Gość: kasiaunia1988 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 19:32 zaadoptuje psa rasy labrador. mieszkam w Łódzi piesek miałby zapewniona opieke i wspaniały dom. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arie Uzupełnij ogłoszenie - za darmo 05.06.06, 20:17 Chcesz przyjąć pieska oczywiście za darmo. Podaj jakiś kontakt do siebie w sprawie pieska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m0jo Re: zaadoptuje labradora IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 05.06.06, 22:22 ja dzisiaj widzialam pieknego Labka, przywiazanego do jakiejs rynny przy kamienicy w Oławie (dolnośląskie). Pytalam pan pracujacych w tym busynku, czy nie zwrocily uwagi, czy pies jest juz dlugo uwiazany, ale nawet nie zwrocily uwagi, ze jest... Pomimo czarnych mysli mam nadzieje, ze to byla czyjas psina.. Taka przyjazna, tylil sie do mnie jak male dzieko. Ehh..ludzie są dziwni.. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka126 Re: zaadoptuje labradora 07.06.06, 20:34 www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26497 Może nie jest to labek, ale Molly ro naprawdę urocza dziewczynka. Pilnie potrzebuje domu. Może jej pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś