Dodaj do ulubionych

Jolcia & Adams

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.11, 17:55
Widze na portalu zapytania w sprawie z jakim biurem się wybrać na wycieczki fakultatywne w Alany, ja osobiście polecam Jolcie, razem z tym biurem zwiedziłam Kapadocje, Pamukale i byłam na miejscowej wycieczce city tour ( super, widoki i powietrze w górach świetne). Profesjonalna i rzetelna obsługa przemiłych pilotek. Jednym słowem polecam warto skorzystac z tego biura.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Jolcia & Adams IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 19:16
      to nie możesz się w tamtym wątku wpisać?
      • Gość: M. Re: Jolcia & Adams IP: *.pl 02.05.11, 22:21
        Nie moze bo jolcia i zachwala swoje biuro ;) - stad tyle pozytywnych opinii
        • Gość: gość Re: Jolcia & Adams IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.11, 23:18
          to normalne, wszyscy tak robią
    • Gość: gosia2303 Re: Jolcia & Adams IP: *.portnet.pl 09.05.11, 11:47
      Ja rownież korzystałam z biura Jolcia Adams nie zawiodłam sie, przemiła, profesjonalna obsługa, ciekawy program wycieczki, dlatego polecam.
      • Gość: Klimsa(Trójmiasto) Re: Jolcia & Adams IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.11, 20:26
        Chcieliśmy podziękować firmie polsko-tureckiej Jolcia-Adams Tour za zorganizowanie
        podczas naszego majowego weekendu wspaniałych wycieczek dla naszej grupy
        z hotelu Blue Star.
        Wspaniała Kapadocja z przemiłymi pilotami-p.Eliza i p.Marcin oraz p.Ewa pozostawiła
        niezapomniane wrażenia,które będziemy jeszcze długo wspominać.
        Polecamy to biuro turystom wybierającym się do Alanii.
      • Gość: SAC Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 21:03
        Z całą odpowiedzialnością polecam biuro Jolcia-Adams. Kompetentni ludzie i bardzo sympatyczni.
    • Gość: piotr0108 Re: Jolcia & Adams IP: *.portnet.pl 11.05.11, 15:42
      Ja z żoną również polecam Biuro Jolcia & Adams, korzystaliśmy ,jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnego podejścia i przemiłych Pań pilotek, jeszcze raz za wszystko dziękujemy, będą to dla nas na pewno niezapomniane wakacje.
    • Gość: kasia Re: Jolcia & Adams IP: *.broker.com.pl 12.05.11, 19:51
      ja również polecam to biuro podróży...miła i profesjonalna obsługa, żadnych problemów z komunikacją, sprawnie i na czas :) są pomocni także w bardziej przyziemnych sprawach - ja na przykład miałam problem z przeziębieniem i p.Adam (właściciel) w trakcie wycieczki po Alanyi zaopatrzył mnie w najpotrzebniejsze madykamenty...no i ceny...nie ma porównania z ofertą rezydentów :)
      • ssseeeaaa Re: Jolcia & Adams 14.05.11, 16:43
        A ja nie polecam juz kiedyś bardzo dokładnie napisałem dlaczego ale widze że zakładane są nowe wątki żeby nikt tych starych nie czytał. Biuro żenada stałem na słońcu 1godz bo pani Jolcia nie raczyła mnie poinformować że wycieczkę odwołano i do tego musiałem na swój koszt pojechać i odebrac pieniądze nawet przepraszam nie usłyszałem nie tak się załatwia interesy.
        • Gość: kora Re: Jolcia & Adams IP: *.loonar.pl 15.05.11, 12:03
          Dokladnie to samo nas spotkalo ;) ale jak chce im sie zaplacic pieniazki kontaktuja sie w mgnieniu oka.. nie zdazysz smsa napisac juz dzwonia, gorzej z realizacja wycieczek ;)
          • aldik2008 Re: Jolcia & Adams 16.05.11, 20:38
            A korzystaliście może z hamamu ? Gdzie zawożą ? Jakie są warunki ? Chciałabym wykupić jeszcze rafting oraz jeep safari.
            • jolanda164 Re: Jolcia & Adams 25.05.11, 17:59
              Hamam mamy w Konakli ı tam zawozimy klientow promocja tylko 15eu zapraszamy
              • aldik2008 Re: Jolcia & Adams 27.05.11, 11:31
                dziękuję za udzielenie odpowiedzi
    • Gość: Ewcia Re: Jolcia & Adams IP: *.083.c71.petrotel.pl 25.05.11, 09:05
      a moge prosić jakiś namiar na to biuro? gdzie się mieści lub lepiej adres emailowy:)
      • jolanda164 Re: Jolcia & Adams 25.05.11, 18:01
        Prosze bardzo adres strony www.jolcia-adams-tour.com pozdrawiam
    • Gość: piotr59 Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 19:39
      Chciałem, serdecznie podziękować za świetny program podczas wycieczki do Kapadocji, bylismy z żoną i znajomymi mile zaskoczeni profesjonalną obsługą oraz dużą i ciekawą wiedzą w świetny sposób przekazaną przez Panią pilotkę, ktorą serdecznie pozdrawiamy.
      • Gość: poz Re: Jolcia & Adams IP: 46.155.242.* 28.05.11, 20:20
        moze ktos sie zapyta czy oni maja pozwolenie na organizacje wycieczek??? albo maja przewodnikow licencjonowanych na wycieczkach, tureckivh przewodnikow??? nie maja, bo to biuro krzak, oszczedza na wszystkim, a piloci ktorzy dla nich pracuja nie maja pozwoilenia na prace, tylko wlatuja na wizie turystycznej. wielkie dzieki jak zatrzyma ich kontrola Tursabu czu policji, wzgl. jandarmerii,.hehhehe konfiskata autobusu i deport panienki, a turysci w szczerym polu!
        Lepiej jezdzic samemu lub z biurem. ja wybralem samemu. Zawsze wypozyczam autko i robie co chce i za ile chce:) polecam kazdemu. A te biura, dwa krzeselka i stolik to hohsztaplerzy i tyle, naciagacze zwyli i tyle. Zarabiaja na polskich idiotach!
        • Gość: Sasza Re: Jolcia & Adams IP: *.play-internet.pl 28.05.11, 22:36
          Hm...wszystkie pozytywne opinie napisane w jednym stylu...
        • Gość: asd Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 22:56
          konkurencja czy nie konkurencja, ale to co napisał poz to prawda, jak się dobrze w necie poszuka to znajdzie się opinie byłych pracowników....
          • Gość: Klimasa Re: Jolcia & Adams IP: *.gdynia.mm.pl 30.05.11, 12:03

W Alanyi jest bardzo złośliwa konkurencja,która z zazdrości i swojej nieudolności robi
            wszystko aby pogrążyć dobrą firmę działającą w Alanyi od 9 lat.
            Będąc w Alanyi odwiedziliśmy kilka polskich biur podróży,sprawdzając programy wycieczek
            i oferty cen,owe oraz przewodników wycieczek do Kapadocji i Pamukale.
            W czasie wycieczki do Kapadocji pilotowanej przez p.Elizę i do Pamukale przez p.Ewę
            wraz z przewodnikami tureckimi byliśmy kontrolowani na trasie i nikt nikogo nie wyrzucał
            z autobusu.
            Dlatego dziwię się jak możecie wypisywać takie kłamstwa i bzdury.
            Jeżeli wasza firma jest nieudolna i mało operatywna ,to musicie się bardziej starać
            a nie wypisywać takie oszczerstwa w necie.
            My polecamy biuro Jolcia Adams ponieważ byliśmy bardzo zadowoleni z jakości i obsługi
            pomimo,że inne biura miały niższe ceny ale standard ich usług był gorszy o czym opowiadali
            uczestnicy tych wycieczek.
            W związku z tym proszę nie sugerować się bzdurami wypisywanymi przez konkurencję
            i korzystać z usług biura Jolcia Adams,co gorąco polecamy.
            • Gość: asd Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 17:08
              sama też znam osobiście kilka osób, które w ostatnich sezonach tam pracowały. Gdyby ktoś był w Alanyi co rok i sprawdzał kto pracuje, przekonałby się, że oprócz Turka Ad(a/e)ma cała ekipa inna co rok. Rotacje nawet w ciągu roku, bo pracownikom nie płacą, oraz nie spełniają nic z obietnic jakimi kusili przed przyjazdem.
              • jolanda164 Re: Jolcia & Adams 30.05.11, 18:12
                Widocznie twoja praca byla tak mizerna ,ze nie zostaly dotrzymane finansowe warunki moze w nowej firmie bedziesz bardziej doceniana....oby,a to jaki presonel gdzie i kiedy pracuje to juz nie twoja sprawa masz mi cos do powiedzenia zapraszam wiesz gdzie jest biuro asd czy jak Ci tam bo nawet sie nie zalogowalas widocznie masz duzo do ukrycia!
                • Gość: asd Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.11, 22:29
                  nie muszę się logować, nie muszę niczego osobiście mówić w twarz, cała branża w Alanyi wie co się dzieje w J&A najgorsze jest to, że u Turków Polscy pracownicy mają lepiej niż u Polaków.
    • Gość: Marcin i Agata Re: Jolcia & Adams IP: *.acn.waw.pl 23.06.11, 19:24
      Byliśmy w Okolicach Alanii w czerwcu tego roku. Z biurem Jolcia & Adams byliśmy na wycieczce w Pamukkale i na Jeep Safari w Green Canyon. Wycieczki tańsze od tych oferowanych przez rezydentów z super obsługą i miłymi pilotami mówiącymi oczywiście po Polsku. Jeep Safari to niezapomniana wycieczka. Polecamy Jolcię i jej biuro wszystkim. Super kontakt, dobre ceny, jednym słowem warto ;-)))
      • Gość: Michal & Ania Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 19:52
        Witam, wróciłem z żoną z wakacji w Alanyi, skorzystaliśmy z usług lokalnego biura Jolcia &Adams, i moja żona ( chyba nie przeczyta ) często marudząca tym razem była zadowolona, wykupiliśmy wycieczkę do Kapadocji, autokar klimatyzowany z działającą klimą program wycieczki świetny poprowadzony przez pilota p. Marcina , którego chyba pasja jest kultura i historia tego kraju. Dziękujemy raz jeszcze , pozdrowienia dla Pani Ewy.
    • figa63 Re: Jolcia & Adams 26.06.11, 12:39
      Właśnie wróciliśmy z Alanyi. Wykupiłyśmy w biurze Jolcia & Adams dwudniową wycieczkę do Kapadocji. Wybierając to biuro kierowaliśmy się ceną oraz opiniami umieszczonymi w Internecie, nie zwracając uwagi na te negatywne. Niestety popełniliśmy błąd, ponieważ potwierdziły się w 100%!
      Mamy ogromne zastrzeżenia do transportu, który oferuje to biuro turystom. Niesprawna klimatyzacja w upale to horror! Poza tym nasza podróż przebiegała w ekstremalnych warunkach przypominających rosyjską ruletkę! W drodze do Kapadocji kierowca nie rozstawał się z telefonem komórkowym (być może w Turcji nie jest to zabronione). Jadąc prawie 700 km w upale przekraczającym 30 st. mieliśmy tylko dwie krótkie przerwy. Nie jest to zgodne z przepisami prawa tureckiego, które określa, że po przejechaniu 110 km kierowca musi mieć 15 min przerwy. Ten sam, zmęczony kierowca wiózł nas na „Wieczór turecki”, w którym uczestniczył do bardzo późna, a już o godzinie 8.30 wyruszyliśmy w drogę powrotną.
      Wynikiem tego była podróż powrotna przypominająca koszmar! W górzystym terenie, pełnym niebezpiecznych miejsc kierowca jechał bardzo szybko! Prawdopodobnie przysnął lub nie zadziałały hamulce, ponieważ kierowca widząc przed sobą dwa samochody nie zwolnił. Nie mogąc ich wyprzedzić (nadjeżdżający samochód z naprzeciwka) starał się je ominąć z prawej strony ścinając słupki, znak drogowy i wyrywając boczne lustro autokaru. Po tym incydencie nie zwolnił nadal jadąc z tą samą prędkością aż do najbliższej stacji benzynowej oddalonej kilka kilometrów, nie sprawdzając czy autokar nie został uszkodzony. Poczuliśmy zapach palonej gumy, ale nawet wówczas się nie zatrzymał. Tylko ułamki sekund i miejsce, w którym to się stało uratowało nas od poważnego wypadku. Kilkaset metrów wcześniej przejeżdżaliśmy drogą z bardzo stromym poboczem! Gdyby stało się to w tym miejscu stoczylibyśmy się w przepaść, nie wrócilibyśmy już do Polski!
      Pani Ewa, przewodnik i pseudo opiekun grupy zareagowała w sposób karygodny oznajmiając nam, że przecież nic nikomu się nie stało i jeśli złożymy skargę to kierowca straci pracę. To perfidny szantaż! Nasze życie i zdrowie jest dla nas najcenniejszą wartością!
      Kolejne zastrzeżenia dotyczą fachowości Pani Ewy. Osoba kompletnie niekompetentna! Przewodnik, który przez dwa dni przekazał nam wiedzę o Turcji w sposób encyklopedyczny tzn. kim był Ataturk (w ogromnym skrócie) oraz o zasobach Turcji. Apogeum wiedzy Pani Ewy było, gdy podczas zwiedzania jedynego malutkiego kościoła zapytano, w jakim wieku powstały freski świętych i kogo przedstawiają. Niestety Pani Ewa nie potrafiła odpowiedzieć na pytanie a czas określiła – przed narodzeniem Chrystusa! Arogancja i kpina! Jak osoba bez elementarnej wiedzy może obsługiwać wycieczki!
      Poza tym w programie wycieczki jest zwiedzanie wioski Cavusin, gdzie w ogóle się nie zatrzymaliśmy!!!! Twierdzę Uchisar również oglądaliśmy z daleka.
      W programie wycieczki jest również shopping! W zasadzie w drugim dniu wycieczki przeznaczono tylko 20 min. na panoramę Doliny Marzeń a reszta to zakupy i podróż. Odwiedziliśmy sklepy z biżuterią, skórami i wyrobami cukierniczymi. No cóż, sklep z biżuterią nie jest na kieszenie przeciętnego polaka, skórę można kupić od 150-180 euro, oczywiście z kolekcji zeszłorocznej. Sklep ze słodyczami to jedna wielka farsa! Uważajcie Państwo! Przy zakupie wycieczki (pierwszy dzień pobytu w Turcji) Pani Ewa poinformowała nas, że shopping obejmuje również pobyt w tym sklepie. Tam można kupić o połowę taniej wszystkie wyroby cukiernicze. Niezły chwyt psychologiczny. Po takiej informacji turysta nie będzie tracił czasu na bieganie po sklepach w mieście skoro może tanio wszystko kupić w jednym miejscu. Przed wejściem do sklepu Pani Ewa wyraźnie wszystkim oznajmiła, że tu obowiązują ceny na metkach i nie należy się targować. Sporo nieświadomych osób zrobiło zakupy. Gdy kierowca z powodu niedziałającej klimatyzacji musiał zatrzymać się na przypadkowej stacji benzynowej szybko zorientowaliśmy się, że nas oszukano. Ceny tych samych słodyczy były o połowę niższe, np. hałwa Pismaniye w sklepie 6 Tl, na stacji 3 Tl. W ostatnim dniu przed wyjazdem robiąc zakupy w sklepach przed hotelami w Alanyi też zwróciliśmy uwagę, że ceny są dużo niższe niż w preferowanej przez Panią Ewę pseudo „wytwórni”.
      Przyjechałyśmy do Turcji wypocząć, tymczasem Biuro Jolcia & Adams zaoferowało nam mnóstwo stresu i niesmak, który długo pozostanie w naszej pamięci.
      Ku przestrodze innym mając również na uwadze bezpieczeństwo turystów, którzy będą korzystać z tego biura staraliśmy się opisać dość szczegółowo naszą „przygodę” z tym biurem.
      • Gość: ewa Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 18:57
        Witam ,przed wyjazdem do Turcji korzystałam z forum czytając opinie różnych biur działających w Alanyi, można krotko powiedzieć co wpis to opinia bardziej lub mniej zadowolonego turysty, my akurat skorzystaliśmy z mężem z biura Jolcia & Adams wykupując wycieczkę do Kapadocji i jesteśmy zadowoleni, profesjonalne podejście, autokar ok , podróż również bez uwag , czysty hotelik, super posiłki, jesli będę miała jeszcze okazję to na pewno z tym biurem w przyszłości będę poznawać uroki Turcji.
        Pozdrawiam Ewa
    • Gość: jagoda Re: Jolcia & Adams IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 08:12
      ja również polecam biuro Jolcia & Adams w czerwcu 2011 roku korzystałam z ofert w/w biura i jestem usatysfakcjonowana.
      W czasie wycieczek nasza przewodniczka była Pani Ewa Sznajder ,która swoim podejściem do nas . uśmiechem , serdecznością i wiedzą umilała nam pobyt.
      • Gość: Jadwiga i Grażyna Re: Jolcia & Adams IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.11, 10:30
        W pierwszej połowie czerwca 2011 korzystałyśmy z usług biura Jolcia & Adams
        Na wycieczce do Kapadacji i Pammukale towarzyszyła nam Pani Ewa Sznajder i serdeczne dzięki jej za to jaką wprowadzała atmosferę i za informację jakie uzyskiwaliśmy na tych wycieczkach , za uśmiech i serdeczność .
        Oprócz wiedzy jaką nam przekazywała a widać iż jest osobą kompetentną w tym co robi Zachęcała nas do zadawania pytań abyśmy mogli dowiedzieć się tego co nas interesuje.Dzięki czemu atmosfera na tych wycieczkach była można powiedzieć bardzo przyjazna i jak sądzę każdy z nas uzyskał informacje które go interesowały :) ja przynajmniej tak
        Ważne dla mnie było to ,że cały czas była wśród Nas a na wieczorku tureckim jej energia zachęcała mnie do zabawy :):):)
    • Gość: Andzia@Nono Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 18:31
      Byliśmy również z tym biurem na wycieczce w Kapadocji i nie mamy żadnych zastrzeżeń. Wycieczka była bardzo udana a niesamowite widoki na długo pozostaną w naszej pamięci. Wyjazd był dobrze zorganizowany, sympatyczna pilotka Ewa i kierowcy solidnie wykonywali swoje zadanie. Polecamy to biuro i pozdrawiamy ekipę, która podróżowała z nami w dniach 24/25 lipca.
    • Gość: Mariolka Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.11, 10:10
      Witam, wróciliśmy z Alanyi, pomimo dużych upałów skorzystaliśmy z biura Jolcia& Adams Tour, wykupując Kapadocję oraz Alanya Tour obie wycieczki bardzo udane, Kapadocja przepiękna i okoliczne tereny Alanyi tj zamek Kleopatry, góry Taurus i jaskinia warte również zobaczenia. Po przyjeździe wysłaliśmy Smsa i kontakt był błyskawiczny. Autokary , pilot, hotel i jedzenie bez najmniejszych zastrzeżen no i grupa była bardzo udana.
      Pozdrowienia dla teamu Pani Joli oraz dla towarzyszy podróży z Katowic.
      Mariolka z towarzystwem
    • Gość: Uzman Idiotyczny wątek IP: *.dynamic.chello.pl 23.08.11, 21:46
      Wszystkie pozytywne opinie pisane na jedno kopyto. Te same konstrukcje, te same błędy. Przecież każdy wyczuje tu fałsz. Jolcia i Adams sami sobie robią złą reklamę. Nigdy bym nie skorzystał z biura, które reklamuje się w tak nieudolny sposób, a co najważniejsze podszywając się pod zadowolonych klientów zwyczajnie kłamie. A wiarygodność to w turystyce podstawa!
    • Gość: olak Re: Jolcia & Adams IP: *.45.78.141.ksiezyc.pl 25.08.11, 13:40
      Witam;
      Ja mam niezbyt miłe wspomnienia związane z tym biurem. Byłam z nimi w Pammukale, gdzie p.Marcin rzeczywiście sporo opowiadał podczas zwiedzania Hierapolis, ale potem całkiem się pogubił,tzn zapomniał zebrać wszystkich przed samymi tarasami, nie przeliczał ile jest osób i nie poinformował, że jedyną drogą w dół jest ta na bosaka przez tarasy. Pomimo mojego pytania, czy można zejść w butach do pływania nie poczekał i nie zainteresował się co dalej. Nie można było i dalej musiałam myśleć sama, bo droga, którą sobie wypatrzyłam kończyła się ok 500m dalej. Dobrze, że była jeszcze jedna osoba z tego hotelu i mi pomogła, bo do tego z nerwów źle się poczułam i na własny koszt po długich poszukiwaniach wzięłyśmy taxi na dół. Do tego przed wyjściem nikt na nas nie czekał i jak już udało nam się znaleźć restaurację w której była grupa, oni własnie skończyli posiłek i nie chcieli na nas czekać. Tarasów nie widziałam w całej okazałości i do tego nie dostałam jedzenia przez 18 godzin. Wycieczka Alania city tour, to też oglądanie widoków spod twierdzy w pół godziny a potem prawie 2 godziny w sklepie ze skórami i sklep ze słodyczami. Piękna jaskinia Dim (też pół godziny) i bardzo przyjemne miejsce na posiłek (chyba z 1,5 godz.). Czas na główne atrakcje jest krótki, ale wystarczyłby, gdyby nie te przedłużane czasy w sklepach. Cena jednak jest bardzo kusząca. Tutaj przewodnikiem była p.Ewa, która ze trzy razy powtarzała te same bardzo krótkie informacje.
      Następnym razem wybiorę inne biuro.
    • Gość: Anka Re: Jolcia & Adams-nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 13:53
      O biurze jolcia &adams dowiedzieliśmy się od znajomej. Będąc w Turcji jechaliśmy z miejsca naszego pobytu jakieś pół godziny, żeby skorzystać z oferty tego biura. Wykupiliśmy jazdę samochodem terenowym, oraz Pamukkale. ZAPŁACILIŚMY!-gotówką.Najpierw mieliśmy jechać na Pam...-wyjazd o 3-ej nad ranem. Poszliśmy wcześniej spać. W nocy otrzymaliśmy tel.-że jest zmiana-najpierw "jeepy" a następnie Pamukkale. No o.k. Kiedy przyszła kolej na Pamukkale, znowu poszliśmy wcześniej spać. Wstaliśmy o drugiej w nocy, zjedliśmy maleńkie śniadanko i poszliśmy do holu czekać na autokar. I czekaliśmy, czekaliśmy... do 5.00. I nic. Telefonu w biurze nikt nie odbierał, a kiedy pojechaliśmy tam osobiście to można było tylko "pocałować klamkę"a byliśmy tam kilkakrotnie. Po powrocie do Polski zadzwoniliśmy tutaj do biura. Przemiła pani odpowiedziała, że to pierwszy taki przypadek, i że nie ma kontaktu z biurem w Turcji na ul. Ataturk 33/4. No nic, nasze 80 EURO komuś się przysłużyło, nam pozostał tylko niewykorzystany bilet na pamiątkę i niesmak. Bo o zwrocie kosztów można tylko pomarzyć. Uwaga! Jak już się decydujecie, to uiszczajcie opłatę dopiero przy wsiadaniu do autokaru!
      • Gość: Bozenka Re: Jolcia & Adams-nie polecam IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.07.12, 18:01
        My z kolei o biurze Jolcia Adam's dowiedzielismy sie z Polskiego biura podrozy. Skontaktowalismy sie z nimi bedac juz w Alanyi. Pojechalismy na dwie wycieczki, jedna Pamukale, druga Alanya Tour. Wszystko bylo super, dlatego bedziemy kolejnym osobom polecac to biuro.
    • Gość: Pryzmat Re: Jolcia & Adams a ja polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 14:25
      witam szczególnie polecam to biuro dla grup z Polski świetna organizacja przygotowanie ofert do wymogów klienta organizacja bardzo dobra pomoc w transwerach świetny pilot miła obsługa mailowa i telefoniczna Bedziemy polecac dalej grupa z Warszawy .
      • Gość: gosia2303 Re: Jolcia & Adams a ja polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 23:31
        Ja osobiście polecam biuro wycieczek fakultatywnych Jolcia&Adams Tour od 11 lat są na rynku w Alanji korzystałam z ich biura pare razy i za każdym razem profesjonalna obsługa , ciekawy i rożnorodny program wycieczek np. Kapadocja z dodatkowym lotem balonem niezapomniane widoki i przezycia, Pamukale oraz kilka bliskich jak Alanya tour . Biuro jest sprawdzone i wiarygodnie i spokojnie moge polecic tym ktorzy wybieraja się tam na wakacje.
        • Gość: Asus hotel Arsi Re: Jolcia & Adams a ja polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 14:00
          witam wszystkich wybierajacych się do Alanyi my kupowalismy 2 raz w biurze Jolcia-Adams bo to nasz kolejny urlop w tym pięknym miejscu pomimo upałów dało się troszkę pozdwiedzać buiro świetne miła obsługa pomimo ,że brakuje p.Joli może personel mało obecny ale stara się jakość wycieczek super busy punktualne rafting the beste będziemy polecać dalej Pozdrawiamy
          • Gość: greta Re: Jolcia & Adams a ja polecam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.12, 12:47
            My tez mielismy okazję rezewowac przez internet wiekszośc wycieczek i jestesmy zadowoleni z biura Jolcia-Adams tour.Adam dał dodatkowe znizki czyli jak to w Turcji mozna sie targować tak tez zrobilismy dziekujemy bedziemy polecac w Zielonej Górze
            • Gość: Mariola Re: Jolcia & Adams a ja polecam!!! IP: *.play-internet.pl 14.08.12, 20:31
              Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykupionych wycieczek do Kapadocji Alanya tour oraz Dimczaju z biura Jolcia-adams korzystne ceny profesjonalna obsługa i ciekawe programy biuro godne zaufania i polecenia innym udającym się do tej wspaniłej miejscowości jaką jest Alania................
              • Gość: Zyta & Mitch Na dimczaju też byliśmy... IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 21:34
                hahaha! wycieczka na dimczja hehehe (z Alanyi i okolic)! to tak jakby organizować wycieczki z gdańska na sopockie molo :D Po co se to dajecie wciskać??? Samemu też można ludzie w Turcji są autobusy, busy wypożyczlnie samochodów, skuterów i rowerów... Do pracy też w formie zorganizowanej dojeżdżacie?
          • domi_21 Re: Jolcia & Adams a ja polecam!!! 11.09.12, 11:58
            Witam chcialabym zapytac na jakiej ulicy w Alanyi jest biuro Jolcia & Adams?? bo jade 1 raz do Alanyi i zastanawialam sie nad wykupieniem w lokalnym biurze jeep safarii czy ktos byl z bym biurem na jeep safari??jaka cena takiej wycieczki?
            • domi_21 Re: Jolcia & Adams inne biura lokalne 11.09.12, 12:20
              a moze poleca ktos inne biura lokalne ktore dobrze organizuja wycieczki fakultatywne z Alanyi??
              bardzo prosze o pomoc
              • jolanda164 Re: Jolcia & Adams inne biura lokalne 03.06.13, 10:37
                Zapraszamy obecnie do konca czerwca nowy cennik promocyjny w Alanyi
                www.jolcia-adams-tour.com
                Rezewacja on line lub sms+905394481616
    • Gość: pitek Re: Jolcia & Adams IP: *.portnet.pl 05.06.13, 12:13
      Witam, niezapomniany , kraj i kultura będąc w Bodrum zrobiłam rezerwacje on line z biurem Jolcia & Adams, wycieczka udana z polskim pilotem. Polecam
    • Gość: zoska Re: Jolcia & Adams IP: *.portnet.pl 05.06.13, 14:32
      Polecam Turcję egejską wspaniałe widoki zupełnie inaczej niż nasz poprzedni urlop w Alanyi duża baza wycieczek jak zawsze korzystamy z ofert ulicznych ,a będąc w Alanyi wycieczki kupowaliśmy w firmie Jolcia-Adams ponieważ cieszy się dobrą opinia tym razem wybierając się do Bodrum ta sama firma zorganizowała nam wszystkie wycieczki uważam że kontakt online na ten rejon jest godny polecenia. Pozdrawiamy będziemy polecac dalej.....
      • jolanda164 Re: Jolcia & Adams 22.06.13, 07:21
        Rezewacje z Bodrum i innych rejonow dostepne na naszej str www.jolcia-adams-tour.com zapraszam
        • Gość: irek Re: Jolcia & Adams IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 19:50
          A ja bylem z tym biurem i niestety większego bajzlu, naciągania nie widziałem. Nigdy wiecej :(
          • Gość: gość Re: Jolcia & Adams IP: *.180.131.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.08.13, 17:50
            Przestrzegam wszystkich będących w Turcji przed braniem wycieczek z tego pseudo biura. Nie są w stanie zrealizować wykupionej wycieczki a później jeszcze wmawiają że to z winy klienta. ODRADZAM.
          • Gość: Ja Re: Jolcia & Adams IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.13, 06:36
            Odradzam! My też z nimi byliśmy a w zasadzie mieliśmy być bo autokar po nas nie przyjechał a pani stwierdziła że za krótko czekaliśmy bo tylko 1,5 godz i kasa przepadła
            • Gość: Zuzia3 Re: Jolcia & Adams IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 19:14
              A my byliśmy zadowoleni p.Karolina zrobiła nam wszystkie rezerwacje telefonicznie jedyne opóżnienie było na wyjezdzie do zielonego kanionu ,ale to nie z winy Jolcia-Adams tylko turyści z innego hotelu się spóznili czasami trzeba dać sobie trochę wolnego czasu na wakacjach.....i wyluzować się !!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Niezadowolona Re: Jolcia & Adams Kategorycznie odradzam IP: 91.236.4.* 25.09.13, 21:22
              To dziwne ,że z ostatniego m-ca jest tylu turystów oszukanych.
              Zaufałam polskiemu biurze turystycznemu jakiejś Jolci&Adam's , zaliczkę wzięła farbowana blondyna metr pięćdziesiąt w kapeluszu z czerwonym nosem ,która tylko wywiesza na drzwiach kartkę z napisem "Zaraz wracam" a to "zaraz" trwa cały dzień , telefon ostatnio miała rzekomo zepsuty. Mieliśmy jechać do Pamukkale o 3,30 rano z pod hotelu , wzięła nr. mojej komórki , czekaliśmy od 3,00 - 2 godz. nikt się nie pojawił , nikt nie zadzwonił , nikt nie odbierał od nich telefonu , nikt nie odpowiadał na sms-a . Po wizycie porannej w ich biurze Pani powiedziała ,że czekali na nas pod hotelem a w naszym pokoju mieszkali jacyś z Rosji -bardzo dziwne - Niestety zaliczki (50 eur) nie zwrócono nam .Pani zwodziła nas Sms-ami , że już pilot jedzie , a tylko czekała aż wyjedziemy do Polski .A w końcu to wyłączała komórkę a biuro zamknęła. KATEGORYCZNIE NIE POLECAM TEGO BIURA - chcieliśmy taniej to mamy drogo. Na drugi raz wykupię wycieczkę u rezydenta hotelowego i gdy będę mieć zastrzeżenia to zawsze po powrocie do Polski mogę reklamować . A w tym przypadku to tylko mogę pozdrowić jakąś Jolcię , Adama i farbowaną blondynę .
            • Gość: Poszkodowany Re: Jolcia & Adams IP: 85.28.183.* 28.09.13, 11:33
              Kategorycznie nie polecam tego biura turystycznego ,jedno wielkie kłamstwo , zależy im żeby tylko kasę wziąść i więcej się Tobą nie interesują - zostajesz bez wycieczki i bez zwrotu zaliczki .
    • Gość: Aga Re: Jolcia & Adams IP: 85.28.183.* 26.09.13, 15:56
      Zaufałam polskiemu biurze turystycznemu jakiejś Jolci&Adam's , zaliczkę wzięła blondyna ,która tylko wywiesza na drzwiach kartkę z napisem "Zaraz wracam" a to "zaraz" trwa cały dzień , telefon ostatnio miała rzekomo zepsuty. Mieliśmy jechać do Pamukkale o 3,30 rano z pod hotelu , wzięła nr. mojej komórki , czekaliśmy od 3,00 - 2 godz. nikt się nie pojawił , nikt nie zadzwonił , nikt nie odbierał od nich telefonu , nikt nie odpowiadał na sms-a . Po wizycie porannej w ich biurze Pani powiedziała ,że czekali na nas pod hotelem a w naszym pokoju mieszkali jacyś z Rosji -bardzo dziwne - Niestety zaliczki (50 eur) nie zwrócono nam .Pani zwodziła nas Sms-ami , że już pilot jedzie , a tylko czekała aż wyjedziemy do Polski .A w końcu to wyłączała komórkę a biuro zamknęła. KATEGORYCZNIE NIE POLECAM TEGO BIURA - chcieliśmy taniej to mamy drogo. Na drugi raz wykupię wycieczkę u rezydenta hotelowego i gdy będę mieć zastrzeżenia to zawsze po powrocie do Polski mogę reklamować . A w tym przypadku to tylko mogę pozdrowić jakąś Jolcię , Adama i blondynę która świetnie kłamie .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka