Dodaj do ulubionych

odczulanie - problem z alergią

20.04.05, 00:01
Czy ktoś z Was przechodził odczulanie na kota, psa? Jakie dało to efekty?
Macie do polecenia jakiś gabinet w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • carolinuss Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 12:43
      Ja drogą eliminacji wykluczam kolejne "uczulacze" w kontakcie z weterynarzem.
      U nas objawem było (i nadal jest. ale w duzo mniejszym stopniu) drapanie się.
      Kolejno były wykluczane róże choroby wywołujące świąd, zmieniona czasowo dieta
      kocicy, żeby zobaczyc, czy to nie kwestia jedzenia (wyeliminowanie drobiu,
      czasowo karmienia tylko karmą dla kocich alergików).
      Jak narazie potrzeba jeszcze czasu, żeby zobaczyć, czy mała, która drapie się
      już dużo mniej robi to jeszcze z przyzwyczajenia, czy coś ją nadal faktycznie
      uczula, albo jeszcze w niej siedzi.
      Pozdrawiamsmile

Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istniejesmile!!!
      • anmanika Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 13:32
        Czy chodzi o odczulanie kota-psa czy odczulanie na kota i psa?
        • siberia Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 13:39
          w poscie jest napisane >na kota lub psa<
          • lewe_oko Re: odczulanie - problem z alergią 22.04.05, 18:53
            Hehe smile)) Moim problemem jest uczulenie na kota. Chciałabym dowiedziec się, czy
            kiedys się odczulaliście, gdzie i jakie to dało rezultaty? Bardzo dziękuję za rady.
            • carolinuss hehe 23.04.05, 06:47
              a ja w mej mądrości odczuliłam kota zamiast Ciebiewink

Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istniejesmile!!!
    • grecz Re: odczulanie - problem z alergią 24.04.05, 15:55
      ja ise odczulalam poprzez wyrownanie pola biomagnetycznego czy jak to tam sie
      nazywam, bylam w monadith (pisze bez odmieniania bys wiedziala jak wpisac w
      google)...juz na tym forum wspominalam o tym...aa..uczulona bylam wlasnie na
      koty (m.in)-obenie od ponad 8 lat mam kota, spimy razem a ja nie mam zadnych
      objawow alergii
      • lewe_oko Re: odczulanie - problem z alergią 24.04.05, 18:56
        Dziękuję Ci bardzo smile A czy ktoś zna może gabinet vega-vita? Chyba na Grojeckiej?
    • oxygen100 Re: odczulanie - problem z alergią 25.04.05, 12:03
      rozmawialam z alergologiem w Alfie z Ordynackiej. Mowila ze takie odczulenie
      jest mozliwe w sensie ze sa do tego srodki ale rezultat raczej jest mizerny.
      sam proces odczulania to jakies 5 latsad((. Mam ten sam problem z tym ze
      odczulic sie nie moge (z innych powodow zdrowotnych)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka