Dodaj do ulubionych

Plec piekna na forum, dlaczego...........

IP: *.montreal36.dialup.canada.psi.net 20.01.02, 20:14
..........dlaczego jej tak malo ?? Jak dotad tylko dwie reprezentantki Naka i Kawka ratuja
( zreszta z ogromnym powodzeniem ) honor plockich pan. A co z reszta ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman J. Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 22:24
      Może reszta występuje pod męskimi pseudonimami... ;-)
      • Gość: Maciek Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.montreal36.dialup.canada.psi.net 20.01.02, 22:33
        Z tym pomyslem na podszywanie sie pod meskie nicki, nie jestem zupelnie pewien.
        Zreszta w wiekszosci przypadkow po formie i kolorycie wpisu mozna sie z grubsza
        zorientowac o plci nadawcy.
        Ciekawe jak nasze dwie przedstawicielki zapatruja sie na ten aspekt ?
    • Gość: Werdan Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.petrotel.com.pl 20.01.02, 23:18
      Nie powiem, przydaloby sie na forum troche wiecej przedstawicielek plci
      pieknej. I rozmowy bylyby ciekawsze :)
    • Gość: Roman J. Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 08:01
      Jest lepiej. W wątku dotyczącym naszej kochanej telewizji wpisała się
      niejaka "alida". Może zostanie z nami na stałe... ;-))))
      • Gość: alida Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:46
        moze i zostane;-))))
    • hiubi Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 21.01.02, 09:47
      To chyba norma w szerokopojętej informatyce.
      Choć siedzę właśnie wśród konsultantów i jest tylko 4 do 5 dla płci "brzydszej".
      Myślę, że z czasem i tu się wyrówna. Trzeba tylko jakoś ładniej je zapraszać.
      Bo teksty o krzakach i poznaniu młodszej jakoś od razu odpychają.
      • kawka Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 21.01.02, 11:54
        Pytanie do Maćka - Co rozumiesz pod pojęciem szczególnego kolorytu wpisów kobiecych?
        Do HIubiego - Masz rację, niektóre wątki bardzo zniechęcają do wpisów.
        A tak w ogóle, to nie jestem wojującą feministką, ale... Dowcipy typu
        �kobieta jest najlepszym przyjacielem CZŁOWIEKA� nie wywołują
        mojego entuzjazmu, a tak właśnie często faceci traktują kobiety. W pracy,
        w życiu towarzyskim i w ogóle. Trzeba być �babochłopem�, mieć tubalny głos
        i emocjonalną �lekkość� wagi ciężkiej, żeby nie składać się w męskich oczach wyłącznie
        z nóg, piersi i pośladków. Dlatego wiele pań po prostu woli olać wszelkie dysputy
        i nie udowadniać, że mają takie coś, co się nazywa mózg i że posługują się nim często
        wiele sprawniej niż panowie. Oczywiście nie liczę na pełne zrozumienie
        mojej tyrady. Żeby to zruzumieć, trzeba być... kobietą :-)))
        • Gość: Naka Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 12:26
          Hiubi - Joasią - bardzo mi sie to podoba, moze dla rownowagi Forum i
          zadośćuczynia Mackowi paru z męskich Forumowiczów przemieniło swoje nicki na
          bardziej kobiece. Gwarantuję, ze nie ucierpi na tym wasza męskość !!!!!!
          Naka
          • Gość: Zenobia Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: 62.200.126.* 21.01.02, 12:44
            Dla dobra sprawy mogę sie tak podpisywać ale trochę mi głupio jakbym jakieś
            rozdwojenie jaźni miał. I przed ludźmi trochę głupio się przyznać pod jakim
            nickiem się pisuje. A co by sobie żona mogła pomyśleć.

Zenobi(us) a - dzisiaj do wyboru
          • hiubi Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 21.01.02, 17:03
            Ja jednak zostanę przy Hiubim. Natura tak wybrała, więc mi nie wypada tego
            zmieniać, choć rodzice chcieli inaczej ;-))
            No dobra, dzisiaj niech będzie Hiubi<->Joasia.
            • Gość: Maciek Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.ssss.gouv.qc.ca 21.01.02, 18:15
              Faktem jest ze w informatyce jako zawodzie wiekszosc stanowia mezczyzni. Ale
              przeciez akces na forum jest otwarty nie tylko dla informatykow zawodowch
              ( bo gdyby tak bylo to i mnie by tu nie bylo !! ), lecz dla wszystkich osob
              majacych komputer pod reka czy to w pracy czy w domu. A trudno mi uwierzyc, ze
              dzis kobiety, ktore stanowia polowe rynkowej sily roboczej, pracuja na
              liczydlach, maszynach do pisania etc. Komputery sa wszechobecne. A wiec panie,
              apeluje, wygospodarujcie troche czasu; czekamy na Was na forum !!!
              • hiubi Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 22.01.02, 10:19
                Ale jak się zwykło mówić kobiety są bardziej nieśmiałe i może to dlatego...
                Poza tym są też chyba bardziej obowiązkowe (przynajmniej z tego co widzę wokół
                siebie). Zgadłem? - dziewczyny???
                • Gość: alida Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 18:48
                  nie zgadles;-)
                  1. nie jestem niesmiala
                  2. do obowiazkowych nie naleze
            • Gość: Duch Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 01:59
              Duszyca-to nawet nie wyglada za dobrze :( , tak ze ja tez zostane przy swoim
              nicku. Zgodze sie tu z Mackiem, ze mozna te zenskie posty rozpoznac po
              tzw. "kolorycie" i ubolewam bardzo nad jego mala iloscia na tym forum, bo
              bardzo lubie rozne kolory ;).
              Pozdrowienia dla Naki i Kawki.
              Duch w akcji.
    • rene2 Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 22.01.02, 15:38
      A ja? Jak odmienić? Renówka?
      • Gość: Zen*** Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: 62.200.126.* 22.01.02, 16:59
        rene2 napisał(a):

> A ja? Jak odmienić? Renówka?

