Gość: RodrigezMoralez IP: *.class144.petrotel.pl 26.12.03, 09:08 extra fura bede tera sie bujał nim po płocku i laski wyrywał ma nawed kabine oraz szyby otwierane już nie wspomne o kołpakach to bedą dziewki na fure lecieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: 195.117.140.* 26.12.03, 13:36 Czarny ciągnik - jak dla mnie czarny ciągnik do wyrywania lasek to może być czarna fabia RS z dyzlem 130 KM za ponad 70 tyś zł - kupię sę taką jak będę miał kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.12.03, 13:57 zasada jest tala - im sie ma krótszego i mniej "figlarnego" tym lepsza brykę trzeba kupować - jako że samochód stanowi "przedłużenie penisa". Ja tam jeżdzę Matizem a laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda. tal więc dla autora "Kupiłem Czarny ciągnik" kondolencje z powodu "małego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.12.03, 13:58 zasada jest taka - im sie ma krótszego i mniej "figlarnego" tym lepsza brykę trzeba kupować - jako że samochód stanowi "przedłużenie penisa". Ja tam jeżdzę Matizem a laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda. tal więc dla autora "Kupiłem Czarny ciągnik" kondolencje z powodu "małego" Odpowiedz Link Zgłoś
karal00x Re: Kupiłem Czarny ciągnik 26.12.03, 18:22 Gość portalu: ja napisał(a): >...laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda. ta w rozporku znaczy? czyli, że co? jak idziesz, to po ziemi ją ciągniesz, że się pół miasta ogląda? a może depcze niechcący? taka długa ta fuzyja? czy na ramieniu może ją niesiesz? już nie wiem co to "twój penis" a co "laska twoja" :) pozdr! ps. to z przekory trochę ten post... słabość mam do tego rodzaju nazewnictwa: laska, dupencja... itd. nie można było: kobieta, dziewczyna??? jak ją przedstawiasz to jak, tak np: "to jest (imię) - moja laska?" kondolencje dla ciebie i twojej laski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.12.03, 21:49 karalI00x - masz rację słownictwo nasze jest ubogie, ale w odpowiedzi strałem się dostosować do twórcy wątku - poprawiam się - mimo że jeżdzę MATIZEM żonę mam taką że pół miasta się za nią ogląda /niedawno poślubiona/ pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 08:08 Gość portalu: ja napisał(a): > mimo że jeżdzę MATIZEM żonę > mam taką że pół miasta się za nią ogląda /niedawno poślubiona/ > no tak a może pół miasta sie ogląda na twoją żonke bo przed tobą miało okazje sie za darmo zabawic a na ciebie mogło trafic frajerze i teraz sie brechtają z Ciebie ! > Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 08:30 a i przepraszam za słownictwo i życze wszytkiego najlepszego na nowej drodze życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 08:31 żal ci dupę ściska, chyba masz w domu paszteta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 08:38 również pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku a propo, czy wiesz co to jest pasztet zajęczy -> idziesz na wiejską zabawę i nawalasz się. pózniej wyrywasz najbrzydszą dziewczynę na zabawie, bierzesz ją w krzaki i rżniesz aż zajęczy i to jest właśnie "pasztet zajęczy". Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 08:52 Gość portalu: ja napisał(a): > również pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku > > a propo, czy wiesz co to jest pasztet zajęczy > > > > -> idziesz na wiejską zabawę i nawalasz się. pózniej wyrywasz najbrzydszą > dziewczynę na zabawie, bierzesz ją w krzaki i rżniesz aż zajęczy i to jest > właśnie "pasztet zajęczy". a ty to pewnie wiesz z doswiadczenia koleś co wiadomo zadna z miasta na matiza by nie poleciała i dlatego teraz wszyscy sie oglądają !Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 09:05 hortex1 napisał: > Gość portalu: ja napisał(a): > > > > > > > a propo, czy wiesz co to jest pasztet zajęczy > > > > > > > > -> idziesz na wiejską zabawę i nawalasz się. pózniej wyrywasz najbrzyds > zą > > dziewczynę na zabawie, bierzesz ją w krzaki i rżniesz aż zajęczy i to jest > > > właśnie "pasztet zajęczy". > > wiesz nie wiem co to jest ale wiem ze ty na ten pasztet bedziesz musiał patrzeć i życ z nim przez całe twoje zycie wiec nie zazdroszcze ci ale cóż tak to jest jak sie jezdzi na wiejskie imprezki i sie za dużo pije !a jak ci przeszkadza ze patrzą sie na twoją kobiete ludzie to moze wychodz w nocy bedzie miejsza szansa na to aby sie smiali i oglądali a może tu wcale nie chodzi o twoją kobiete tylko o Ciebie? zastanów sie bo może tu musisz szukać problemu ! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 13:27 drogi niedoświadczony chłopcze ! -> zaliczyłem w życiu więcej dup niż standardowy kibel. Wiedz też że z kobietami jest tak jak z degustacją win - naprawdę trzeba dużo degustować i z różnych winnic i wytwórni win ( w tym siarę z Ciechomic) by móc wybrać te najlepsze. ucz się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 18:40 >a laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda taka bzydka ? wspolczuje jak to mowia kazda potwora znajdzie swego adoratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 19:40 Jurek mylisz się nie jest brzydka wręcz przeciwnie, ale o takiej tylko możesz pomarzyć onanizując sie w nocy swoją łapą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klon Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 21:00 A ja se kupilem swinie i co noc jo dymie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario.W Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 01:11 Panowie to żałosne że musicie mieć super samochód żeby wyrwać fajną dziewczynę. Co z intelektem i wdziękiem osobistym. Poza tym dziewczyny co lecą na samochody to tylko "na raz" się nadają.Są oczywiście wyjątki. P.S Uważam że mam fajną,ładną i inteligentną dziewczynę a jak ją poznałem to nie miałem jeszcze super bryki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 28.12.03, 09:09 Mario ale tu ktos sobie jaja robi czarny traktor hahaha to moze furore to bedzie w żniwa robił a co do kobiet lecacych na fury to koles o niku ,,ja ,, pisze ze na matiza jego dziewka z zabawy na wsi poleciała i teraz poł płocka sie za nia ogląda tylko ciekaw jestem czy wrescie oglądają sie bo jest tak piekna czy może odwrotnie ale to już nie mój problem wkoncu wyrwała kolesia z super fury matiza i tak trzymać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 28.12.03, 10:21 Re: Kupiłem Czarny ciągnik Autor: Gość: Mario.W IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 28.12.2003 01:11 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Panowie to żałosne że musicie mieć super samochód żeby wyrwać fajną dziewczynę. Co z intelektem i wdziękiem osobistym. Poza tym dziewczyny co lecą na samochody to tylko "na raz" się nadają.Są oczywiście wyjątki. Re: Kupiłem Czarny ciągnik Autor: Gość: Mario.W IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 28.12.2003 01:11 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Panowie to żałosne że musicie mieć super samochód żeby wyrwać fajną dziewczynę. Co z intelektem i wdziękiem osobistym. Poza tym dziewczyny co lecą na samochody to tylko "na raz" się nadają.Są oczywiście wyjątki. P.S Uważam że mam fajną,ładną i inteligentną dziewczynę a jak ją poznałem to nie miałem jeszcze super bryki. ;) _____________________________________ >>>>> Uważam że mam fajną,ładną i inteligentną dziewczynę, aktualnie żanbę a jak ją poznałem to miałem Matiza (i nie na wiejskiej zabawie bo jest mieszkanka naszego miasta) i rzeczywiście masz racje że oprócz urody liczy się też to co ma w zwojach mózgowych Odpowiedz Link Zgłoś