makler666 25.04.09, 13:11 Oceniający -kruszewski i milewski Ale kapituła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: plocczanin II Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: *.178.c79.petrotel.pl 25.04.09, 17:10 Kapituła jak to kapituła, jakaś musi być, ale wyobrażam sobie, że decydujący głos powinni mieć mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Top 10 uploads 29.04.09, 18:24 anom napisł/a "janie 058 podaj nazwiska osób które proponujesz a które tak promują miasto.Coś mi tu pachnie autoreklamą." Pierwszych 10 osób z Fotogalerii miasta Płocka czyli: Top 10 uploads. Co do nazwisk nie znam ich i nie jestem w tej 10-tce. Czyżby pan/i nr 11, 12. 13... itd... ? :) Tak po prostu jest najsprawiedliwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Top 10. 27.04.09, 12:19 A może wreszcie uhonorować tych, którzy promują nasze miasto czyli pierwszych na liście top 10. z Fotogalerii miasta Płocka, zachęcając tym samym zwykłych Płocczan do uczestnictwa w życiu społecznym naszego miasta promując je na zewnątrz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: Top 10. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 12:51 Zamiast ""kto plocczaninem roku?" należy zapytać za co?I to juz pytanie znacznie trudniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał do denisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 13:00 w przypadku organizatorów akcji Ratujmy "Płockie Powązki" to chyba jasne za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: do denisa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 13:15 W tym przypadku wszystko jasne.Wielki szacun,a Panu Chrobotowi też uznanie za wielkie serce i wytrwałośc w jego pracy z niepełnosprawnymi sportowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anom Re: do denisa IP: *.cable.ubr02.smal.blueyonder.co.uk 29.04.09, 10:24 to jest przepiekna rzecz wytrwale,nie oczekujac wynagrodzenia pomagac niepelnosprawnym zobaczyc iskierke nadziei ze zamiast siedziec i rozpaczac w domu jest inne ciekawsze zycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Top 10. IP: *.084.c82.petrotel.pl 27.04.09, 21:46 janie 058 podaj nazwiska osób które proponujesz a które tak promują miasto.Coś mi tu pachnie autoreklamą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Top 10. IP: *.cable.ubr02.smal.blueyonder.co.uk 29.04.09, 13:40 moim zdaniem to niesprawiedliwe ze to mieszkancy glosuja powinna byc rada bo wynik teraz zalezy od popularnosci a nie od zaslug, jednakze uwazam ze wszyscy nominowani sa ju zwyciezcami :) x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Top 10. IP: *.plock.mm.pl 29.04.09, 13:53 dla Jana na zachętę. cezary january [23 kwietnia 2009, 22:53] A ja myślałem, że to KU KLU SKLLAN może więcej zachęt? Odpowiedz Link Zgłoś
kwisniewski Re: Top 10. 29.04.09, 14:22 Nie ma dwóch osób, które byłyby zgodne w poglądach na jeden i ten sam temat: to, co jedna neguje, druga - akceptuje aforyzm Gogola Komentarze pod zdjęciami w galerii galeria.plock24.pl/ nie zawsze są zgodne z poglądami autorów tychże zdjęć i pod wieloma autor zdjęcia by sie nie podpisał jednak Wielu ludzi wydaje sądy tylko dlatego, że zostały im podpowiedziane, sami z siebie niczego by nie wymyślili jednak Wszelkie opinie o naszym wieku i naszych czasach są błędne, ponieważ głoszą je ludzie albo czymś rozdrażnieni, albo do czegoś rozczarowani. Żyjemy w czasach, w których bardziej wierzy się pozorom niż prawdzie uczuć duszy ludzkiej. Zanim zaprowadzi się coś nowego, należy gruntownie poznać stare. Staramy się więc pokazać i stary i nowy Płock. Czy to nam się udaję? Nie wiem, staramy się. Powyższe teksty zaczerpnięto z utworów Mikołaja Gogola Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Re: Kto Płocczaninem Roku? 29.04.09, 18:26 anom napisł/a: "janie 058 podaj nazwiska osób które proponujesz a które tak promują miasto.Coś mi tu pachnie autoreklamą." Pierwszych 10 osób z Fotogalerii miasta Płocka czyli: Top 10 uploads. Co do nazwisk nie znam ich i nie jestem w tej 10-tce. Czyżby pan/i nr 11, 12. 13... itd... ? :) Tak jest po prostu najsprawiedliwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Re: Kto Płocczaninem Roku? 29.04.09, 18:34 To między innymi te i inne zdjęcia naszego miasta ze strony internetowej Fotogaleria miasta Płocka są najczęściej oglądane przez tysiące ludzi w Polsce i na całym świecie - wszak internet zdominował już wszystkie inne media! galeria.plock24.pl/thumbnails.php?album=58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: *.215.c78.petrotel.pl 29.04.09, 21:57 masz rację janie058,że internet zdominował cały świat.Co sobie pomyśli swiat czytając niektóre wpisy na naszym forum.Pomyśli,że w Płocku wielu zazdrośników i krytykantów.Ale też swiat pomyśli,że w Płocku wielu jest ludzi z wielkim sercem bezinteresownie kochających nasze piękne miasto.Wstyd co zaś pomyśli swiat o naszych kochanych niektórych radnych.Zaiste to wielki wstyd.Tylko czy nasi radni których utrzymujemy z naszych podatków ten wstyd mają.Ale po co ja to piszę.To wszystko pierdoły jak powiewdzała pani radna.I to jest wstyd na cały świat pani radna.Nawet lokalnemu politykowi nie wypada tak mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
jan058 Re: Kto Płocczaninem Roku? 30.04.09, 13:41 Cóż.... samo życie, podejrzewam, że wszędzie na świecie jest podobnie i mało kogo obchodzą "zabawy" tzw. "elit" politycznych, mając to głęboko w.. poważaniu. Ale na pewno zachwyci nasze miasto i region w/w strony.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pppony Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.09, 19:00 Płocczanin Roku to organizatorzy akcji Ratujmy Płockie Powązki, a wśród nich Hubert Woźniak. Tym, co zaraz się na niego rzucą, mówię: on spośród wszystkich zrobił najwięcej. On tę akcję rozkręcił i co najważniejsze - nie odpuścił przez szereg lat. Wykonał prozaiczną czarną robotę; ulotki,skrzyknięcie ludzi, ustalenia organizacyjne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plocczanin Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: *.plock.mm.pl 30.04.09, 19:12 to jest prawda. Ale Zespół. To jest praca niezwyczjna i wierzę, że wszyscy ze Stowarzyszenia dają z siebie wszystko, co najlepsze. Hubert Woźniak zasługuje na wyróżnienie osobowo za wiele lat pracy jako opisywacza Dziejów Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: *.023.c70.petrotel.pl 30.04.09, 22:42 najbardziej czarną robotę robi osoba ,która przez skromność pewnie nie pozwoli by wymienić jej nazwisko.Ale ja jestem nieposłuszny i niepokorny.Tą osobą jest pani Dorota Zaremba.Nie licytujmy się kto zrobił więcej.Ta akcja to zespołowe dzieło i tu chcę podziękować pani Dorocie.Inni też są ważni.To zespół.Efekty pracy tego zespołu i wielu kwestarzy oraz ludzi dobrej woli widzimy na płockich cmentarzach.Cieszą uratowane nagrobki.Bez was drodzy płocczanie i bez waszego poparcia nic by się nie udało.Bez współpracy z Kurią Diecezjalną, panem Adamem Łukawskim nie było by tej akcji.Nie można nie wspomnieć Katolickiego Radia Płock,Gazety Wyborczej i innych mediów.To także akcja ekumeniczna. Wiem jedno,że warto to robić. Kwestują ludzie o różnych poglądach i życiorysach. Nikt się nie kłóci i to jest sztuka by to wszystko ogarnąć.Wielki szacunek dla pani Doroty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płocczanin Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: *.plock.mm.pl 30.04.09, 23:43 Prawda co do joty. Dlatego to Salomonowe wyjście - Zbiorowo jest dobrze. Pani Dorota... jest właśnie od takiej czarnej Roboty i wielki szacunek dla Niej. Strach pisać Prawdę, żeby nie była pokalana. ale jest tak , jak pisze z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: *.cable.ubr02.smal.blueyonder.co.uk 02.05.09, 20:27 ja tam na Chrobota glosuje bo on mi pomogl kiedy tego potrzebowalem, szacun Panie Wieslawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Kto Płocczaninem Roku? IP: 193.59.95.* 02.05.09, 20:51 ja też mam swoich faworytów i nie powiem Ci Jasiu kto to taki. Odpowiedz Link Zgłoś