Dodaj do ulubionych

Leszek spadł...

05.12.03, 16:16
w sondażach, które wczoraj próbował dogonić:)
Obserwuj wątek
    • ciach_spaw_benz Re: Leszek spadł... 05.12.03, 16:31
      merro napisał:

> w sondażach, które wczoraj próbował dogonić:)

... podobnież nie umiał spaść bo mocno przyspawał się do stołka...
      • Gość: Komuch Re: Leszek spadł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 16:38
        Nie ciesz się dziadku z czyjegoś wypadku
        Dzisiaj mój a jutro twój.
        Stara prawda,stara prawda.
        Zapamietajcie to.
        Takim postępowaniem nic w kraju nie zmienicie
        • ciach_spaw_benz Re: Leszek spadł... 05.12.03, 16:43
          Gość portalu: Komuch napisał(a):

> Nie ciesz się dziadku z czyjegoś wypadku
          > Dzisiaj mój a jutro twój.
          > Stara prawda,stara prawda.
          > Zapamietajcie to.
          > Takim postępowaniem nic w kraju nie zmienicie

Nic nie rozumiesz. Tu nikt się nie cieszy. To wyrazy ubolewania.
      • Gość: bat Re: Powody wypadku ograniczono do dwóch hipotez, IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 23.12.03, 22:38
        I hipopteza - MI 8 spadł bo go Rokita trafił ogonem
        II hipoteza - MI 8 spadł bo Kaczory leciały za wysoko i wpadły do silnika.
        Badania trwają.
    • Gość: expert Re: Leszek spadł... IP: *.petrotel.com.pl 06.12.03, 10:24
      ...bo zatankował paliwo które nasi "biznesmeni" mieszają w wynajętych SKR-ach.
      Haahaahaa teraz dopiero ktoś zrozumie czym to grozi.
      • merro Re: Leszek spadł... 09.12.03, 12:21
        coraz bardziej powszechna staje się teoria, że śmigłowiec podstawiono,
        Leszek dojechał na miejsce wypadku, a siniaki nabiła mu żona po nakryciu
        igraszek w/w z panią poseł Jakuboską, której rownież się dostało po głowie
        (dosłownie)

• szczerbaty_alfred Re: Leszek spadł... 09.12.03, 12:25
        Gość portalu: expert napisał(a):

> ...bo zatankował paliwo które nasi "biznesmeni" mieszają w wynajętych SKR-
        ach.
        \
        Nie śmigłowiec testował biopaliwa no i się nie udało. :-)))
        .
        • Gość: Duch Re: Leszek spadł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 01:48
          A ja Wam powiem Mosci Panowie i Szlachetne Damy, ze z tym Leszkiem to byl znak
          dany od Tego,co ma baczenie na cale to ludzkie plemie. Dal On leszkowym do
          zrozumienia, ze czas juz zrobic rachunek sumienia, zaprzestac swojej cokolwiek
          szatanskiej dzialalnosci, wstapic na sciezke prawa i sprawiedliwosci (bez
          nadinterpretcji na partyje z nazwa takowa). Teraz tylko od Leszka zalezy czy
          bedzie wstanie w znak ten uwierzyc, bo gdyby nie nadzieja to moglby juz nie
          zyc !!!
          Duch straszy tylko tych co mowia "dobry" a mysla "zly"!
          • Gość: Andy,Chicago Re: Leszek spadł... IP: *.client.comcast.net 21.12.03, 07:54
            Swieta racja Duchu Zuchu popieram w pelni to co piszesz,ale dodaj tez ze
            milosciwie panujace ksiazeta kosciola odwiedzili naszego zucha dajac tymsamym
            do myslenia czy zrobili to z czysto religijnych pobudek lub z milosci do niego
            oraz jego ugrupowania(SLD).Przyjzyj sie biskupom Polskim co potrafia zrobic
            dla przyjaciol z lewicy,ida na kazde ustepstwa komuchom,byle oni nie dobierali
            sie do kasy,ktora oni zbieraja czesc na kosciol czesc dla siebie,a komuchy i
            tak ich maja w dupie.Ustawe o usuwaniu ciazy,o zwiazkach homo
            seksualnych,ktore mialy byc zablokowane w sejmie w zamian za poparcie w
            referendum unijnym niestety komuchy nie dotrzymali slowa.Ja i wielu ludzi
            pomimo ze jestesmy katolikami nie zgadzamy sie azeby dla potrzeby chwili
            episkopat Polski zmienial religie,zasady,odnosnie postu BOZONARODZENIOWEGO
            gdyz ja zostalem wychowany poscic i tego samego ucze moje dziecko.Oni powinni
            uczyc ludzi milosci,tolerancji wpajac mlodym ludziom wartosci
            chrzescijanskie,a nie mieszac sie w polityke w koncu powolani sa do
            tego.Bardzo duzo ludzi odchodzi od kosciola,gdyzto co sie dzieje w chwili
            obecnej przeraza i prosi o pomste do nieba.Politykow mamy
            roznych,polglowkow,populistow,poslow zachartowanych glupota,a prawdziwych jak
            na lekarstwo.Nie pruboj mnie utorzsamiac z liga polskich rodzin lub z radiem
            maryja,ci pierwsi to narodowcy (POTRZEBNY JEST IM PSYCHIATRA)a drudzy maja
            przywary (CIAGLE ZBIERAJA PIENIADZE)ja tez dalem na ratowanie stoczni
            Gdanskiej i po dzis dzien nie otrzymalem rozliczenia a stocznia i tak padla)i
            dlatego jest mi z nimi nie po drodze.Szkoda tylko ze biskupi nie sluchaja nauk
            OJCA SWIETEGO JANA PAWLA II gdyz on to robi z powolani i milosci do Stworcy a
            oni ida bledna droga.Ja BOGA nosze w sercu i to mi wystarczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka