Dodaj do ulubionych

Wakacyjny romans.

08.07.05, 12:12
Nie wiem czy się zdecydować, niby nic nie stoi na przeszkodzie bo nie jestem z nikim zwiazana, jestem młoda w miarę atrakcyjna i... mam wakacje, nawet ta przygoda sama wyciaga po mnie ręce bo nawinął się kandydat. Starszy odemnie o 10 lat (mam 22) Faktem jest, że jest zonaty, niby od dłuższego czasu w separacji z żoną,nie mieszkają ze sobą, ale jednak żonaty, pozatym łączy ich dziecko. Od dłuższego czasu (koło pół roku) utrzymujemy ze soba kontakt, taki zdystansowany, ale myślę, że granica dzieląca nas do romansu jest cienka. Obawiam się tylko konsekwencji...nigdy nie byłam w takim ...nie wiem czy to można nazwać związkiem...kusi mnie żeby spróbować, przecież byłoby przyjemnie, nawet jestem tego pewna, ale co potem?
Poradźcie coś proszę, zapewne któraś z was była w takiej sytuacji,
i dzięki że można liczyć na taki cichy kącić jak forum dla kobiet :))
pozdrawiam was serdecznie
Obserwuj wątek
    • abi28 Re: Wakacyjny romans. 08.07.05, 12:42
      Lepiej daj sobie spokój.
    • krychulka Re: Wakacyjny romans. 08.07.05, 17:42
      Lepiej daj sobie spokój. Faceci żonaci chętnie romansują lecz wcale nie tak
      łatwo (wbrew pozorom) porzucają swoje rodziny. Ryzykujesz, że się zakochasz, że
      uzależnisz się od faceta i będziesz cierpieć jak pies uwiązany na niewidocznej
      smyczy. O możiwej ciąży nie wspoinając (bo jednak wpadki się zdarzają).
    • ferstt Re: Wakacyjny romans. 08.07.05, 23:02
      Byłem w takim związku tą męską starszą stroną, też dziesięc lat róznicy, dzieci
      z obu stron, cudowne chwile, nigdy ich nie zapomnę, nigdy JEJ nie zapomnę.
      Zawsze było za mało czasu, zawsze minuty trwały jak sekundy. Jeżeli masz
      wątpliwości - nie warto, ale.... jest to fascynujące
      • rtomik Re: Wakacyjny romans. 03.08.05, 02:27
        jestes niedojrzalym emocjonalnie frajerem, ktory nie dorosl do bycia z kobieta
        zycze ci by twoja zona miala romans z innym
        ciekawe jak bys sie poczul
    • mia.wallace Re: Wakacyjny romans. 11.07.05, 14:51
      zostaw go, bo to moze byc moj kochanek (jedna na boku mu chyba wystarczy, qfa
      fa!) ;)
    • martini.wnm Re: Wakacyjny romans. 12.07.05, 21:51
      zrezygnuj.. poco masz być tą drugą? jak zdradza zonę to zdradzi i Ciebie. taka
      smutna prawda
    • wiolathered Re: Wakacyjny romans. 13.07.05, 15:28
      chcez sie pobawic - baw sie, tyle ze zadbaj o zabezpieczenie, nie warto sie i
      tym wiazac z gosciem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka