konrad_wp Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU 21.11.03, 18:23 Co prawda nigdy nie byłem , ale wiem że to piękne miasto. Pozdrowienia dla Torunia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piernik Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.03, 20:50 wsiadam w sobote w samochod i jade na spacer: do Trunia. Kupuje pierniki ide SZreoka i jem. Ide na piwo Pod Aniolami. Cudowne miasto!!!!! A jak sie mieszka w Płocku to chce sie czasami zobaczyc cos pieknego. Przeslicznie wygladaja kamienice, coraz wiecej jest odremontowanych!!! pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st_vitus Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 21:35 ja tam studiowałem, więc jak się z zapyziałej pipidówy pojedzie do ładnego w końcu miasta, to wszystko mi się podobało. nie wiem, czy wypiłem więcej browaru, czy więcej zjadłem pierników, jedna rzecz jest tam nie do znalezienia w innych miejscach: mianowicie, ilość ładnych studentek! do tego niegłupie i nie tak zadufane w sobie jak pindy z warszafki, (wiem, co mówię, bo się zdarzały bratnie imprezki między tymi miastami). och... aż się łezka w oku kręci na samo wspominanie... Ooops, czas kończyć, żonka zagląda przez ramię... Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU 24.11.03, 15:00 Miasto jak najbardziej fajne tylko forumowicze jacys nieaktywni za bardzo. W weekend sie tam wybieralem i w czwartek pytalem co ciekawego jest planowane na najblizsze dni, ale nie uzyskalem satysfakcjonujacych mnie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPoP Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 18:50 Jako lokalny plocki patriota wypedzony do miasta piernikow w celach wybitnie edukacyjnym stwierdzam, ze Toronto jako miasto jest w porzadku, chociaz...kiedy tam bywalem wczesniej przejazdem, tylko na pare godzin, sprawialo znacznie ciekawsze wrazenie..po prostu krolestwo rozrywki, kultury i dobr wszelakich...A teraz...nie zrozumcie mnie zle to bardzo piekne miasto, ale po pewnym czasie troche sie przejada........czego nie mozna powiedziec o wysmienitych nalesnikach z "Manekina", ktore obok Katarzynek powinny stac sie IMHO drugim symbolem nadwislanskiego grodu ;-)))) i tylko dla ktorych warto jest tutaj przyjechac..... Jedna uwaga dla przybyszow - torunianie sa dziwni, wszystko jedza z majonezem (zapiekanki, pizza,....fuuuj), na samym poczatku trudno mi bylo sie z tym oswoic, teraz juz nie mam odruchow wymiotnych ;-))), ale jeszcze sie nie przemoglem do skonsumowania tegoz specyfiku w jakiejkolwiek postaci....no i te slynne "Yo", bedace substytutem zaakceptowania tudziez potakniecia... :))))) Ah, w zadnej pizzerii nie uswiadczysz sosu pomidorowego (swirusy :))) ) i odradzam Browarna, bo tam krzycza na klientow (kto byl, ten wie o co chodzi :- ))) ) Pzdr. z grodu Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 10:59 fajne miasto ale ja wole moj PLOCK Odpowiedz Link Zgłoś