kwisniewski 13.10.08, 13:44 Drugie spotkanie z cyklu Pomysł na codzienność 22 października godz. 19,30 - Stanisławówka Gościem spotkania będzie Jan Pospieszalski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antypospieszalski Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 14:00 W jego wydaniu to będzie to "Pomysł na obrażanie". Pogardliwy ton, natarczywość i prostactwo - tego można się spodziewać od kiedy przeszedł na służbę PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Manipulacja w mediach 13.10.08, 14:13 Czy pan Pospieszalski będzie też opowiadał o mechanizmach manipulacji w mediach Toruńskiego Radiopiernika? Jeśli tak, to chętnie przyjdę posłuchać. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawybolek Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 14:52 Na czym ta manipulacja polega?Temat postu intrygujący ale nie wiadomo o co chodzi.Czy manipulacja to to co robi Pan Pospieszalski? Nie do konca z tym bym sie zgodzil ale moze mi brakuje wiedzy.poprosze troche wyjasnien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:57 kto to jest ten Toruński Radiopiernik bo już kolejny raz uzywasz tego hasła, czy ten człowiek ma nazwisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joy Re: Manipulacja w mediach IP: *.plock.mm.pl 13.10.08, 17:24 Ciekawy Ty kpisz czy o drogę pytasz. Wszyscy wiedzą a Ty jeden nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciek. Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:37 ja nie jestem z piaskownicy, jestem dorosły, zadałem pytanie bo nie wiem i nie ciebie sie pytam, Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Manipulacja w mediach 13.10.08, 18:35 Pamiętasz taki film, jak "Kingsajz"? Tam w jednej scenie pada taka kwestia: "A z was to dupy nie prowokatorzy". I ja Ci tę kwestię dedykuję, Piotruś, bo z Ciebie też dupa nie prowokator. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawybolek Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 19:40 a skad ten tytuł watku -manipulacja w mediach?panie kwisniewski prosze o odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podpowiadacz Re: Manipulacja w mediach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 21:21 sztuke manipulacji opanowana do perfekcji mozna "podziwiac" w sekciarskich mediach jak radio ma pysk, tadeusz rydzyk wam i nazi dziennik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie moge z typa Re: Manipulacja w mediach IP: *.190.c78.petrotel.pl 13.10.08, 21:11 "ciekawy", czemu w robocie na ciebie mowia WIELORYB? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 12:33 sam sie nad tym zastanawiam,ale jak ty sie dowiesz to chyba mi powiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 12:36 Zreszta ja rozumiałem,że "wieloryp "ze względu na moje zainteesowania oraz sukcesy na tym polu. Twoja kobieta tez moglaby cos na ten temat powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 16:02 kto przyjdzie a posiada choć jedną sprawna komórke, zrozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fik-mik Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 16:44 To ty sie chyba nie wybierasz......bo,po co? Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Manipulacja w mediach 18.10.08, 17:17 Gość portalu: ciekawy napisał(a): > kto to jest ten Toruński Radiopiernik bo już kolejny raz uzywasz tego hasła, czy ten człowiek ma nazwisko ? Nazwisko zapewne ma, ale to jest styl pisania nijakiego Romana J opiekuna tegoż forum i kilku innych który jak się dowiadujemy nie obraża nikogo i działa zgodnie z regulaminem tegoż dorum. Podsumowując Pnu Romanowi J dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normal Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 17:30 Dziekujemy....hm...ty i kto jeszcze?Czy moze nie wyszedłeś jeszcze z wprawy wzorem twoich idoli tow.sekretarzy pzpr,ktory mieli zwyczaj zapozyczony z sowietow zwracania sie tak do pojedynczych ludzi.Oj wstyd albo jestes stary komuch albo uzurpator kreujący sie na wyraziciela woli obywateli bez pytania ich o zgode.A na tle romanaj musisz mieć chyba jakis powazny kompleks.Moze by ci pomogl psychoanalityk.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smoleń Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 17:41 wszyscy juz zaprzestali tu pisać lub piszą sporadycznie, został donosiciel ze swoimi nielicznymi kundlami i dyżurni, przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forobs Re: Manipulacja w mediach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 17:54 Masz tu na mysli,oczywiscie niewatpliwie ,ukrywajacego sie pod wieloma nickami kwisniewskiego,ktory swoje wypociny podtrzymuje na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Manipulacja w mediach 27.10.08, 07:48 Gość portalu: smoleń napisał(a): > został donosiciel ze swoimi nielicznymi kundlami i dyżurni, przykre A Ty zaliczasz siebie do kundli, czy do dyżurnych? A może do dyżurnych kundli? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś