Dodaj do ulubionych

Sultan of Side

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 18:20
witam leci ktoś do tego hotelu 29.06,br z W-wy ?
Obserwuj wątek
    • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 12:40
      lecę do tego hotelu 6 lipca z Krakowa, szukałam mnóstwo informacji, poleciła mi go koleżanka z neckermanna, powiedziała tyle ze miała wymagających klientów i tam ich wysłała, wejdz na www.holidaycheck.pl/ wpisz hotel sultan of side i wyświetli sie wszystko o nim, boję sie tylko pokoju bo ponoć te rodzinne mają ciemny pokój przejściowy
      pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 12:49
      ja lecę, a co chcesz ?
      • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 13:08
        Nie obraz się Gościu ale mam wrażenie , ze nie traktujesz tego forum poważnie bo już na kilku wątkach Cię widziałam z głupimi odpowiedziami. Ja traktuję to poważnie i wiem czego chcę .
        Pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 15:53
          forum traktuję poważnie, niepoważnie traktuję wątki idiotyczne z zapytaniem kto, kiedy i dokąd leci, to są śmieci zaśmiecające forum.Poza tym jest lista wylotowa, więc...
    • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 12:53
      Na jak długo lecisz ? bo jeśli na 2 tygodnie to się spotkamy jeśli na tydzień niestety nie, podam ci link to fajnych opinii , szczegółowa od Bartka z Krakowa www.easygo.pl/opinie/turcja/sultan-of-side-ke8.html?gclid=COfGy-2fuqkCFcyCzAodeDzL9Q
      • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.11, 15:55
        i on nie pyta o opinie...
        • Gość: dorotam2011 Re: Sultan of Side IP: *.net.stream.pl 16.06.11, 20:54
          odpowiedziałam jak w temacie, i mam prośbę możesz mnie nie śledzić ? i nie obrażać ? jeśli sprawia Ci to przyjemność to znajdz sobie kogoś innego .
          Pozdrawiam :):)
          • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 21:03
            nie odpowiedziałaś w temacie, on pyta kto jedzie, a nie pyta o opinie
            • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 21:05
              a gdzie Cię niby obraziłem, bo jakoś nie zauważyłem ?
              • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 09:48
                W temacie pisze : Sultan of Side , więc nawet nie czytając odpowiedziałam, dopiero potem zobaczyłam , ze pyta kto jedzie, więc w następnej odp. spytałam na ile jedzie ..... itd .
                Nie powinnam Ci się tłumaczyć, a obrażasz mnie nawet tym, że źle odczytałam pytanie i zobacz w innym wątku. Ja nie zamierzam być nie miła więc nadal bardzo cieplutko Cię Gościu pozdrawiam
                Dorota
                Ps. ciekawa jestem co na to Szymon (właściciel wątku ?)
                • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.11, 09:55
                  nigdzie Cię nie obraziłem, więc nie wmawiaj mi tego. Mam nadzieję, że autor uświadomi sobie, że takie wątki są bez sensu, może też inni przy okazji
                  • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 11:14
                    Dobrze niech ci będzie , że mnie nie obrażasz ! ale założyłam sobie wątek "lecę 6 lipca...." a Ty mi piszesz " żenada" co w tym złego ? nie lecisz nie odpisuj ! Kilka lat temu byłam na Krecie i pewna osoba napisała taki wątek, odpisałam że lecę też tam., poznałam się z fajnymi ludźmi jeszcze przed wylotem, podobna rodzinka jak my, do dziś się przyjaźnimy i dlatego nie widzę w tym nic złego. Ja nie potrzebuję listy osób bo na co mi to , w samolocie jest 140 osób a tylko 2 rodziny może lecieć do tego hotelu albo tylko my. Więc nie kłóćmy się bo naprawdę szkoda na to życia, ja mam dziś do d.... dzień w pracy i jeszcze zamiast coś miłego przeczytać to piszesz takie ... :):):):):):):):)
                    • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 12:57
                      to napiszę Ci coś miłego: Side jest super, byłem dwa razy, fajne miejsce, blisko Aspendos, Perge, samo Side też super. Ciesz się, że tam niedługo lecisz, bo będzie fajnie, ale pewnie trochę gorąco. Ostatnio byłem w czerwcu i jak robiłem zdjęcia w Perge to było masakrycznie gorąco. Ludzi można poznać na miejscu, a ci z netu mogą wcale nie być fajni.
                      • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 13:20
                        widzisz a nie mogłeś mi tego wcześniej powiedzieć ? wiesz jak się cieszę, bo słyszałam też wiele złych opinii na temat tego hotelu, przede wszystkim że nuda, martwię się o pokoje bo mamy rodzinny i ponoć są jakieś ciemne pokoje, koleżanka z neckermanna zapewniała mnie że one nie są wcale takie złe, lecimy wyjątkowo w lipcu bo mamy znajomych ze Stanów i oni w innym okresie nie mogą przylecieć do Polski, stąd nasz lot w lipcu, ja zawsze latam w czerwcu lub na jesień, teraz dzieci podrosły i nie bardzo możemy polecieć w ciągu roku, ale nie mogę sie doczekać bo do Turcji lecę drugi raz, musze kończyć. pozdr
                        • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 13:36
                          ty o niebie ja o chlebie, byłeś w Side a nie w tym hotelu, jestem w pracy i wszystko co robie w necie jest takie jak sam widzisz, nie doczytam i pisze głupoty sory, ale cieszę się że Side jest super, pozdr
                          • Gość: gość Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 13:40
                            hotel też jest chyba ok, przeglądałem opinie o nim, ale wybrałem inny wtedy, tańszy :)
                            My byliśmy w Turcji 5 razy i teraz też czegoś szukam na koniec czerwca.
                            • Gość: dorotam2010 Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.11, 14:42
                              czyli last minut i to jest najlepsze !!! ja ten hotel wybrałam i tak z ostatnich bo umowę chciałam podpisać do końca kwietnia i było 20 % taniej, życzę znalezienia dobrego hotelu, jak chcesz mogę Ci dać namiary do mojej koleżanki z neckermanna
                              • Gość: Wojdar Re: Sultan of Side IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 16:39
                                Ile zapłaciłaś, w jakim terminie i za ile osób w tej promocji 20 % w Neckermannie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka