lami 05.11.02, 10:11 Jeszcze tylko jutro i mam wolnych aż 5 dni, HURA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:18 lucky you!!!!!!!] ja jeszcze tylko 3 tyg i 2 dni i tez mam urlop! caly tydzien i jeden dzien (czyli w sumie 10 dni!!!!!!!!)i narty .... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:19 lami weź ludzi nie denerwuj ok!!!!!???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:26 co nie denerwuj, co nie denerwuj, cieszyć się nie można? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:21 he he Szaruga w szarudze z nartami na barana ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:37 mawyr napisał: > stopy sniegu pod dechą ;))))))))) to szczerze mi widze zyczysz... :))) ale porysowanych desek ;)))) a ty kiedy sie wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:44 jak tak dalej popada to w niedzielę :))) a stopa pod deską czy kilem to jest w najpłytszym miejscu i nic nie podrapiesz, no może potłuczesz ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:45 to ja wiem, ale wszystko zalezy jeszcze od stanu ubicia... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:50 a stan ubicia od umiejętności ;)) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:06 chodzi ci oczywiscie o umiejetnosci ratraka, a wlasciwie jego woznicy? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:17 to ratrak ubija ten tył co czasami jest z przodu ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:23 to widze ze tak sobie dwutorowo nam pogawedka poszla.... ubicie zalezy od ilosci potluczen ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:27 ratrak potluczony? bez sensu... :)))))))))))) no chyba ze potlucby woznice... ichacha hihi :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:35 a tak ogólnie to wolę od ratraka ruską trojkę z pochodniami i wilkami z tylca, to jest odlot jak szkapa zaczyna padać :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:36 to teraz pojechales.......... ?????????????????????? prosze o koments :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:52 Na nartch jeżdżę mniej więcej, to znaczy mniej niż więcej, już lepiej jak popatrzę na obraz Trojka w ciepłej piwiarni z browarkiem w dłoni ;))) już jaśniej nie mogłem :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 11:55 okej, okej nie powiem ze nie fajnie! ale najlepiej polaczyc dwa w jednym! :)))))) ale juz ci nie przynudzam ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 12:10 cóż mogę poradzić jak mój sezon spotrowo-wypoczynkowy zaczyna sie w maju i kończy z początkiem października :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 13:47 pic browarek w tym sezonie i poza sezonem... a na co to sezon (poza tym ze ogorkowy)? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 14:20 na dobre wiatry........ atmosferyczne ;)))) Mawyr M.W. Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 14:43 szybowczyki? spadochroniki? paralotnie? latajace balony? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: urlop mam:)) 05.11.02, 14:45 a kto mówi że tylko się lata na wietrze? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 15:17 zagielki? :))))))))))))) phi, mozna jeszcze "puszczac wiatr" ale: a)nie sa one atmosferyczne b)sa one fe Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:27 fajnie Ci, ja jeszcze nie opanowałam sztuki jazdy na nartach :( Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: urlop mam:)) 05.11.02, 10:28 lami napisała: > fajnie Ci, ja jeszcze nie opanowałam sztuki jazdy na nartach :( podobno wszystko dla ludzi a narty tym bardziej i zaczac mozna w kazdym wieku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara lami, ciesze sie Twoja radoscia 05.11.02, 10:29 ale prosze, NIE DENERWUJ MNIE!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: lami, ciesze sie Twoja radoscia 05.11.02, 10:30 jeszce tylko jutro i już mnie nie ma ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: lami, ciesze sie Twoja radoscia 05.11.02, 10:39 zapytam z glupia frant. chcialas mi w ten sposob dopiec czy humor polepszyc?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: lami, ciesze sie Twoja radoscia 05.11.02, 10:41 głupie pytanie, głupia odpowiedź powinna być :) Przecież Ty też kiedyś pódziesz na urlop, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: lami, ciesze sie Twoja radoscia 05.11.02, 10:41 nie chce sie wtracac, ale wyglada mi to na chcec polepszenia humoru, hehe..... ;)))))))) ale czarnego ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: lami, ciesze sie Twoja radoscia 05.11.02, 10:45 zaraz czarnego;)) złośliwa to ja tylko czasami bywam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: lami, ciesze sie Twoja radoscia 05.11.02, 10:51 saqqara napisała: > zapytam z glupia frant. chcialas mi w ten sposob dopiec czy humor polepszyc?;)) > ) A jak Ci to humor poprawi, to ten urlop to mam na naukę :) bo kolokwium mam i uczyć się muszę:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Jesienna & Lami 05.11.02, 10:55 Szaruga, widze ze nadajemy na podobnych falach, tez mialam podejrzenia ze nie o zrobienie mi dobrze szlo:)) LAmi na nauke to wolne? dobrze, dobrze, powiedz mi jak bedziesz cierpiec to moze mi sie polepszy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:04 na naukę mam urlop, bo umowę podpisałam w firmie, i po skończonej nauce to muszę 3 lata u nich odpracować:( Ciekawe, co powie mój wykładowca jak już sprawdzi nasze wypociny, bo to będzie czarna sobota :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:07 hehe, lami dobra samarytanka? ale moze..... a przy okazji widze ze mi z robsonickiem nowego nicka szykujecie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:10 samarytanka, jeszcze czego! Poprostu kto się nie najadł, ten się nie naliże, w sobotę będzie pogrom, ale skoro dają urlop to musiałabym być ostatnią sierotą, żeby z tego nie skorzystać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:15 lami napisała: > samarytanka, jeszcze czego! Poprostu kto się nie najadł, ten się nie naliże, w > sobotę będzie pogrom, ale skoro dają urlop to musiałabym być ostatnią sierotą, > żeby z tego nie skorzystać:)) no pewnie ze tak... to tylko ZAZDROSC ze ja tak dlugo jeszcze na te nartki musze czekac :)))))))) a i przy okazji fajnie masz ze ci ten urlop dali, bo mi na szkole dac nie chca... Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:18 weż ich sposobem. Poproś o skierowanie do szkoły. Jak Ci je dadzą, to i urlop muszą dać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:21 ale nie mozna miec wszystkiego.... zaplacili za szkole ale nie mam umowy i nie mam w zawiazku z tym lojalki... :))))))))))) ale i urlopu.... :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:24 szaruga napisała: > ale nie mozna miec wszystkiego.... > zaplacili za szkole ale nie mam umowy i nie mam w zawiazku z tym > lojalki... :))))))))))) ale i urlopu.... :((((((( Mi płacą i urlop dali :))))) ale wyrok to sama na siebie podpisałam:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:28 no ja wlasnie tego wyroku nie chce..... wiec bez urlopiku szkolnego, ale za to z wypoczynkowym :)) na nartach :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:30 szaruga napisała: > no ja wlasnie tego wyroku nie chce..... ale sama przyznasz, że ten szkolny urlop to pokusa 14 dni w zimie (na sesję) i 14 dni latem (na sesję):)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:35 nie mowie nie......... marzenie ale licze na to ze cos sie uda wydebic i tak! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:36 Jesienna no coz, nie ukrywam, pasuje jesienna do szarugi:)) LAmi to z jednej strony zazdrosze i wspolczuje, masz szkole i urlop free ale potem nie masz mozliwosci odejsc przez jakis czas. no coz, cos za cos. milego wypoczynku jednak zycze, hehehe, ja tez jestem tylko czasami zlosliwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:39 saqqara napisała: > milego > wypoczynku jednak zycze, hehehe, ja tez jestem tylko czasami zlosliwa:))) Pewnie, że będę odpoczywać:)) A książkę włożę pod poduszkę, ponoć to najlepszy sposób na naukę :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szaruga Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:42 lami, tylko uwazaj i wloz pod ta poduszke WLASCIWA ksiazke... a, no i na guzy uwazaj :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: Jesienna & Lami 05.11.02, 11:54 szaruga napisała: > lami, tylko uwazaj i wloz pod ta poduszke WLASCIWA ksiazke... > a, no i na guzy uwazaj :)))))))))))))))))) żeby mi jeszcze ktoś powiedział, która to ta właściwa :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś