 Zawsze możesz poprosić w aptece o zamiennik, ale dopilnuj w gabinecie, żeby Ci lekarz nie zrobił dopisku "Nie zamieniać". Ja się tego trzymam i zamiast płacić za Controloc 35 zł płacę za ten sam "składnik" ( zwany Nolpaza ) 7,90 zł. A Pan doktor jest zadowolony, bo myśli, że złapał byka za rogi ( czytaj: idiotę ). Zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burek Jarosław Wanecki: Powroty do Płocka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 18:58 Strasznie egzaltowany ten autor , styl pisania jak dla mnie szkolno- kobiecy. Odpowiedz Link Zgłoś