Dodaj do ulubionych

Turcja - to jest niemoralne.

IP: *.tktelekom.pl 22.07.16, 08:55
Żenujące jak wiele osób twierdzi, że nie należy rezygnować z wakacji w Turcji bo odbije sie to na biednych, wspaniałych Turkach, zapominając o tym, że to właśnie oni popierają dyktatora, który zabija i więzi swoich przeciwników.
Byłem 2 razy w Turcji. Spróbowaliśmy Alanyi i Oludeniz. Nic szczególnego. Bardzo dobre hotele, niezła infrastruktura turystyczna i koniec. Chcę kiedyś zobaczyć Stambuł i na tym koniec. Przede wszystkim szkoda mojego czasu. Brak tych szczególnych wakacyjnych klimatów, które są np. w Toskanii, Prowansji czy Andaluzji. Oczywiście w żadnym wypadku nie zazdroszczę nikomu wakacji. Bo pobyt w Turcji jest niestety tylko swojego rodzaju wakacjami. Patrząc kategoriami muzycznymi to takie disco polo i właśnie wyznawcy tej muzyki najczęściej tam bywają. Myślę, że właśnie dlatego nie rozumieją podstawowych zasad. Mówicie o zwykłych Turkach, którzy żyją z turystyki, ale to właśnie oni poparli pamiętnej nocy, tydzień temu dyktatora, który między innymi zabija Kurdów. Tak Turcja to jest niemoralne.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka