Dodaj do ulubionych

Kupiłem Czarny ciągnik

IP: *.class144.petrotel.pl 26.12.03, 09:08
extra fura bede tera sie bujał nim po płocku i laski wyrywał ma nawed
kabine oraz szyby otwierane już nie wspomne o kołpakach to bedą dziewki na
fure lecieć
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: 195.117.140.* 26.12.03, 13:36
      Czarny ciągnik - jak dla mnie czarny ciągnik do wyrywania lasek to może być czarna fabia RS z dyzlem 130 KM za ponad 70 tyś zł - kupię sę taką jak będę miał kasę.
      • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.12.03, 13:57
        zasada jest tala - im sie ma krótszego i mniej "figlarnego" tym lepsza brykę
        trzeba kupować - jako że samochód stanowi "przedłużenie penisa". Ja tam jeżdzę
        Matizem a laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda.

tal więc dla autora "Kupiłem Czarny ciągnik" kondolencje z powodu "małego"
      • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.12.03, 13:58
        zasada jest taka - im sie ma krótszego i mniej "figlarnego" tym lepsza brykę
        trzeba kupować - jako że samochód stanowi "przedłużenie penisa". Ja tam jeżdzę
        Matizem a laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda.

tal więc dla autora "Kupiłem Czarny ciągnik" kondolencje z powodu "małego"
        • karal00x Re: Kupiłem Czarny ciągnik 26.12.03, 18:22
          Gość portalu: ja napisał(a):

>...laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda.

ta w rozporku znaczy? czyli, że co? jak idziesz, to po ziemi ją ciągniesz, że
          się pół miasta ogląda? a może depcze niechcący? taka długa ta fuzyja? czy na
          ramieniu może ją niesiesz? już nie wiem co to "twój penis" a co "laska twoja" :)
          pozdr!

ps.
          to z przekory trochę ten post... słabość mam do tego rodzaju nazewnictwa: laska,
          dupencja... itd. nie można było: kobieta, dziewczyna??? jak ją przedstawiasz to
          jak, tak np: "to jest (imię) - moja laska?" kondolencje dla ciebie i twojej laski!
          • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 26.12.03, 21:49
            karalI00x - masz rację słownictwo nasze jest ubogie, ale w odpowiedzi strałem
            się dostosować do twórcy wątku - poprawiam się - mimo że jeżdzę MATIZEM żonę
            mam taką że pół miasta się za nią ogląda /niedawno poślubiona/

pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
            • hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 08:08

>
              mimo że jeżdzę MATIZEM żonę
              > mam taką że pół miasta się za nią ogląda /niedawno poślubiona/
              >
              no tak a może pół miasta sie ogląda na twoją żonke bo przed tobą miało okazje
              sie za darmo zabawic a na ciebie mogło trafic frajerze i teraz sie brechtają z
              Ciebie !
              >
              • hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 08:30
                a i przepraszam za słownictwo i życze wszytkiego najlepszego na nowej drodze
                życia
              • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 08:31
                żal ci dupę ściska, chyba masz w domu paszteta
                • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 08:38
                  również pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku

a propo, czy wiesz co to jest pasztet zajęczy

-> idziesz na wiejską zabawę i nawalasz się. pózniej wyrywasz najbrzydszą
                  dziewczynę na zabawie, bierzesz ją w krzaki i rżniesz aż zajęczy i to jest
                  właśnie "pasztet zajęczy".
                  • hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 08:52

> również pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
                    >
                    > a propo, czy wiesz co to jest pasztet zajęczy
                    >
                    >
                    >
                    > -> idziesz na wiejską zabawę i nawalasz się. pózniej wyrywasz najbrzydszą
                    > dziewczynę na zabawie, bierzesz ją w krzaki i rżniesz aż zajęczy i to jest
                    > właśnie "pasztet zajęczy".

a ty to pewnie wiesz z doswiadczenia koleś co wiadomo zadna z miasta na
                    matiza by nie poleciała i dlatego teraz wszyscy sie oglądają !Gratuluje
                    • hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 09:05
                      hortex1 napisał:

> Gość portalu: ja napisał(a):
                      >
                      > >
                      > >
                      > > a propo, czy wiesz co to jest pasztet zajęczy
                      > >
                      > >
                      > >
                      > > -> idziesz na wiejską zabawę i nawalasz się. pózniej wyrywasz najbrzyds
                      > zą
                      > > dziewczynę na zabawie, bierzesz ją w krzaki i rżniesz aż zajęczy i to jest
                      >
                      > > właśnie "pasztet zajęczy".
                      >
                      > wiesz nie wiem co to jest ale wiem ze ty na ten pasztet bedziesz musiał
                      patrzeć i życ z nim przez całe twoje zycie wiec nie zazdroszcze ci ale cóż tak
                      to jest jak sie jezdzi na wiejskie imprezki i sie za dużo pije !a jak ci
                      przeszkadza ze patrzą sie na twoją kobiete ludzie to moze wychodz w nocy
                      bedzie miejsza szansa na to aby sie smiali i oglądali a może tu wcale nie
                      chodzi o twoją kobiete tylko o Ciebie? zastanów sie bo może tu musisz szukać
                      problemu ! pozdrawiam
                    • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 13:27
                      drogi niedoświadczony chłopcze !
                      -> zaliczyłem w życiu więcej dup niż standardowy kibel.

Wiedz też że z kobietami jest tak jak z degustacją win - naprawdę trzeba dużo
                      degustować i z różnych winnic i wytwórni win ( w tym siarę z Ciechomic) by móc
                      wybrać te najlepsze.

ucz się
        • Gość: Jurek Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 18:40
          >a laske mam taką że pół miasta się za nią ogląda

taka bzydka ?
          wspolczuje
          jak to mowia kazda potwora znajdzie swego adoratora
          • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.class146.petrotel.pl 27.12.03, 19:40
            Jurek mylisz się nie jest brzydka wręcz przeciwnie, ale o takiej tylko możesz
            pomarzyć onanizując sie w nocy swoją łapą.
            • Gość: Klon Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 21:00
              A ja se kupilem swinie i co noc jo dymie.
    • mw66 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 27.12.03, 11:41
      Kup se jeszcze czarna babe.
      • Gość: Mario.W Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.03, 01:11
        Panowie to żałosne że musicie mieć super samochód żeby wyrwać fajną dziewczynę.
        Co z intelektem i wdziękiem osobistym.
        Poza tym dziewczyny co lecą na samochody to tylko "na raz" się nadają.Są
        oczywiście wyjątki.
        P.S Uważam że mam fajną,ładną i inteligentną dziewczynę a jak ją poznałem to
        nie miałem jeszcze super bryki. ;)
    • hortex1 Re: Kupiłem Czarny ciągnik 28.12.03, 09:09
      Mario ale tu ktos sobie jaja robi czarny traktor hahaha to moze furore to
      bedzie w żniwa robił a co do kobiet lecacych na fury to koles o niku ,,ja ,,
      pisze ze na matiza jego dziewka z zabawy na wsi poleciała i teraz poł płocka
      sie za nia ogląda tylko ciekaw jestem czy wrescie oglądają sie bo jest tak
      piekna czy może odwrotnie ale to już nie mój problem wkoncu wyrwała kolesia z
      super fury matiza i tak trzymać !
      • Gość: ja Re: Kupiłem Czarny ciągnik IP: *.pt-2.petrotel.pl 28.12.03, 10:21
        Re: Kupiłem Czarny ciągnik
        Autor: Gość: Mario.W IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl
        Data: 28.12.2003 01:11 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
        oczywiście wyjątki.
        Re: Kupiłem Czarny ciągnik
        Autor: Gość: Mario.W IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl
        Data: 28.12.2003 01:11 + odpowiedz na list

--------------------------------------------------------------------------------
        oczywiście wyjątki.
        P.S Uważam że mam fajną,ładną i inteligentną dziewczynę a jak ją poznałem to
        nie miałem jeszcze super bryki. ;)
        ma w zwojach mózgowych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka