lewe_oko 20.04.05, 00:01 Czy ktoś z Was przechodził odczulanie na kota, psa? Jakie dało to efekty? Macie do polecenia jakiś gabinet w Warszawie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carolinuss Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 12:43 Ja drogą eliminacji wykluczam kolejne "uczulacze" w kontakcie z weterynarzem. U nas objawem było (i nadal jest. ale w duzo mniejszym stopniu) drapanie się. Kolejno były wykluczane róże choroby wywołujące świąd, zmieniona czasowo dieta kocicy, żeby zobaczyc, czy to nie kwestia jedzenia (wyeliminowanie drobiu, czasowo karmienia tylko karmą dla kocich alergików). Jak narazie potrzeba jeszcze czasu, żeby zobaczyć, czy mała, która drapie się już dużo mniej robi to jeszcze z przyzwyczajenia, czy coś ją nadal faktycznie uczula, albo jeszcze w niej siedzi. Pozdrawiam Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
anmanika Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 13:32 Czy chodzi o odczulanie kota-psa czy odczulanie na kota i psa? Odpowiedz Link
siberia Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 13:39 w poscie jest napisane >na kota lub psa< Odpowiedz Link
lewe_oko Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 18:53 Hehe )) Moim problemem jest uczulenie na kota. Chciałabym dowiedziec się, czy kiedys się odczulaliście, gdzie i jakie to dało rezultaty? Bardzo dziękuję za rady. Odpowiedz Link
carolinuss hehe 23.04.05, 06:47 a ja w mej mądrości odczuliłam kota zamiast Ciebie Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istnieje!!! Odpowiedz Link
grecz Re: odczulanie - problem z alergią 24.04.05, 15:55 ja ise odczulalam poprzez wyrownanie pola biomagnetycznego czy jak to tam sie nazywam, bylam w monadith (pisze bez odmieniania bys wiedziala jak wpisac w google)...juz na tym forum wspominalam o tym...aa..uczulona bylam wlasnie na koty (m.in)-obenie od ponad 8 lat mam kota, spimy razem a ja nie mam zadnych objawow alergii Odpowiedz Link
lewe_oko Re: odczulanie - problem z alergią 24.04.05, 18:56 Dziękuję Ci bardzo A czy ktoś zna może gabinet vega-vita? Chyba na Grojeckiej? Odpowiedz Link
oxygen100 Re: odczulanie - problem z alergią 25.04.05, 12:03 rozmawialam z alergologiem w Alfie z Ordynackiej. Mowila ze takie odczulenie jest mozliwe w sensie ze sa do tego srodki ale rezultat raczej jest mizerny. sam proces odczulania to jakies 5 lat((. Mam ten sam problem z tym ze odczulic sie nie moge (z innych powodow zdrowotnych) Odpowiedz Link