merro 05.12.03, 16:16 w sondażach, które wczoraj próbował dogonić:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciach_spaw_benz Re: Leszek spadł... 05.12.03, 16:31 merro napisał: > w sondażach, które wczoraj próbował dogonić:) ... podobnież nie umiał spaść bo mocno przyspawał się do stołka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Re: Leszek spadł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 16:38 Nie ciesz się dziadku z czyjegoś wypadku Dzisiaj mój a jutro twój. Stara prawda,stara prawda. Zapamietajcie to. Takim postępowaniem nic w kraju nie zmienicie Odpowiedz Link Zgłoś
ciach_spaw_benz Re: Leszek spadł... 05.12.03, 16:43 Gość portalu: Komuch napisał(a): > Nie ciesz się dziadku z czyjegoś wypadku > Dzisiaj mój a jutro twój. > Stara prawda,stara prawda. > Zapamietajcie to. > Takim postępowaniem nic w kraju nie zmienicie Nic nie rozumiesz. Tu nikt się nie cieszy. To wyrazy ubolewania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Powody wypadku ograniczono do dwóch hipotez, IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 22:38 I hipopteza - MI 8 spadł bo go Rokita trafił ogonem II hipoteza - MI 8 spadł bo Kaczory leciały za wysoko i wpadły do silnika. Badania trwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: Leszek spadł... IP: *.petrotel.com.pl 06.12.03, 10:24 ...bo zatankował paliwo które nasi "biznesmeni" mieszają w wynajętych SKR-ach. Haahaahaa teraz dopiero ktoś zrozumie czym to grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
merro Re: Leszek spadł... 09.12.03, 12:21 coraz bardziej powszechna staje się teoria, że śmigłowiec podstawiono, Leszek dojechał na miejsce wypadku, a siniaki nabiła mu żona po nakryciu igraszek w/w z panią poseł Jakuboską, której rownież się dostało po głowie (dosłownie) Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbaty_alfred Re: Leszek spadł... 09.12.03, 12:25 Gość portalu: expert napisał(a): > ...bo zatankował paliwo które nasi "biznesmeni" mieszają w wynajętych SKR- ach. \ Nie śmigłowiec testował biopaliwa no i się nie udało. :-))) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: Leszek spadł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 01:48 A ja Wam powiem Mosci Panowie i Szlachetne Damy, ze z tym Leszkiem to byl znak dany od Tego,co ma baczenie na cale to ludzkie plemie. Dal On leszkowym do zrozumienia, ze czas juz zrobic rachunek sumienia, zaprzestac swojej cokolwiek szatanskiej dzialalnosci, wstapic na sciezke prawa i sprawiedliwosci (bez nadinterpretcji na partyje z nazwa takowa). Teraz tylko od Leszka zalezy czy bedzie wstanie w znak ten uwierzyc, bo gdyby nie nadzieja to moglby juz nie zyc !!! Duch straszy tylko tych co mowia "dobry" a mysla "zly"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy,Chicago Re: Leszek spadł... IP: *.client.comcast.net 21.12.03, 07:54 Swieta racja Duchu Zuchu popieram w pelni to co piszesz,ale dodaj tez ze milosciwie panujace ksiazeta kosciola odwiedzili naszego zucha dajac tymsamym do myslenia czy zrobili to z czysto religijnych pobudek lub z milosci do niego oraz jego ugrupowania(SLD).Przyjzyj sie biskupom Polskim co potrafia zrobic dla przyjaciol z lewicy,ida na kazde ustepstwa komuchom,byle oni nie dobierali sie do kasy,ktora oni zbieraja czesc na kosciol czesc dla siebie,a komuchy i tak ich maja w dupie.Ustawe o usuwaniu ciazy,o zwiazkach homo seksualnych,ktore mialy byc zablokowane w sejmie w zamian za poparcie w referendum unijnym niestety komuchy nie dotrzymali slowa.Ja i wielu ludzi pomimo ze jestesmy katolikami nie zgadzamy sie azeby dla potrzeby chwili episkopat Polski zmienial religie,zasady,odnosnie postu BOZONARODZENIOWEGO gdyz ja zostalem wychowany poscic i tego samego ucze moje dziecko.Oni powinni uczyc ludzi milosci,tolerancji wpajac mlodym ludziom wartosci chrzescijanskie,a nie mieszac sie w polityke w koncu powolani sa do tego.Bardzo duzo ludzi odchodzi od kosciola,gdyzto co sie dzieje w chwili obecnej przeraza i prosi o pomste do nieba.Politykow mamy roznych,polglowkow,populistow,poslow zachartowanych glupota,a prawdziwych jak na lekarstwo.Nie pruboj mnie utorzsamiac z liga polskich rodzin lub z radiem maryja,ci pierwsi to narodowcy (POTRZEBNY JEST IM PSYCHIATRA)a drudzy maja przywary (CIAGLE ZBIERAJA PIENIADZE)ja tez dalem na ratowanie stoczni Gdanskiej i po dzis dzien nie otrzymalem rozliczenia a stocznia i tak padla)i dlatego jest mi z nimi nie po drodze.Szkoda tylko ze biskupi nie sluchaja nauk OJCA SWIETEGO JANA PAWLA II gdyz on to robi z powolani i milosci do Stworcy a oni ida bledna droga.Ja BOGA nosze w sercu i to mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś