Gość: jack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 16:39 Ktoś chodził na kursy maturalne UNICORNU ? Jeśli tak, to opłaca się? i czy zajęcia są od września do maja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koni Re: Unicorn - kursy maturalne IP: 152.62.109.* 26.05.09, 11:17 Ja korzystałem z internetowego kursu maturalnego z matematyki: www.cauchy.pl/roz/dodatki/mwz/index.php Co prawda internetowy ale dyscyplinuje i rzeczywiście pozwala nauczyć się rozwiązywać zadania. Codziennie nowe zadania, wszystkie oparte na zadaniach maturalnych. Minusem jest to, że zadania przychodzą na skrzynkę pocztową. Koni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Unicorn - kursy maturalne IP: *.plock.mm.pl 29.05.09, 15:11 nie wiem jaki maja popcorn bo nie kupowałam tam. to chyba zależy od tego jaką maja kukurydzę Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: Unicorn - kursy maturalne 30.05.09, 19:59 Gość portalu: sylwia napisał(a): > nie wiem jaki maja popcorn bo nie kupowałam tam. to chyba zależy od tego jaką m > aja kukurydzę :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś