Dodaj do ulubionych

Londyn-noclegi?

31.01.06, 18:44
czy ktos zna jakis sredniej klasy, godny polecenia hotelik w Londynie, a
jeszcze lepiej apartament na tydzien w sierpniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Luk Re: Londyn-noclegi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:23
      ja zawsze rezerwowałem sobie przez www.hotelowerezerwacje.pl - nie wiem co
      będzie akurat dostępne w sierpniu:)ale na pewno warto już rezerwować
      • ewa553 Re: Londyn-noclegi? 01.02.06, 14:30
        dziekuje, zaraz zajrze. Ale chcialam tez uslyszec zdanie kogos kto juz gdzies
        mieszkal i moze polecic. Jest cos, co Ty moglbys polecic?
    • ewa553 Re: Londyn-noclegi? 01.02.06, 21:19
      nie rozumiem: tyle sie slyszy i czyta o licznych wyjazdach do Anglii, a nikt
      nie chce sie podzielic hotelowymi doswiadczeniami? dziwne...
      • sumire Re: Londyn-noclegi? 01.02.06, 23:02
        Może niekoniecznie nie chce :)
        Bardzo wielu ludzi śpi w hostelach, bo hotele w Wielkiej Brytfannie są najzwyczajniej w świecie drogie, zwłaszcza w centrum Londynu. A poza tym przeciętnemu turyście niewiele trzeba do szczęścia.
        A inni korzystają z gościnności znajomych, jak ja na przykład. I mimo że byłam w Londku wiele razy, o hotelach nie wiem nic. Niemniej wystarczy spojrzeć w gogle :) -> www.hotels-london.co.uk/
    • ewa553 Re: Londyn-noclegi? 02.02.06, 19:33
      sumira, nie jeste4m taka tepa, umiem szukac - zaraz Ci tu podaje link do o
      wiele tanszych hoteli w Europie, w tym w Londynie. Mnie chodzilo o SPRAWDZONE
      miejsce. Ale Twoj wywod o hostelach i noclegach u znajomych mnie przekonal,
      wiec zdecyduje sie na ktorys z hoteli z mojej wyszukiwarki. Pozdrawiam
      www5.hrs.de/
    • Gość: ewa Re: Londyn-noclegi? IP: 193.29.207.* 03.02.06, 11:12
      Nocowałam w hotelu Avon. 60 funtów za trójkę z bardzo obfitym śniadaniem.
      Bardzo dobry punkt, piechotą do Hyde Parku. Pisałam o tym na forum wiele razy.
      Pozdrawiam
    • ewa553 Re: Londyn-noclegi? 03.02.06, 14:29
      szukalam Avonu i nie znalazlam, ale za to inny hotel (z hrs) ktory sobie
      wczesniej upatrzylam, ma oferte akurat w tym okresie, gdy my tam bedziemy:
      zamiast 66, tylko 44 funty za noc, za dwuosobowy hotel. Ze sniadaniem. W
      Poddington, na skraju Hyde Parku i wszystko bliziutko. No wiec zaklepalam. Tym
      bardziej ze warunki sa takie, ze do dwu dni przed przylotem moge zrezygnowac z
      rezerwacji bez jakichkolwiek kosztow.
      • Gość: Beata Re: Londyn-noclegi? IP: 193.108.34.* 12.12.06, 09:50
        Czy możesz podać namiar na ten hotel?
        • dorota.dent Re: Londyn-noclegi? 06.01.07, 10:37
          no wlasnie, podziel sie informacja, bo tez jestem zainteresowana nie-bardzo-
          drogim hotelem w centrum Londynu na wielkanoc
          • Gość: gabra Re: Londyn-noclegi? IP: *.range86-133.btcentralplus.com 03.02.07, 10:02
            wybieram sie turystycznie do Londynu z mezem i 2 letnim dzieckiem, czy moglabym
            poprosic o jakies wskazowki dotyczace niedrogich hoteli (bo na 9 nocy)
            najlepiej w centrum? Jak na razie najtanszy pokoj znalazlam za okolo 650Ł za 9
            nocy :( Pomocy! Wybieram sie tam na Wielkanoc. Słyszałam tez, ze mozna wynajac
            mieszkanie, albo pokoj przyrodzinie, ale nie wiem gdzie szukac. dzoiekuje za
            porady
            • Gość: Agata Re: Londyn-noclegi? IP: 80.51.246.* 09.02.07, 12:37
              Byłam 2 tygodnie temu w Londynie. Mieszkałam niedaleko Paddington (jest tam
              bardzo duzo hoteli). Hotel rezerwowałam przez www.booking.com. Bardzo łatwy
              system szukania i rezerwacji. Polecam.
              • ilonka99 Re: Londyn-noclegi? 09.04.07, 19:53
                up
                Ktoś jeszcze coś wie?
                • Gość: aaa Re: Londyn-noclegi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 01:57
                  ja polecam www.expedia.co.uk
                  łatwa wyszukiwarka, mnóstwo hoteli, dużo opinii
    • Gość: JK Re: Londyn-noclegi? IP: *.aster.pl 05.05.07, 00:14
      Parę lat temu nocowałam w hotelu na Paddingtonie i mnie okradli - włamali się
      do pokoju, i to tak, że prawie nie było śladów (być może ktoś z pracowników
      kluczem), wynieśli mi kupę DVD, CD, discmana i parę innych fajnych rzeczy.
      Policjanci, którzy przyszli oglądać pokój i ci z którymi potem rozmawiałam
      kilka razy na komisariacie, a także kolega, który w Londynie mieszka,
      powiedzieli, że w tej okolicy włamania tego typu są bardzo częste i oczywiście
      nie ma siły, żeby się cokolwiek odnalazło.
      Wcześniej w Londynie byłam już kilkadziesiąt razy i nigdy nic złego mnie nie
      spotkało. Na Paddingtonie byłam wtedy po raz pierwszy. I ostatni. Tak tylko
      informuję, żeby jak ktoś tam będzie, to niech profilaktycznie ma wszystko pod
      kontrolą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka