ladypiglet 02.07.10, 16:44 Bierzecie udział w konkursach sms? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oregano1 Re: konkursy sms 03.07.10, 00:27 oooo! nie radzę,Wiesz,teraz ,niestety nie pierwszy raz,ale juz na pewno ostatni i jestem pełna żadzy ukarania tych "nabieraczy"-miałam przesłane sms -potwierdzenie ,oczywiscie rzekome wygranej,jeszcze ,niestety naiwna straciłam ,pare zł.,a "Oni -74500-"od poczatku,przeslij smsa-naiwnych nie sieja,ale poważnie ,to winno być zabronione,wiadomośc wygranej,potwierdzona kolejnym sms-powinna skutkować wypłatą kaski,albo przelewem,ale t.j.w. napisałam naiwni tracą.Niech nikt nie da sie "zwariować"-to oszusci!!!!-74500-UWAGA_OSZUŚCI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ladypiglet Re: konkursy sms 05.07.10, 08:54 a jaka to loteria ta o której mowisz oregano1? Odpowiedz Link Zgłoś
oregano1 Re: konkursy sms 08.07.10, 23:48 Wiesz,juz nie pamietam,ale o fikcji i o naciaganiu,tak naiwnych jak ja ,niech swiadczy fakt,że do dziś miałam jeszcze smsy o identycznej formie,jak te,sprzed tygodnia-oszusci!!!!-dotyczy to niestety większosci -pseudo konkursów,życzę powodzenia,ale ja juz na pewno sie nie "nabiorę" Odpowiedz Link Zgłoś
ladypiglet Re: konkursy sms 13.07.10, 11:15 Bo ja ostatnio widziałam w tv reklame nowej edycji loterii pusty sms i tak mnie kusi ta niezla sumka ktora mozna wygrac i wciaz sie zastanawiam czy sie zdecydowac, dlatego pytam bo chcialam zebrac opinie na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameba Re: konkursy sms 13.07.10, 14:22 Sms nie, ale internetowe tak :)można nawet dostac nagrody za darmo www.tryfreecandysample.com?i=420582 Odpowiedz Link Zgłoś
ladypiglet Re: konkursy sms 14.07.10, 13:32 W nagrody za darmo nie wierze a na ta loterie pusty sms chyba jednak sie skusze:) pół miliona piechotą nie chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś