Gość: Grażka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.09, 11:50 Interesuje mnie ten Hotel był ktoś jaka opinia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietia27 Re: Hotel Golden Sun 30.11.09, 08:08 Witam Byłem w tym hotelu pod koniec września (4 osoby) Jezeli chodzi o hotel to jest godny polecenia 2 baseny plus zjeżdzalnia . Pokoje jak zawsze sa lepsze i gorsze. Najgorsze sa na parterze i tych sie trzeba wystrzegać. Porażką jest plaza w tym hotelu ale my o tym wiedzieliśmy wybierajac sie do Golden sun i wiekszość czasu spedzalismy przy basenach. Jezeli jeszcze cos pania interesuje to proszę pytać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Hotel Golden Sun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.09, 10:54 dzięki za informację chciałabym się dowiedzieć jak jedzenie i z jakiego biura byliście Odpowiedz Link Zgłoś
pietia27 Re: Hotel Golden Sun 02.12.09, 19:40 Jeżeli chodzi o jedzenie to wiadomo nie każdemu pasuje ale nam pasowało. 3 razy był kebab,spagetii i rozne rodzaje mies wiec bylo co wybrac sobie. Biuro Itaka jechalismy z tego biura po raz pierwszy ale było OK. Z polskich biur to oprocz Itaki był GTI i tyle z polskich biur. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pietia27 Re: Hotel Golden Sun 02.12.09, 19:45 Acha i proponuje korzystać z biur lokalnych jezeli chodzi o wycieczki. Jest duzo taniej my zaryzykowalismy i warto było.Minus to to że niestety ale przewodnik mowi albo w jez angielskim lub niemieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia Re: Hotel Golden Sun IP: *.chello.pl 18.02.10, 23:14 jezeli chodzi kleopatre golden sun to polecam byłam w czerwcu z biura wezyr i byłysmy bardzo zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś