Dodaj do ulubionych

Dobre hotele w Płocku

22.01.02, 14:20
Poszukiwałem ostatnio dobrego hotelu w Płocku. Okazało się, że wszystkie
miejsca w Petropolu, Starexie i Hotelu Płock są zarezerwowane na żądany przez
nas termin. Jakie inne hotele polecacie w naszym mieście? Ja nie miałem nigdy
potrzeby korzystania z hoteli w Płocku, ale współpracownicy już tak. Chodzi o
hotel *** coś w stylu Petropolu. Zarezerwowałem miejsca w zajeździe Rybaki.
Chyba tam jest OK. podobo jest jeszcze kilka miejsc hotelowych w Domu
Darmstadt. Wiecie coś o tym? I jak tam z parkingiem, śniadaniem itp.
A może jeszcze jakieś propozycje?
Jest jeszcze w Grabinie - ale raczej odpada.

PS.
I co to za konferencja 24-25 01, że nie ma miejsc we wszystkich hotelach?
Obserwuj wątek
    • drops1 Re: Dobre hotele w Płocku 22.01.02, 14:25
      ŚRODA- PIĄTEK jest wielkie sympzojum chemiczne, zjeżdża pół Polski z tej branży.
      • hiubi Re: Dobre hotele w Płocku 22.01.02, 14:32
        No to wszystko jasne.
        A co z tymi hotelami?
        • Gość: tede Re: Dobre hotele w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:35
          jest jeden hotel, ale bardzo drogi no i trzeba spelnic pewne warunki by sie tam
          dostac ale mysle ze dacie rade. wiec po piersze trzeba byc pijanym i spotkac
          tak uprzejmy patrol policji ktory za darmo zawiezie was na miejsce. mila
          obsluga zajmie sie wami. tylko uprzedzam rachunek bedzie wysoki bo i hotel to
          nie byle jaki:))))))
          pozdrawiam)))))))))))))))))))
          • hiubi Re: Dobre hotele w Płocku 22.01.02, 15:52
            1. Dojazd wcale nie jest darmowy
            2. Pewnie nie przyjmują płatności kartami kredytowymi
            3. Można zarezerwować miejsca?
            4. Muszę zapytać szefa, czy firma pokryje koszty.
            • Gość: tede Re: Dobre hotele w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 16:28
              hiubi napisał(a):

> 1. Dojazd wcale nie jest darmowy
              > 2. Pewnie nie przyjmują płatności kartami kredytowymi
              > 3. Można zarezerwować miejsca?
              > 4. Muszę zapytać szefa, czy firma pokryje koszty.
              >
              >
              • hiubi Re: Dobre hotele w Płocku 22.01.02, 16:43
                Chyba przekażę chłopakom. Ale jest z nimi jedna dziewczyna. Ciekawe co o tym
                sądzą ;-))
                • Gość: tede Re: Dobre hotele w Płocku IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 17:29
                  dziewczyne biore do siebie, hotel wysokiego standartu, kulturalna i mila
                  obsluga. w ramach promocji pobyt gratis.:)))))))))))

ps.poprosze kilka danych na jej temat, tzn.czy ladna i apetyczna z niej
                  babeczka?:)))))
                  • hiubi Re: Dobre hotele w Płocku 22.01.02, 20:42
                    > hotel wysokiego standartu

Zwykle się nie czepiam błędów, ale skoro oferujesz się, to...
                    polecam:
                    venus.ci.uw.edu.pl/~milek/ortograf.htm
                    • Gość: Maciek Re: Dobre hotele w Płocku IP: *.montreal114.dialup.canada.psi.net 23.01.02, 02:30
                      Hiubi
                      a dlaczego to twoje sympozjum MUSI odbyc sie wlasnie w Plocku ?? Skoro baza hotelowa
                      niezadawalajaca, to moze przeniesc do innej lokacji.
                      • hiubi Re: Dobre hotele w Płocku 23.01.02, 09:53
                        Jakie sympozjum???
                        Konsultanci z firmy w której obecnie jestem przyjeżdżają do jednej z płockich
                        firm i chcą gdzieś przenocować. Nie za bardzo chce im się codziennie jeździć z
                        Wa-wy.
                        Więc może coś o tych hotelach... może słyszeliście o jakimś coś złego/dobrego.
                        • Gość: Naka Re: Dobre hotele w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 10:26
                          Hiubi - ja ci polecam Cierszewo/ pod Płockiem, jedzie sie szosa nad Wisłą w
                          stronę Brwilna i Siecienia. Osrodek połozony jest w zakolu Skrwy w parku
                          brudzeńskim. Bardzo miła obsługa, wspaniałe jedzonko, przepiekne widoki i
                          jeszcze do tego wspaniałe lody z goracymi malinami - pycha !!!!!
                          Naka
                          • Gość: PiotrK Re: Dobre hotele w Płocku IP: 212.244.82.* 23.01.02, 11:23
                            Potwierdzam, same superlatywy szczególnie jeśli lubisz konie. Nie wiem jak z
                            dojazdem po roztopach bo droga od szosy nie jest najwyższych lotów. Jeśli
                            jesteś zainteresowany to zadzwoń 601708338.
                            • hiubi Re: Dobre hotele w Płocku 23.01.02, 11:49
                              Dzięki. Ja kiedyś nawet tam byłem. Tylko jak tu im wytłumaczyć jak tam
                              dojechać ;-)) (choć z Orlenu to by ominęli miasto...). No ale nic - dodam
                              Cierszewo do spisu hoteli, bo na te najbliższe dni już mają rezerwację na
                              Rybakach
                              • Gość: Roman J. Re: Dobre hotele w Płocku IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 14:55
                                A ja sądzę, że o dobre hotele w Płocku trzeba zapytać ludzi, którzy Płock
                                odwiedzają, bo my przecież z tych hoteli nie korzystamy i możemy raczej
                                opowiadać o ich walorach zewnętrznych lub ewentualnie cencach. Ale znam jeden
                                hotel w Płocku od środka: Wcześniak. Choć to przede wszystkim akademik, ale ma
                                tez miejsca hotelowe (6. piętro) komfort średni, ceny niskie, rozrywka
                                zapewniona. Polecam!
                                • Gość: Tonio Re: Dobre hotele w Płocku - look here! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 22:42
                                  Do wcześniaka można jeszcze dołożyć prywatne pensjonaty w Borowiczkach i
                                  Imielnicy. Moi kumple z którymi studiuję na SWPW dosyć sobie chwalą i poziom
                                  usług i ceny. Pozdrawiam
                                  • durfin Re: Dobre hotele w Płocku - look here! 19.02.02, 09:42
                                    Te prywatne kwatery chyba będą najlepsze z tego wszystkiego. Chodzi przede
                                    wszystkim o cenę.
                                    • rene2 Re: Dobre hotele w Płocku - look here! 19.02.02, 10:17
                                      A może hotel Starex? Można wejśc do restauracji Starzyński i zjesć kaczuszkę z
                                      dodatkami za jedyne 50 zł.
                                      • hiubi Re: Dobre hotele w Płocku - look here! 19.02.02, 12:04
                                        dzięki chłopaki, ale to już nieaktualne ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka