p.galli 16.11.04, 09:23 zajrzalam na strone schroniska Paluch - mam pytanie o pieska Ramzesa taki duzy mieszaniec wilczura - wiesz o nim moze cos wiecej? Ile ma lat, jaki charakter itp dzieki z gory za odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Do Madziorek - pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:46 Witam Dokładnie peska nie znam, ma ok.4 lat chyba, prosze ew zadzwonić pod podany numer tel na stronie;) Pozdrawiam i zachęcam do adopcji - w tym momencie nawet rasowych owczarków jest b.duzo;-( Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Do Madziorek - pytanie! 17.11.04, 09:07 dzieki! on mi sie podoba wlasnie dlatego ze nie do konca taki rasowy jest :)4 lata to chyba nie tak duzo prawda? z tym ze to nie dla mnie - mam znajomego jest mlodym weterynarzem, mieszka w blizniaku z tym ze ogrodek u niego to wielkosci "chustki do nosa" ale zawsze do schroniska nie moge sie dodzwonic ale bede probowac pozatym nie chce zeby mi probowali na sile go wcisnac - moze wiesz czy dal by rade mieszkac w domu? i czy tolerowal by kota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Do Madziorek - pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.04, 19:30 możesz do mnie napisać to wiecej Ci opowiem, dobrze? madziorek23@poczta.onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś