Gość: Waldek IP: *.fly.pl 16.11.03, 23:21 chuligani w walce używali drągów, u 2 widziałem nawet noże!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.class146.petrotel.pl 17.11.03, 00:15 a gdzie była policja i ochrona - pewnie ścigała staruszki za przechodzenie nie po pasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 02:03 No policja WCALE nie stlumila tych zamieszek, bo staruszki okazaly sie byc szybsze od czarnuchow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 17.11.03, 07:33 zeby chociaz to robili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 12:27 Andrzej Niedzielan, który zdobył bramkę w spotkaniu z Serbią i Czarnogórą, powiedział, że bardzo podobała mu się oprawa spotkania w Płocku. "Bardzo podobała mi się oprawa meczu w Płocku. Jeszcze nie zapełniamy stadionów, bo kibice ciągle nie wierzą, że możemy dobrze grać. Po meczu z Włochami czytałem recenzje, że nie jesteśmy w stanie powtórzyć takiego dobrego występu. Mam nadzieję, iż teraz wzrośnie zaufanie do naszych umiejętności" - dodał Niedzielan. Więcej szczegółów w "Dzienniku Polskim" i to jest najważniejsze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: 213.77.146.* 17.11.03, 21:14 Bandyci to na Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PW Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.03, 23:03 Gdzie była ochrona, policja? Po co wogóle jest ten system monitoringu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:50 Gość portalu: PW napisał(a): > Gdzie była ochrona, policja? > Po co wogóle jest ten system monitoringu? Policja jak zwykle jadła pączki popijając kawą, a system monitoringu jest po to, żeby każdy mógł mieć pamiątkową fotkę z meczu, a także mógł pozdrowić znajomych za pomocą systemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liberalny Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.pt-2.petrotel.pl 18.11.03, 08:32 zadyma jak zadyma, część meczowej oprawy, ot co..., też mi problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scin Re: zadyma na meczu Polska-Serbia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.03, 23:49 Gość portalu: Waldek napisał(a): > chuligani w walce używali drągów, u 2 widziałem nawet noże!!! Woooow! Piszesz to z takim podnieceniem jakbyś nigdy przedtem dwóch noży na raz nie widział, zrobiłeś sobie przynajmniej pamiątkową fotkę? Odpowiedz Link Zgłoś