Może być. Mnie się podoba.
        Zen****

****wstawcie sobie co uważacie.
        • kawka Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 22.01.02, 17:22
          Może być Renetka, mnie sie tak podoba :-)
          • Gość: Naka Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 20:59
            I o to chodziło !!! Te wasze przemienione nicki sa przezabawne. To własnie cała
            kolorystyka !!! I zobaczcie juz jest nastepna dziewczyna, witamy cie w naszych
            szeregach - teraz bojcie sie chłopaki - juz nas jest "TRZY" Naka
            • Gość: alida Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:05
              tak tak jestem trzecia, bac sie chyba nie musicie;-)- grozna chyba nie jestem
              jak mi sie nie znudzi to posiedze tu z wami
              zapraszam tez na grupe dyskusyjna alt.pl.regionalne.pl

pozdro
              marteczka
              • Gość: alida Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 21:07
                alt.pl.regionalne.plock pokickalo mi sie sora;-)
                • Gość: Werdan Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.petrotel.com.pl 22.01.02, 21:47
                  Witamy trzecia kobiete !!
                  Zagladaj do nas czesciej, zrobimy wszystko, aby ci sie tu nie nudzilo :))
                  • Gość: Maciek Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.montreal114.dialup.canada.psi.net 23.01.02, 02:19
                    Do Alidy-Marteczki
                    Tak tak, zachecamy do pozostania na forum; a w dowod zachety ja osobiscie ustepuje ci
                    moja "zaawansowana" lokate na liscie Naki do kawki pitej z jej Gazetowego kubka :))
                  • Gość: Duch Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 02:31
                    alez tu sie sielankowo robi, az odchodzi ochota do straszenia ;).
                    Duch i wizja bezrobocia.
                    • Gość: Duch Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 02:40
                      A i pozroofka dla Alidy i jej kolorow.
                      Duch zapominalski
              • moooni Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 01.05.02, 18:02
                Gość portalu: alida napisał(a):

> tak tak jestem trzecia, bac sie chyba nie musicie;-)- grozna chyba nie jestem
                > jak mi sie nie znudzi to posiedze tu z wami
                > zapraszam tez na grupe dyskusyjna alt.pl.regionalne.pl
                >
                > pozdro
                > marteczka

Narodziła się nowa świecka tradycja: jesli gdziekolwiek pojawia się Marta - to
                ja zaraz za nią ;-)
                Jest nas już więcej, jak miło.

Pozdrowienia,
                moooni

• Gość: ●Werdan● Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.icm.edu.pl / *.petrotel.com.pl 01.05.02, 20:47
                  Witamy nowa forumowiczke :))
                  Moooni, zapraszamy do wspolnej dyskusji.
                  • moooni Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 01.05.02, 21:03
                    Gość portalu: ●Werdan● napisał(a):

> Witamy nowa forumowiczke :))
                    > Moooni, zapraszamy do wspolnej dyskusji.

Jaka ja tam nowa? Płock podglądam od dawna, ale pisuję na forum innego miasta.
                    Czas chyba wrócić do domu ;-)

--
                    moooni
                    • Gość: Duch Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 02.05.02, 02:55
                      Wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej ;).
                      Duch tradycyjny dyskutant :)
    • Gość: Maciek Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.mtrlpqpbac07.dialup.ca.telus.com 27.04.02, 05:59
      Sluchajcie, od czasu zalozenia przybywa nam nieustannie wielu nowych forumowiczow.
      To znakomicie !! Ale zupelnie nie wiem jak wytumaczyc ten dziwny fenomen, ze sa to
      glownie "males" !! Dlaczego plockie "ladies" tak konsekwentnie sie ukrywaja ??
      • Gość: kei Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 10:19
        ilosc kobiet aktywnie korzystajacych z netu w polsce - czyli tzw. ineternautek
        jest chyba znacznie mniejsza niz ilosc facetow. I chyba stad ten "fenomen".
        Zreszta kobiety wola chyba chaty
        • hiubi Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... 29.04.02, 01:27
          Już chyba tylko Naka jest z nami (tak trzymaj!!!). Kiedyś była Kawka, ale
          jakoś ostatnio cisza... może znowu trzeba seans zrobić ;-)
          Hiubi
          • Gość: Maciek Re: Plec piekna na forum, dlaczego........... IP: 6CHUM* / *.ssss.gouv.qc.ca 02.05.02, 18:13
            popieram sugestie; napewno maly seansik spirytystyczny sie przyda. Ale do
            tego potrzebny nam Duch forum, a tenze buja gdzies i nie wiem czy nasze wolania
            do niego docieraja :))) A sprawa przeciez niecierpiaca zwloki, bo Kawki juz
            dawno nie widzielismy, i Roman ostatnio nie rozpieszcza nas obecnoscia, nie
            mowiac juz o paru innych jeszcze czlonkach naszej forumowej kongregacji. A wiec
            wywolawczy seansik spirytystyczny zaraz po powrocie z dlugiego weekendu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka